Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka

brak orgazmu..jak i pochwowego tak i łechtaczkowego/ beznadzieja

Polecane posty

Gość 19latka

No wiec Mam 19 lat. Ostatnio rozpoczełam współżycie z moim facetem. Robilismy to 4 razy. On jest moim pierwszym facetem w łóżku. No wiec pierwszy raz bolal mnie tak że chyba sie poplakalam... to dlatego ze nie umiał wejsc. Wkurzyl mnie tym zarazem bo zadnego orgazmu nie przezylam w przeciwienstwie do niego. Wiedzial ze jest to moj pierwszy raz a nie zrobil mi wtedy dobrze. Drugi raz taki sam z tym że ja mu zrobilam ... loda. on w tym czasie zaproponowal 69 ale powiedzialam ze najpierw on ale chyba sobie o mnie zapomnial. Wkoncu po wszystkim powiedzialam mu ze sa inne metody by kobieta osiagnela orgazm. (gdy sie masturbuje dochodze w 10 min). Gdy zdarzył sie 3 raz osiagnelam orgazm łechtaczkowy ale troche dlugo musial "tam" siedziec z 30 min.. a wczoraj znowu nie mialam orgazmu moze doszłabym gdyby robil to znowu dluzej. to nic ze on mial go 2 razy! frustrujace to jest. Po drugie jestem wkurzona na niego ale udaje ze wszystko jest wporzadku. Nie robi dobrze mi tam dlatego prawie nic nie czuje... a czasem jak robi mi dobrze palcem to az mnie boli i mowie zeby delikatniej ale potem znowu to samo. Wiem ze bardzo sie stara ale co z tego;/ To wszystko powoduje same zgrzyty miedzy nami i psuje relacje chociaz go kocham;/

Gość pistacjjja
niech Ci zrobi minetke :) wtedy dojdziesz tylko tez musi popracowac. Poza tym jeszcze nie znacie swojego ciala i nie wie co Ci sprawia przyjemnosc a co nie.

Gość 19latka
robil mi minetke przez 30 min!

4 razy.. nie oczekuj fajerwerkowych orgazmow :) ja pracowalam na nie rok! i pochwowego nie mam do dzis, tylko lechtaczkowy, zanim Twoj chlopak pozna Twoj organizm musi minac troche czasu:) pokieruj nim co i jak i kiedy np jak robi Ci minetke.. jak chcesz zeby w tym momencuie zrobil mocniej, scisnij mu reke, nie mow tylko daj odczuc, jakies znaki, powoli a nie nachalnie :)

Gość chorrra
i nie masturbuj sie juz, bo nie po to masz faceta by sobie tam łapy pchać!!! A i co do nakierowania to tez racja nie mow tylko delikatnie sugeruj. Jesli czujesz, że będzie Ci przyjemniej np. podczas minetki jak zacznie lizac nizej to nie mow mu by lizal nizej tylko sama delikatnie sie podsun do gory :D ja tak robilam na poczatku

najgorzej jak sie oczekuje tylko tego orgazmu... im bardziej oczekujesz tym rzadziej go bedziesz miec :)

Trening czyni mistrza. Nawet dziewiczy biust da mleko odpowiednio długo pobudzany do laktacji. Tak samo kobieta zazna orgazmu, jeżeli trafi na odpowiedniego samca.