Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

lubicie piwo??

Polecane posty

Gość gość
Teraz ja chadzamy do takiej restauracji w Krakowie http://www.ckbrowar.krakow.pl/ gdzie mozna posmakowac róznego rodzaju piwa, to zdecydowanie jestesmy tu za często :) Ale kto nie lubi piwa :)

Gość gość
lubie piwko ale jakims tam smakoszem nie jestem,przewaznie kupuje tatre

Gość gość
To z pewnością to miejsce w Krakowie bedzie dla Was na pewno idealnym miejscem i takim piwnym rajem :) http://www.ckbrowar.krakow.pl/ Polecam, bedzie Wam tam dobrze.

Gość gość
Może do tego jesli będziecie chcieli napic sie jeszcze dobrego piwka warto odwiedzić tez to miejsce http://www.ckbrowar.krakow.pl Chyba jedyne takie w Krakowie.

Gość gość
Tak naprawde jeśli dobre piwko to dla mnie tylko ckbrowar. W sumie od dawna juz wybieramy dokładnie własnie tą knajpkę.

Gość gość
To ja koniecznie musze Wam polecic to miejsce w Krakowie http://www.ckbrowar.krakow.pl/ Tutaj mozna napic sie dobrego piwa i naprawde bardzo miło spędzić czas.

Gość gość
ja tam się boję piwa. 1. słyszałam że rośnie brzuch 2. osłabia (poćwiczcie po alkoholu). 3. Jakie są ogólne czy długotrwałe skutki spożywania , nie wiem i nie potrafię udowodnić a co naukowcy dowodzą, to mnie nie obchodzi

Gość gość
Na szczescie nie trzeba niczego takiego bo mamy takie miejsca jak CK Browar i tutaj własnie spokojnie mozna zawsze napic sie czegoś dobrego.

Gość gość
Tak naprawde można zjesc i napic sie piwka to też sa jednak osobne kwestie ale zawsze jest tak ze własnie tak ze na to piwko wybieramy sie zawsze ze znajomymi i dobrze przy nim bawimy :)

Gość gość
Teraz ja chadzamy do takiej restauracji w Krakowie http://www.ckbrowar.krakow.pl/ gdzie mozna posmakowac róznego rodzaju piwa, to zdecydowanie jestesmy tu za często :) Ale kto nie lubi piwa :)

Gość gość
Warto wyjść zawsze na piwko, ale powiem szczerze ze tez trzeba trafić w odpowiednie miejsce, gdzie napijesz sie dobrego piwa i dobrze zjesz. A nie wszystkie restauracje jednak umiejętnie to ze sobą łaczą.

Gość gość
No wydaje mi sie ze zapłaciliscie sporo jak za tak mało na talerzu. Szkoda ze nie trafiliście do CK Browar bo tam z pewnością wszyscy byście sie najedli.

Gość gość
Mamy w planach małe przyjęcie rodzinne i własnei zdecydowaliśmy sie na restauracje 3 Kucharzy w Krakowie. Pisaliscie ze warto , ze dobre jedzenie, wiec sie zdecydowaliśmy. Mamy nadzieje ze to dobry wybór :)

Gość gość
To prawda. To dobre miejsce własnie zeby posmakowac różnych rodzajów piw. Tutaj rzeczywiscie mozna spróbwoac prawie wszystkiego.

Gość gość
lubie, dzis fajne byly w lidlu za ok. 3 ziko

Gość gość
jak to perły chmielowej nie lubić. Zwłaszcza ze zaraz wiosna.. lato i posiadówki

Gość gość
My bardzo czesto własnie zagladamy do CK Browar. Zreszta bardzo lubimy to miejsce bo jest smacznie i zawsze mozna napic sie takiego piwa jakiego tylko sie chce.

Gość gość
Jesli mieszkacie w Krakowie na pewno powinniscie odwiedzić to miejsce http://www.ckbrowar.com/ Na pewno odpowiednie jesli chodzi o wybór i o roznorodność smaków piwa.

Gość gość
Warto jest wracac chociazby ze względu na pyszne piwa. Teraz oczarował mnie ponownie smak piwa marzeń. Tak sie ciesze ze znowu wróciło. Naprawde polecam.

Gość gość
No prosze dobrze wiedzieć. Jak bede nastepnym razem w CK Browar w Krakowie to musze zapytać koniecznie czy maja takie piwo. Ale u nich w sumie mozna dostać kazdy rodzaj i gatunek.

Gość gość
wole wodkie

Gość gość
Zgadzam sie z Wami ze jak na dobre piweczko to własnie tylko do CK Browar w Krakowie. Podaja dobre piwko i dobre jedzenie. Na pewno kazdy tu znajdzie coś smacznego dla siebie.

Gość gość
To fajnie ze są takie miejsca w których mozesz napic sie naprawde różnych smaków piwa. Zwłaszcza wlasnie ze ja tez bardzo lubie rózne smaki piw. I czesto bywam w takich miejscach.

Gość gość
Też uwazam ze CK Browar to takie miejsce które koniecznie trzeba odwiedzić będac w Krakowie. Maja swój niepowtarzalny klimat :)

Gość gość
Lubię piwo , ale nie z puszki, czuć tą blachę .

Gość gość
ja juz wypije kilka to moze byc i z cpuszki

Gość gość
perła chmielowa i ta goryczka, to moj ulubiony trunek