Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opxcx

Nie prowokujcie, nie odbijajcie, nie rozbijajcie związków!

Polecane posty

Gość Opxcx

Jak wiecie, ze ktos jest zajety to nie prowokujcie do zdrady... bo to jest najwieksze chamstwo a duzo osob chyba w ogole nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci jak wpie psza sie w cudzy zwiazek! Zdrada jest najwiekszym swistwem swiata, chyba nawet bardziej boli niz smierc, wiec miejcie odrobine honoru

Gość Opxcx
Do wszystkich, ktorzy nie widza w tym czegos zlego

Gość scdsc
Ojej! Świat się zmieni po tym apelu. Trzeba go na wszystkie języki przetłumaczyć. :S

Zdrada jest najwiekszym swistwem swiata, chyba nawet bardziej boli niz smierc, wiec miejcie odrobine honoru Znam wieksze swinstwa. Wolala bym byc 1000 razy zdradzona niz przezyc smierc kogos mi bliskiego, nawet mojego kota :p

Ale dlaczego Ty to do nas mówisz? Moze by tak do tej osoby która Cię zdradziła, bo domyślam się że facet Cię zdradził i teraz wylewasz swoje zale i masz pretensje do całego świata tylko oczywiscie nie do niego, a to nie cały świat jest zły i Cię olał tylko Twój facet.

Gość ghffg
przyznam szczerze ze kreca mnie zonaci mezczyzni... hmm moze dlatego ze sa starsi.. tacy kolo 30-- mam 23----- ale nie odwazylabym sie ingerowac w zwiazek... nie wyobrazam sobie zeby w moj zwiazek ingerowala jakas smarkula i sama tez bym tego nie zrobila.... no chyba ze by sie im nie ukladalao i to powaznie... a gdyby mieli dziecko to juz napewno bym sie nie rwala za takim facetem... dziecko to skarb i nie wolno mu niszczyc zycia

Gość ghffg
a tak wogole to mowi sie o solidarnosci plemnikow itd.... i tylko plemnikow... bo jajnikow napewno nie ma... gdyby byla to jedna kobieta drugiej nie niszczyla by zwiazkow... kobiety narzekaja na zdrady itd ale same wskakuja do luzka zonatym i dzieciatym... taka kobieta jest dla mnei gorsza kurw**a niz ta ktorej sie za to placi

Maniek :D:D:D:D pamietaj ciągle cię podliczam :D:D:D:D:D Po makijażu :O

Gość Opxcx
Niestety ale to moze zrozumiec tylko ktos kto naprawde sie zakochal, kiedys jak sie faktycznie zakochacie i ktos was zdradzi moze przypomnicie sobie to co napisalam.

Gość gggggggggggggggggggggggggggggg
zdradza ni zlego skoro Ty nie masz w tym udzialu:P