Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyka

podziękowania

Polecane posty

Gość tyka

Znacie może jakąś stronkę na której mogłabym zobaczyć przykłady takich podziękowań dla promotora? Przy pracy licencjackiej moje podziękowania były skromne i chcę żeby te również takie były, a nie że tak powie \"liżące dupę\" :P bo generalnie uważam, że to i tak ja wkładam w to wszystko dużo więcej wysiłku. Aczkolwiek jestem wdzięczna promotorowi za poświęcony czas, ile by go nie było. No i chciałam dedykować komuś moją pracę mgr i tu moje pytanie, gdzie tą dedykację się zazwyczaj umieszcza? Pod podziękowaniami?

Ja przy magisterce mialam tak Serdeczne podziękowania dla promotora ............ za życzliwą pomoc, cenne rady i liczne wskazówki merytoryczne udzielone w trakcie realizacji niniejszej pracy, a także za wskazanie fachowej literatury. A pod spodem podziękowania dla faceta któy pozwolil mi opisac soją firmę w mojej pracy :)

Gość tyka
O dziękuję Ci bardzo :) Moje podziękowania z licencjata to mniej więcej to samo :) czyli dzięki za wskazówki merytoryczne i cierpliwość :) dobry pomysł z wskazaniem literatury :) chyba to zgapię :) No i dedykację wpiszę pod podziekowaniami, najwyżej zapytam jeszcze czy to tam ma być :)

Gość tyka
No to jeszcze raz dzięki :)

Gość a czy takie
podziekowania sa obowiazkowe?