malamika 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Może i ten temat się gdzieś tutaj pojawił - jeśli tak wybaczcie. Chciałam zapytać czy mogę nie zrobić dwa razy 7-dniowej przerwy czyli po prostu pochłonąć 3 opakowania pod rząd? Zdarzył mi się wyjazd na zawody pływackie i znów nie mogę mieć okresu. Biorę novynette. Proszę o rady ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Można, też tak robiłam kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malamika 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 byłam pytaćw sumie lekarza powiedział, że mozna ale że moga wystąpić plamienia ... a czy nie osłabi się działanie i nie daj Boże nie zaciąże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Nie osłabi dzialania, nie bój nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malamika 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 nie dostanę nie wiem jakiś napadów złości spowodowanych nadmiarem hormonow, zawsze sie wkurzam bardziuej niż zawsze około 11 tabletki ... czyli skoro wczoraj zajadłam ostatnia z drugiego opakowania które pochłonęłam bez przerwy to jeśli dziś znów zacznę trzecie bez przerwy nic mi się nie stanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Wrzesień 18, 2008 Można (aczkolwiek lepiej, żeby powiedział Ci to lekarz, my tutaj nie wiemy, jaki jest stan Twojego zdrowia). Czy będą skutki uboczne - trudno powiedzieć, czasem zdarzają się później plamienia lub wahania nastrojów, czasem nie. Zależy od indywidualnej reakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach