Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

Stancja w Lublinie..............................................................

Polecane posty

Czy o tej porze znajdę jakąś..? Czy drogo kosztują? Czy opłaca sie wynajmowac kawalerkę?

chciałam wynająć stancje lub mieszkanie z moim facetem... czy ktos wie gdzie i w jakiej cenie..??

Polecam LSM , Śródmieście , Czechów i Czuby. Odradzam: Kaline , Tatary, Bronowice--> trochę niebezpiecznie

Przeglądaj ogłoszenia, dzwoń OD RAZU, nie odkładaj na później, bo okazuje się, że już nieaktualne... Ja sama mieszkania nie szukam, ale koleżanka ma problem z tym teraz.

Czechów, Czuby i LSM to najdroższe dzielnice kawalerka w normalnym standardzie nie schodzi poniżej tys zł

"Przeglądaj ogłoszenia, dzwoń OD RAZU, nie odkładaj na później, bo okazuje się, że już nieaktualne... Ja sama mieszkania nie szukam, ale koleżanka ma problem z tym teraz." Z tego co mi wiadomo to w czerwcu już są rezerwowane mieszkanka

Gość sratatatata
mieszkam na tatarach i tu wcale nie jest niebezpiecznie

Gość sratatatata
nikt ludzi nie zaczepia chyba ze takie osobowosci jak Ty .. mieszkam na gospodarczej i juz nie ma huliganstwa - chyba ze po meczu cos sie nazbieram ale juz nie stoja na placach a tym bardziej nie ma kradziezy wogole Ci co byli to poszli siedziec

No ja mieszkam na LSM razem z dzieckiem, mam do dyspozycji male mieszkano (dwa pokoiki) niestety przechodnie ale jak ktos by chcial sie zatrzymac na jakis czas...to moge udostepnic pokoik.Jest tu internet,tv kablowa,dwa telewizory,komputer,mikrofala,pralka automatyczna,warunki bardzo przyzwoite.Cena do uzgodnienia.