Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm

Prosze powiedzcie mi o co mu chodzilo, bo nie ogarniam...

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm

Mój facet z którym spotykam się od 2 miesiecy przedwczoraj został u mnie na wieczór. Moja siostra pojechała z rodzicami na urodziny wujka. Mielismy praktycznie całą noc dla siebie. Mamy po 20 lat. Rozmawialismy przez 4 godziny, bylo bardzo milo, wypilismy wino, powiem szczerze byla super atmosfera. Zaczelismy sie calowac. Zrobiło się na tyle goraco ze chciałam sciagnac mu juz koszule. Widzialam i czulam ze on rowniez jest bardzo napalony. W pewnym momencie powiedzial,ze musi juz isc do domu, bo jutro musi wstac o 8 bo jedzie gdzies tam. Jak mi bylo glupio. Nie moglam go zatrzymywać, ale po prostu beznadziejnie sie poczulam. Powiedzcie mu o co mu moze chodzic? Bo ja juz nie kumam. Aż nie do pomyslenia że on nie ,,skorzystał z okazji\". Tym bardziej, ze widzialam ze on byl bardzo napalony na cos wiecej.

Gość maly ksiaze
Nie miał gum. Ma problemy z erekcja. Ma problemy z przedwczesnym wytryskiem. Stwierdził ze z takim potworem sie nie przespi nawet za ta skrzynke whisky Posuwa twoja matke wybierz co ci pasuje najbardziej

Gość moze jeszcze
byc opcja jest gejem :P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
w jakim sensie problemy z erekcja? Czulam ,ze mu stał w spodniach.

Gość introgliceryna
jak on nie chce ja cie moge zpiac : )

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Ej no ale co jest kazdy by chcial na jego miejscu, bo jestem atrakcyjna. Moze nie chcial mnie skrzywdzic ? kurde nie ogarniam.

Gość gulabua
"Moze nie chcial mnie skrzywdzic ? " Od kiedy dawanie komuś przyjemności jest krzywdzeniem? :o

Gość mhmmmmmm
no no... ciekawe przyznam... A moze daje Ci do zrozumienia ze zalezy mu na Tobie.. Albo bal sie ze nie sprosta Twoim wymaganiom lozkowych ;p

Gość NoweOrangeGo
mi ta wersja z gumkami by pasowała. może jest jednym z tych polaków, którzy są mądrzy przed szkodą. nie miał gumek, więc stwierdził, że najmądrzej będzie wyjść. wolał nie ryzykować wpadki.

Gość hihihihi
Czulam ,ze mu stał w spodniach. - a może stał i chłopak nie wytrzymał napięcia i musiał wyjść do domu się umyć, bo głupio mu się było przyznać?

Ogólnie rzecz biorąc, albo jest to wporzo ziomuś i w ten sposób chciał Ci udowodnić, że mu na tobie zależy, albo brakowało mu gumek i wstydził się powiedzieć. Myślę, że możesz po prostu zapytać, dlaczego tak nagle uciekł. Chyba, że będzie się wstydził, i wtedy będzie obstawał przy tym co mówił na początku.

Gość gulabua
Kiedys moja znajoma miała identyczna sytuacje (czy to na pewno dzialo sie niedawno u Ciebie?) i tez dluuugo myslałyśmy o co chodzi... Pytałam sie obcych facetow na necie, i wiekszosc powiedziala mi z wlasnego doswiadczenia, ze koles prawdpodobnie nie wytrzymal i mial wytrysk. Dlatego nie kontynuowal ;)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Odświeżam wątek, bo może komuś może wpaść jakiś pomysł, o co mu mogło biegać. Z tą wymówką że musi wczesnie wstać to akurat prawda. Ale co mu zależało zostać 15 minut? Mam powod zeby sie obrazic? Bo teraz jest mi glupio, ja go prosze zeby zostal, a ten mnie zwyczajnie olał. Nie wyobrazam sobie ZADNEGO faceta ktory by nie skorzystal z okazji, tym bardziej, ze byla juz goraca atmosfera. Dlatego mnie to cholernie dziwi. Dorosły chłop i brak zainteresowania seksem??????

Gość jujujujuj
Na mokje oko to mu po prostu zalezy na TOBIE. Gdyby został i by do czegos doszlo to by pokazal, ze tylko na seksie mu zależy. Albo w drugą strone- nie tego z Toba zrobic, nie jest Ciebie pewny. Albo moze ma zapędy gejowskie a sam o tym nie wie? Nie umył sie. Miał brudne gacie. Nie ogolił miejsc intymnych (ja gole :D ) Mial dziure w gaciach :D Nie chcial tego po alkoholu robic Myslal ze nie sprosta Twoim oczekiwaniom Ma małego Nie miał gum Chce seksu po ślubie Ma inną na boku od seksu Ma stulejke Problemy ze wzwodem Mial wytrysk Mozliwosci jest ogrom. :) Ja bym obstawial, ze nie mial gum albo czegos sie wstydzil.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
20 letni facet i stulejka ?????

Gość z ogólnego oglądu
wychodzi na to, że "atrakcyjna" to ty jesteś tylko w lusterku. W rzeczywistości widać paszczur z ciebie i dlatego musiałaś skończyć na ręcznym bo kto normalny by chciał paszczury zapinać?

Gość a może po prostu
nigdy wcześniej nie miał dziewczyny:) Może to miał być jego pierwszy raz i chłopak miał tremę. Myślę, że nie powinnaś jego pytać dlaczego uciekł do domu

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Wg moich znajomych, najblizszych jestem atrakcyjna. Jemu tez sie podobam. Ale wiecie co? Wczesniej nawet myslalam, ze on sie stara bo zalezy mu na moim tyłku. Jednak nie. Z tego co podejrzewam jest prawiczkiem i moze on po prostu sie bał ?

Zamiast sie zadreczac, lepiej zapytaj sie chlopaka, tutaj nie dowiesz sie o co TAK NAPRAWDE mu chodzilo. :)

Gość enmorada ....
jak ty sobie takie pytanie wyobrażasz? "Słuchaj skarbie-dlaczego nie zerżnałeś mnie wczoraj? " :-)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
No tak, jest prawiczkiem ale jak ja mam go ośmielić zeby W KONCU sie przełamal? Wino nie pomogło. :O

Gość pigułki gwałtu użyj
jak się po wszystkim już obudzi to zawsze będziesz mogła sypnąć tekstem w stylu; " i co ? Było się czego bać szczeniaku?" Albo jakoś tak... :-)

no ja tez tak mialam, jeden prawiczek mi zwial, jak go zaczelam po udzie macac.. jak doszlam do samej gory to mi zwial :O tak jak ten Twoj :O łatwy byl tylko jak sie MEGA opił :D

Wiesz co? Jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze moze uwaza ze jest jeszcze za wczesnie. Skoro spotykacie sie dopiero 2 miesiace... Moze chlopak ma jakies swoje zasady i chce byc pewien swoich uczuc zanim zabierze Cie do lozka. Pomysl o tym.

Gość taaa Jak się uchlamy
to tracimy na samokrytyce i łatwiej nam wtedy głupie rzeczy robić... Tylko gdyby nie ten kac moralny rano gdy dojdzie do nas kogo zerżneliśmy...