Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLAKAC SIE CHCE JAK SIE WIDZI

OTO JAK PROMUJE SIE W POLSCE MODE NA ANOREKSJE A POTEM NASTOLATKI SIE GŁODZĄ !

Polecane posty

Gość joł joł koko dzambo
te laski sa normalne szczuple po prostu nie grube...ja tez taka jestem....hmm zazdrosc?

JAKA ZAZDROSC? ZWARIOWALYSCIE ??? ONE SĄ ZA CHUDE

Gość dihgd
Masz jakies dziwne podejscie. Po pierwsze to babki z tych zdjec wcale nie sa takie chude, sa normalne i do anoreksji im jeszcze daleko, a po drugie nie rozumiem skad to dziwne podejscie. Uwazasz, ze wszystkie szczuple nastolatki to anorektyczki? Chyba nic nie wiesz o tej chorobie, skoro tak myslisz. Sa osoby, ktore maja tak z natury i chodzby bardzo chcialy przytyc to nie moga. Ja mam 20 lat, 163cm wzrostu, waze 45kg i mam ogromne kompleksy z powodu mojej wagi. Chcialabym przytyc 5 kg, juz od dawna wprowadzam sobie diety pogrubiajace, ktore nic nie daja. Waze wciaz tyle samo. Chudnac nie chudne, caly czas trzymam ta sama wage. Dla takich osob jak ja Twoje opinie sa bardzo krzywdzace. Jak ktos jest chudzinka to od razu musi byc anorektyczka i sie glodowac? Dlaczego nie bierzesz pod uwage, ze ktos moze po prostu miec taka figure z natury?

Gość ola sie głodzi chyba

ola kiedyś była gruba a teraz wygląda jak tyczka ona chyba nie ma tak z natury. poza tym to nie nastolatki a kobiety w wieku 27-32 lat i powinny już troche mieć krągłości.

Gość fdbfbvdfbbd
ta pierwsza fakt jest chuda... ale nie anorektycznie... Ola wyglada normalnmie-- zgrabna szczupla dziewczyna... na dodatek na zywo jest troszke grubsza niz na tej fotce.... musisz byc dosc grubawa skoro dla ciebie Ola jest anorektyczka... chyba anorektyczki nie widzialas.... nigdy w zyciu otylosc nie bedzie modna.... bo jest poprostu nie zdrowa.... trzeba byc umiarkowanym kobieto

Gość hfghrh
do autorki topiku... ty chyba gruba jestes.... skoro mas z kompleksy to powstrzymaj sie z przyjmowaniem 10 kg pozywienia dziennie... i rusz dupe troche... jestes dorosla wiec wiedz ze warto o siebie zadbac a nie pisac pozniej o anoreksjach.,... anoreksja to choroba.. a one sa poprostu szczuple... procz tej pierwzsej

Gość dihgd
Ja tez juz powiedzmy nastolatka nie jestem, bo mam 20 lat, a waze 45 kg i wcale tych kraglosci nie nabieram. Mimo,ze bardzo bym chciala przytyc to niestety nie wychodzic. Wiec jak widzisz sa osoby, ktore maja tak z natury, mam wiele kolezanek troche starszych ode mnie, ktore maja podobnie, wiec naprawde nie wiesz o czym mowisz. Nie kazda kobieta jest kragla, niektore to chudzielce z natury, ktore nie moga nic z tym zrobic.

wg mnie one wygladaja dobrze wcale nie sa za chude pisze to patrzac na zdjecia .. nie wiem jak by wygladaly w rzeczywistosci jak dla mnie obie wygladaja bardzo atrakcyjnie

Gość dihgd
A tak poza tym obie babki ze zdjec sa normalne, do anorektyczek im daleko. Cielecka byla niedawno w dzien dobry tvn i wygladala tam normalnie, nie byla chuda. Moze po prostu na tym zdjeciu tak wyszla, ze wydaje Ci sie koscista.

Gość chude brzydkie konice
szkapy

Gość Tasiaaa
Cielecka jest chuda a Ola jest normalna ale że ma dużą głowe po ojcu to się wydaje lekko anorektyczna

Gość jessy27
obie sa szczupłe, nie widze jakies rażącej chudości, tylko jakaś grubaska z depresja pisze i zakłada takie topici, bo nigdy nie bedzie tak wygladac.

Gość chude pasztety

Gość karoolek
anorektyczek nie widziałeś

Gość TANIE CZESCI TYLKO
chude

Gość autooorkooo
mozesz sama sobie nie odpisywac?? choc raz? :D

Gość dobrze obrobione zdjęcia
one są normalne, a zdjęcia dobrze obrobione photoshopem :)

Gość sylwusia1983001
one są normalne! nie są wcale chude!

Gość sylwusia1983001
Ty chyba chudych dziewczyn nie widziałas!!! a one są spoko laski!