Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna niebanalna panna

Dziewczyny z płaskim brzuchem są aseksualne bo cialko musi byc

Polecane posty

Gość vcxze
tak czy inaczej wole troche za grube niz troche za chude dziewczyny .

Gość vcxze
jej cialo jest rownie pociagajace co cialo kobiety wazacej okolo 100 kg . Zero seksu .

co sprawia ze tak jest? NATURA! nikt nie ma na to wpływu - 10 kg można zrzucić, ale przytyć jeśli się ma taką budowę nie jest łatwo. tak samo - dlaczego niektórzy faceci mają 190cm a inni 170..? co sprawia że tak jest? choć niezaprzeczalnym jest, że i jedni i drudzy znajdą amatorki takiej urody

Gość ankietka ....
anonimowa jędza - serio? U mnie mięśnie były już widoczne po miesiącu ... Hmm ... Ale fakt, że mam predyspozycje ... i szybko kształtuje ciało ...

Gość vcxze
nie mowiemy o wzroscie tylko o masie . Wzrost to inna sprawa i wiadomo ze kobieta majaca 180 cm musi wazyc wiecej niz taka co ma 155 cm . Wzrost nie dotyczy obecnej dyskusji tylko masa

Gość vcxze
Ja chcę być aseksualna Chcę mieć płaski, umięśniony brzuszek Ćwiczę, ćwiczę, ale to ciągle nie to ja nie specjalnie zwracam uwage na brzuch u kobiet . Bardziej kreca mnie biodra , piersi

anonimowa jędza - a co ćwiczysz że brak efektów? wzrost jest tak samo NIEZALEŻNY od człowieka jak i budowa ciała. ale mogę inny przykład podać - dlaczego jedni faceci wyglądają jak 12latkowie (mam na myśli BUDOWĘ) a inni mają mięśnie (nie KARKI bez szyji).. wiesz co to ektomorfizm? jakby co wygoogluj sobie - jest to równie zależne od faceta jak od kobiety to czy ma szerokie biodra

Gość vcxze
jesli jedna dziewczyna bedzie miala w pasie 60 cm a druga 70 cm , ale ta pierwsza bedzie miala plaski zadek to i tak nie zwroce na nia uwagi , a na ta druga tak . Pamietajcie tylek wazniejszy niz brzuch http://pl.youtube.com/watch?v=LTHC-73j4VY

Gość dsds
"a ja twierdze, ze ona jest na granicy BMI i według tego wskaznika nie ma nadwagi " i wlasnie dlatego wskaznik BMI jest gowno warty. Bo tamta laska JEST gruba, nie jakos strasznie, ale jednak.

Gość vcxze
Ja nie mam jakiejś fobii na punkcie wagi, ale brzuch wylewający się nad pasek poprostu mnie obrzydza. a może to jest fobia? raczej fobia , dla mnie brzuch jest jedna z mniej pociagajacych czesci ciala u kobiet.

W sumie to takie ćwiczenia typowe dla mięśni brzycha. Mam malo czasu więc to tylko 15 minut dziennie, ale po półtora miesiąca powinnam już chyba widzieć choćby mizerne efekty😭😭😭

Gość vcxze
dlatego nie zwracam uwagi na to czy jest plaski czy mniej plaski . WAznae sa inne miejsca.

brzuch wylewający się nad pasek poprostu mnie obrzydza. a może to jest fobia? mnie tez obrzydza, jak widze na ulicy takie dziewczyny w za małych spodniach,sciagnietych paskiem do tego w krótkiej bluzce z wystajacymi boczkami to mam ochote kupic im dłuzsza bluzke :)

też jestem aseksualna :D:D:D A faceci to jacyś mało spostrzegawczy są, skoro jeszcze żaden tego nie zauważył :D:D:D

"raczej fobia , dla mnie brzuch jest jedna z mniej pociagajacych czesci ciala u kobiet. " Ok. Ludzi pociągają różne rzeczy, ale jeżeli dziewczyna (czasem nawet szczupła) nosi taką oponkę (czasem od tira) to dopiero przestaje być pociągające;). Z drugiej strony, może to nie kwestia samej "opony" tylko tego w co i jak jest przyodzina:P:D

Gość vcxze
faceci to inaczej widza gdyby dostrzegali tylko niedorobki w kobietach to nikt by sie nie chcial rozmnazac. Widzimy tylko zalety a raczej chcemy widizec. Mimo wszystko dla mnie najbardziej obrzydliwa jest plaska pupa i brak piersi . RZyc musi byc duza . Piersi nie muszy byc wielkie najwazniejsze by zad byl jak najwiekszy jak klepszydra najlepiej

Gość vcxze
oponkę (czasem od tira) to dopiero przestaje być pociągające jestem facetem i stwierdzam ze nie przestaje byc pociagajace .

anonimowa jędza - 15 min to trochę mało, ale codziennie to na pewno źle. co drugi dzień zró sobie 20-30 minut ćwiczeń - mięśnie muszą mieć czas na regenerację, dlatego nie cwiczy się codziennie (jak nie są zregenerowane to się spalają - w skrócie), no i muszą mieć budulec żeby rosnąć - jedz więcej białk.a fajne są ćwiczenia Tamilee Webb na brzuch - w moim przypadku skuteczne. co do grubych, szczupłych, chydych i dlaczego takie są - szkoda pisać 🖐️

Gość vcxze
moim zdaniem dziewczyna moze miec plaski brzuch ale nie kosztem sylwetki , bo co z tego za masz plaski jesli wygladasz jak Oswiecim i widac ci kosc miednicowa ? Dlatego mine porazaja dziewczyny z OSwiecimia znacznie bardziej niz takie co maja brzuch wylewajacy sie .

Gość vcxze
http://content.beautyisdivine.com/hosted/gorgeous/ Ona ma plaski brzuch , a nie zwrocilbym uwage na jej cialo dlaczego ? BO nie ma kobiecej sylwetki i zero seksu w niej jest . Pamietajcie plaski brzuch dla niektorych to nie wszystko , a nawet mniej niz nic. Liczy sie sylwetka .

Samanta...dzięki;) Spróbuje w ten sposób;). Leniuch ze mnie więc perspektywa dnia przerwy w ćwiczeniach jest baaaardzo pociągająca;):D vcxze...są różni faceci i różne gusta. Zresztą, to ja mam być główną zadowoloną ze swojego wyglądu.

nie wierzę, że możesz człowieku być tak tępy i tak może do Ciebie nie docierać.. otóż - gdybym miała wpływ na swoją budowę, chciałabym mieć pośladki bez dołeczków, bo takowe mam, duży biust (dopiero w planach) i z 10 cm więcej wzrostu - ale że nie mam NA TO WPŁYWU bo matka natura stworzyła mnie tak, a nie inaczej, powinnam zatem skoczyć, bo nie spełniam czyichś dziwnych oczekiwań prawda..? gdybym mogła sama decydować o tym jak wyglądam, z pewnością to i owo bym pozmieniała - zapewne jak większość ludzi, bo chyba tylko ty jesteś na tyle idealny, że nie widzisz braku wpływu człowieka na to, jaką ma budowę. coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość vcxze
vcxze...są różni faceci i różne gusta. Zresztą, to ja mam być główną zadowoloną ze swojego wyglądu. tak , tym bardziej ze nie ma kobiet doskonalych . JEdnym podobaja sie modelki a innym co innego . DZieki temu zadna kobieta nie pozostaje sama . Bo gdyby kazdy lecial tylko na jeden typ ciala to bylby rzesze samotnych kobiet.