Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna niebanalna panna

Dziewczyny z płaskim brzuchem są aseksualne bo cialko musi byc

Polecane posty

Gość Ciam__
S_A_M_A_N_T_A - ja mam 177 na 51 kg . Wiem ze to za mało < i to o wiele> ale ja nie potrafie przytyć . chciała bym tak o 5 do 7 kg ;((

Gość dsds
imho ta brunetka jest za duza, przynajmniej dla mnie. Za to ta druga, z met-art - cud miod :classic_cool:

Gość ankietka ....
Wszystko się liczy ... Brzuch także ... I długie nogi i biodra kobiece .. i ładny tyłeczek ... Nie mam takiego jak JL, ale jest jędrny i nie opada ... :P

vc... - poszukaj zdjęć dziewczyny szczupłej z biustem i dopiero porównuj (biorą pod uwagę fakt, że ta pierwsza niby 70kg musiałaby mieć ze 20 kg masy mięśniowej żeby tyle ważyć, a z pewnością nie ma) Ciam - to faktycznie malutko ważysz ;) masy powinnaś nabrać ;)

Gość vcxze
jak dla mnie to ta dziewczyna co według ciebie ma 70 kg mi wygląda na jakieś 60 60 ? LOL predzej 75 bym jej dal . ZObacz jakie ona ma masywne wszystko plecy , duze piersi itd . 60 kg panna nie ma takiego masywnego ciala .

Gość vcxze
Wiesz 70 kg to nie tak duzo . Wez pod uwage ze tluste kobiety waza 95 kg . Wtesy waga jest bardzo wyrazna . Moze ona rzeczywiscie wazy 60 kg , ale dla mnie jest wlasnie tlusta i takie mi sie bardziej podobaja

Gość vcxze
i ona według mnie jest normalna jakich wiele na ulicy, a nie gruba ona ma nadwage . Zobacz na jej ramiona jej piersi chyba waza ze 4 kg . . Wlasnie takie kobiety z niewielka nadwaga mi sie podobaja .

Gość vcxze
vcxze zalezy ile ma wzrostu bo jak twierdzisz ze 165 to ona w zyciu nie ma 70kg tylko z 60 - 65 Juz lepiej . 65 kg moze wazyc , ale na pewno nie mniej . To widac po sylwetce .

Gość vcxze
ja bym jej dal 65- 70 kg . Z pewnoscia nie 60 kg :) Znam laski co maja tylko 52 kg , a sa chude i nie maja piersi . Wiec ona wazy spokojnie 65 kg . i ani grama mniej . MOze nawert kolo 70 kg .

nie ważą piersi 4 kg, nie obawiaj się :D silikon jest cięższy i bardziej zwarty a taki rozmiar dałaby całkiem mała wkładka (sory za analogię do silikonu, mam jakiś ogląd na to więc mi się skojarzyło :P ) jeśli ona jest GRUBA.. a tamta druga oświęcim - to jaka jest SZCZUPŁA?

Gość vcxze
chłopie jestem pewna że BIM tej dziewczyny jest w normie, niektórzy nie rozumieja co to znaczy nadwaga a moze ty masz nadwage i jej bronisz . Nie oszukujmy sie ona ma nadwage , ale nie wielka . Wiesz co to jest bmi w normie ?

Gość Ciam__
Że niby ta dziwczyna z linku na górze ma nadwag e??!!

Gość vcxze
Że niby ta dziwczyna z linku na górze ma nadwag e??!! tak ma nadwage , ale lekka . moze 5 kg nadwagi .

"vcxze jeśli ona jest GRUBA.. a tamta druga oświęcim - to jaka jest SZCZUPŁA? http://hosted.met-art.com/met-art_as_201_90/ /full/met-art_as_201_2.jpg http://img201.imagevenue.com/img.php?image=2 9689_met-art_as_201_14_123_516lo.jpg WAga tej jest prawidlowa i miesci sie miedzy tymi dwoma pannam z linkow powyzej" ulżyło mi normalnie :P

ale tak swoją drogą - ja mam praktycznie identyczną figurę co ta SZCZUPŁA (minimalnie chudsze uda) - i mam niedowagę. ona też raczej łapie się na dolną granicę prawidłowego BMI. to Ty masz zaburzone poczucie prawidłowego BMI 🖐️