Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna niebanalna panna

Dziewczyny z płaskim brzuchem są aseksualne bo cialko musi byc

Polecane posty

się wywnętrzniłam normalnie, ale nie cierpię jak ktoś tak gada.. "ale z ciebie chudzinka, przybrałabyś tu i tam" - normalnie trauma od szkoły podstawowej :P :P Anonimowa jędza - już sama zmiana ćwiczeń powinna przynieść pewne rezultaty ;) sam zestaw Tamilee trwa chyba ok 20min, więc niedługo, ale daje wycisk mięśniom ;)

Gość vcxze
takowe mam, duży biust (dopiero w planach) i z 10 cm więcej wzrostu nie przesadzajmy z tym wzrostem u kobiety najwazniejsza jest waga , a wyzszy wzrost moze byc minusem i jest . W przeciewienstwie do mezczyzn gdzie dobrze jesli facet jest wysoki .

Gość vcxze
- zapewne jak większość ludzi, bo chyba tylko ty jesteś na tyle idealny, że nie widzisz braku wpływu człowieka na to, jaką ma budowę. nie , ale kobiety w dzisiejszych czasach za bardzo sie odchudzaja i na to chce zwrocic uwage . Tylko dlatego zeby miec plaski brzuch ,a kosztem mniejszych piersi czy mniejszego tylka i gorszych ksztaltow ida za modelkami zapominajac ze dla przecietnego faceta jest to obrzydliwe i Oswiecimskie. Chodzi mi oto zeby kobiety sie tak nie odchudzaly.

Gość vcxze
zbyt niska waga moze byc rownie malo pociagajaca co zbyt wysoka .

ja akurat obserwuję zupełnie odmienne zjawiska w swoim otoczeniu, więc chyba jednak przesadzasz. lepiej mieć mniejszy tyłek, mniejsze cycki i płaski brzuch niż dolegliwości powodowane przez nadmiar w tych okolicach. to nie jest moja opinia - tylko tych, które się odchudziły do zadowalającego je stanu i czują się lepiej.