Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria 53

Typ jabłko...walka o smukłą talię...

Polecane posty

Gość maria 53
Koniecznie... A gdzie podziewa się nasz Tłuścioszek...wracaj tu do nas! :)

Gość asiulajg1
Myślałam że to sie nie wysłałoi napisałam drugi raz..Zaraz wskakuje w moje białe spodnie z których wypływa mi brzuch i robie sesje...tak bedzie najlepiej widać...Jak uda mi sie schudnąć to Wam wyśle fotki przed i po...To chyba nie jest głupii pomysł???

Gość maria 53
Asiula....jak się trzymasz? zostałyśmy same? ale co tam, rozkręcona maszyna mknie dalej! Musimy...musimy...

Gość asiulajg1
Daje rade chociaz skusilam sie dzisiaj na kolacje i zjadlam dwie kromki chleba z twarozkiem,pomidorem i salata...Za to bez masla i nie jadlam obiadu...

Gość asiulajg1
mysle o jednodniowej glodowce a jak sie uda to dwudniowej:)

Gość maria 53
Asiula..nie rób błędów! Mogłaś zjeść obiad zamiast kolacji.. nie myśl o głodówce, bo potem rzucisz się na jedzenie, raczej ogranicz kalorie..

Gość asiulajg1
Dzień dobry kobietki...

Gość maria 53
Witajcie.. ..i znów kolejny dzień...zmagań o szczupłą sylwetkę.. mnie przestawiono wagę i dzisiaj startuję z wyższej...czyli..mam więcej do zrzucenia... ..co za ludzie! 😴 ..ale chociaż słońce się pojawiło po 2 tygodniach .. Miłego dnia..

Gość Praca w Niemczech
zaczełam skakac na skakance:) z ramion nie mam cio zrzucac bo jestem nietypowym jabłuszkiem...Moim problemem jest tylko i wyłacznie brzuszek:(

Gość asiulajg1
ja tez zaczęłam skakac...

Gość tluscioszek
skakanie idzie mi ciezko ale codziennie robie brzuszki i dzisiaj jest w talii juz 93 cm. to jest optymistyczne.

Gość maria 53
🖐️ Praca...witaj, czyli zostajesz z nami?:classic_cool: Asiulek...super! Tłuścioszku, przy tej wadze odpuść ze skakanką, przeciążysz stawy! może spacery, marsz , rower stacjonarny... ..a u mnie bez zmian, miałam parę załatwień, pogoda się poprawia i sobota wolna...to może będzie lepiej.. pa..🖐️

Gość rao
16:50 omnibus_fit26_ (fit26@wp.pl) nie ma czegos takiego jak miejscowe spalanie tluszczu (choc sa badania na ten temat to bez rewelacji). a6w pozwoli Ci rozwinac miesnie brzucha, a tluszcz bedziesz spalac tylko wtedy gdy bedziesz na ujemnym bilansie kalorycznym. Tl;uszcz bedzie sie spalal z calego ciala. Miejscowo jednak poprawi sie estetyka tej parti ciala. odchudzam przez internet chcesz schudnąc - napisz do mnie: fit26@wp.pl

Gość asiulajg1
a kto sie chce odchudzic miejscowo?

Gość mały książę z dużą flaszką
(¨`•.•´¨) `•.¸(¨`•.•´¨) (¨`•.•´¨).•´ `•. ¸.•´ Gdzie jesteś Mały Książę, gdzie...? Cześć! jestem Irek, mieszkam w Oslo.... mam 26 lat i od 5 lat jestem nałogowym alkoholikiem.... ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..JIN.with....|.| |.|...TONIK......|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________|

Gość maria 53
Dziewczyny! 🌼 Trzymamy ostro! żadnych torcików!

Gość asiulajg1
Witam kochane kobietki:) Wstałam w dobrym humorze a jak stanęłam na wage to dostałam jeszcze lepszego:) kolejne 0,5kg mniej...Waże sie za często ale jakoś nie mogę sie powstrzymac:) Mam co raz większą motywacje:) Miłego dnia jabłuszka

Gość maria 53
Witajcie! Pewnie, że możesz powalczyć...ostro się wzięłaś za to odchudzanie.. ..u mnie taki sobotni nieciekawy dzień, sprzątam i ...dietę staram się trzymać, chociaż jakoś zmiany na lepsze nie czuję..ale może nadejdzie taki dzień,ż e i moja waga się obniży??? :classic_cool: Miłego popołudnia...

Gość maria 53
Miłego dnia... u mnie słoneczko! Co słychać? lub widać? zwłaszcza na wadze???? :classic_cool:

Gość asiulajg1
Witam...U mnie ok.Wczoraj pozwolilam sobie troche na jedzonko ale od dzisiaj znowu biore sie ostro za siebie...Pozdrawiam

Gość asiulajg1
witam kobietki.... kolejny dzien przede mna...znowu sie wazyłam i....63,6kg juz widze różnice:) milego dnia

Gość asiulajg1
maria53 juz po odchudzaniu??????????????????????????????

Gość maria 53
Asiu.. dalej się odchudzam! staram się mniej jeść i zero słodyczy i tłuszczy, jeszcze na wadze nie ma cudów, ale już czuję się lżej :classic_cool:

Gość tluscioszek
i jak wam idzie? ja sie dzisiaj zmieerzylam - w pasie jest 92 :D notuje to na duuuuzy plusik.

Gość maria 53
Tłuścioszku, :classic_cool: fajnie! Jutro się odezwę... :O

Gość asiulajg1
witam Panie...Nie zagladałam bo myslalam ze juz po jabłkach...Ja jednak odchudzam sie dalej...Mój facet juz zauwazył ze brzusio mi bardzo spadl...Zajrze jutro...Papa

Gość wrednadama
Też się dołączam :) W sumie to już zaczęłam od dwóch dni :)- jem tylko śniadanko i obiad, ale jak pomyślę o ćwiczeniach, ahh... nie mogę... :/ Pomóżcie, bo do imprezy został tylko miesiąc a ja chcę mieć chociażby odrobinę mniejszy brzuch, żeby nie wystawał spod dość obcisłej sukienki :/

Gość asiulajg1
dzien dobry... dzisiaj dzien pomiarow i..... talia 75cm waga 62.7kg ostatnio nie zagladałam i zapomniałam dodac ze jadam obiad o 12 a pozn iej wypijam tylko 3 litry wody mineralnej:) zawzielam sie