Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula 20

drugi raz i...ból jak przy pierwszym razie. dlaczego?

Polecane posty

Gość ula 20
mam wielka nadzieje ze sie poprawi :).a prezerwatywy to albo durex close fit a ostatnio conamore

Gość nina123nina
jakies 2 miesiace temu mialam swoj pierwszy raz (bardzo bolalo gdy we mnie wchodzil i leciala mi krew), a tydzien po pierszym razie mialam 2gi i bylo tak samo- bolalo tylko przy wejsciu i leciala mi krew...zdarzylo sie wam cos podobnego??

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3636741 A może to to? Byłam w szkou, jak to przeczytałam... Nie wiedziałam, że może być coś takiego. Mam 26 lat, faceta którego kocham, jestem 1,5 roku i myślałam, że jak obn to zrobi, to moje ciało sie podda, bo to będzie ten wąłściwy... I nić... A nawet włożenie tamponu było dla mnie niemożliwe, jeden raz w życiu włożyła, a później było jeszcze gorzej i sie nie dało... To samo np. z palcem...

Gość nina123nina
uh, w tym momencie az boje sie co bedzie za 3cim razem...chyba bede musiala przemoc swoj wstyd i wybrac sie do ginekologa, bo wychodzi na to ze albo mam nadzerke albo pochwice:( dzieki za odp:)

Gość on jedyny delkatny
moim zdaniem to jest wina tez samej siebie gdyz musisz byc bardzo wyluzowana i nie myslec o tym czy Cie bedzie bolec czy nie jak bedzie go on wkladal ... pomysl o tym czy jak pozwolisz partnerowi sie nadziac i przez tam jakis czas poboli czy nie bedzie to lepsze dla was obojga ... kobieto przed Toba jeszcze rodzenie dzieci a stracic dziewictwo przy tym to pikus ...pozdrawiam i trzymam kciuki ze nabierzesz odwagi zrobic to raz dwa przeciez raz sie żyje w końcu ;] ;)

Gość onkaa23
moim zdaniem to wina faceta za bardzo sie ciupcia z toba sorry ale lepiej raz pocierpirc i zagryzc wargi i miec to za soba ja uwazam ze pierwszy raz nie powinien byc delikatny..mocno stanowczo ..powinien wlozyc calego i dojsc do konca a nie na pol gwizdka z przerwami tak to bedziesz tracic dziewictwo miesiacami! tu potrzebny jest dosw i zdecydowany facet...

Gość werkaa 16
swój pierwszy raz z chłopakiem zapamiętam na zawsze , ale jedno mnie martwi..... zrobiliśmy to było okej bolało przeżyłam ból troche krwi czułam jak pęka błona dziewicza ... chcieliśmy ostatnio znow to powtórzyć ale... strasznie mnie bolało .. nie zdązył go dobrze włożyć a ja zwijałam się z bólu... :( co mam robić ? dlaczego tak jest? ... martwię się Kocham go i chce go zadowolić ale boję się ze znów będzie bolało :( co ze mną jest ?...

Gość ona ;) ;) xD
mam podobną sytuacje, facet wszedł ale po mimo iż robiliśmy to już kilka razy, nadal z początku jest ból, do wytrzymania... w prawdzie nie przyjemnie, ale po chwili jest ok. Tyle, że też nie rozumiem jak to jest, po takim czasie i tylu razach by nadal był z początku ból...

Gość gość
Mnie za drugim razem tez bolalo ... Przy pierwszym strasziwy bol i lekkie krwawienie , przy drugim sam bol . Martwie się ze przy nastepnych bedzie podobnie . Bol jest tylko na poczatku ale pozniej nie czuje zadnej przyjemnosci . Co jest nie tak i jak mogę na to poradzic ?

Gość gość
Jak robicie takie dlugie Przerwy to nie dziwne ze was boli ja ze swoja zrobilem powtorke nadrugi I trzeci dzien I bylo ok pozatym trzeba znalesc dla siebie wygodna pozycje jak ktoras chetna moge popisac na mailu M

Gość gość
mnie przestało boleć dopiero po ponad roku, ale to juz chodzilo o moją psychike. Myśle, że podniecenie to nie wszystko. Strach, że znowu będzie bolało może sprawiać, że pochwa się dobrze nie ,,otworzy''. Wypij mocnego drinka przed i powinno być lepiej.