Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm

Prosze powiedzcie mi o co mu chodzilo, bo nie ogarniam...

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Wczoraj wypilismy po dwie lampki wina. Ale krecilo nam sie troche w głowie. Chyba nie powinnam sie go o to wypytywać juz. Tylko głupio mi bo wyszlam na napaloną. :O Ale jak go ośmielić?

Gość nad pośladkami
wytatułuj sobie napis; parking dla .... (i tu jego imię) Może wtedy skuma o co ci chodzi?

Gość albo jeszcze lepiej
esemeska mu wyślij :-)

Ja to sobie wyobrazam tak: "Ostatnio jak u mnie byles to nie chciales sie kochac?" On: "Tak/nie", ona: "Ale czemu, nie podobam Ci sie?" itd. Jezeli naprawde nie bedzie chcial powiedziedziec, to zostawic w spokoju, ale zawsze mozna sprobowac.

Gość można i tak pytać
tyle, że ona wyjdzie wtedy na "napaloną sukę" a myślę, że chciałaby wykreować sobie inny "imidż" :-)

Gość ooooeeeeett
jak go zaczniesz wypytywac, to moze sie poczuc, ze to TOBIE tylko na seksie zalezy. Spotkaj sie normalnie jakby nigdy nic i zobaczysz co bedzie dalej.

Gość nop co ty Kwiatek
to ty jeszcze nie wiesz, że dzięki gg można się zakochać? Trzeba iść z postępem a nie stać w poprzek postępowi :-)

ee ja bym nie pytala czemu nie chcial sie kochac i czy mu sie nie podoba :/ jeszcze nie sa razem na powaznie a ona juz zaczyna dąsy :/ upij go bardziej i daj mu czas:D:D:D i gumki niech leza w widocznym miejscu:D:D

Gość jasne zarzuć
cały pokój prezerwatywami; niech leżą dosłownie wszędzie ... Będzie wiedział gdzie i po co trafił... :-)

a to Ty pisałaś niedawno na kafe ze jestes pewna ze bedzie wasz pierwszy raz wkrotce i doradzali Ci wino?

hhaha:D nie no niech sobie tak dyskretnie spogladaja z poleczki to tak gdyby mial stresa ze gumek nie ma chociaz moim zdaniem to jest nietrafiona teoria

Gość to ją już konsultowaliście
jeśli tak to jej nadoradzaliście.... :-) Słuchaj skarbie; tubylcy nie są z tobą szczerzy. Jak chcesz rady praktyka to słuchaj tylko mnie; oZp mu zrób i to wystarczy - nie ma co inwestować w wino... :-)

ja tez tak uwazam- poprostu nie chcial jeszcze i juz! 2 miesiace to dupa nie zwiazek. ;) macie czasu a czasu na takie rzeczy.

Gość kolezanke swedzi
a wy jej czekac kazecie........

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Nie, wczesniej nic nie pisalam na forum ze to bedzie nasz pierwszy raz :) Ogolnie rzadko sie udzielam tutaj na kafeterii , wole czytac . Ale mniejsza z tym. Wiecie mi po prostu teraz jest głupio bo wyszlam na napaloną sukę.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Ale wiecie to tez by byl moj pierwszy raz. Tez sie balam, ale bylam sklonna to zrobić. Jego strach przezwycięzyl :) Tak sobie pomyslalam, ze jezeli on faktycznie nie chcial tego robic, bo myslal że to za wcześnie, to cieszy mnie, ze trafiłam na porządnego faceta.

A ile macie lat? Ja kiedys jak mialam z 16 albo 17 mialam chlopaka, ja tez chcialam cos wiecej, a on nic. Ale nie czulam sie glupio, zapytalam sie i przyznal sie, ze jest prawiczkiem. Jakos nie mialam z tym wielkich problemow, zreszta i tak wkrotce go zostawilam (ale nie z tego powodu) :P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Tak, 20. Ale czego sie mogą bać prawiczki po winie ? :)

Gość terza już na serio
faktem jest, że rzeczywiście - wyszłaś na nieco napaloną ale to nie oznacza jeszcze żeś "suka" :-) W polskim pierdziszewie co prawda standardowo to mężczyzna ma zdobywać twierdzę a nie odwrotnie więc trzeba mieć nadzieję, że ten twój wybranek jest nowoczesnym facetem i nie wyciągnie z twojego zachowania zbyt daleko idących wniosków a by mieć pewność, że tak się stanie to trzeba mu w tym pomóc rozmową. Z tym, że daruj już sobie te swoje erotyczne realizacje i cierpliwie czekaj.... Jak wszystko pójdzie dobrze to jest szansa, że pajęczyny się nie dochowasz w tym waszym związku :-) Krótko mówiąc; najgorszym rozwiązaniem teraz byłoby udawanie, że nic się nie stało; porozmawiaj z nim o tym i szczerze opowiedz o swoim zaskoczeniu tak samo mniej więcej jak zrobiłąś to tu na forum; jeśli facet jest inteligentny to i tak zorientował się w twoich intencjach i będzie potrafił cię zrozumieć... Jeśli natomiast jest idiotą to lepiej kup sobie wibrator.....

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
Oczywiście, że z nim porozmawiam. I nie będę już inicjowała czegoś więcej. Będę czekała aż on bedzie gotów.

Gość fr jnhkujhyl
sprawdzil cie i okazalo sie ze jestes latwa !!a on takiej nie chce

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhm
łatwa???????????? No chyba jestes smieszny. Kocham go , jestesmy ze soba i odczuwam naturalna potrzebe bycia z nim bardzo blisko, w tym oczywiscie pragne z nim się kochać. To nie oznacza ze jestem łatwa, bo nigdy wczesniej tego nie robilam, wlasnie z tego powodu ze nie bylam na to gotowa i nie bylam ,,łatwa". :O

nie przejmuj się takimi komentarzami:) wg mnie dałaś mu do zrozumienia, że Cię podnieca, że masz chęć być z nim bliżej- powinien się z tego cieszyć:)