Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria 53

Typ jabłko...walka o smukłą talię...

Polecane posty

Gość maria 53
:( Asiu...gratuluję! Zawzięłaś się! Wredna...witaj i walcz! Może i mnie ubędzie któregoś dnia ...a dzisiaj był rower i czuje nóżki:( Pa..do jutra!

Dziewczyny, ja też jabłko, ale postępy zrobiłam, od miesiąca kręcę hula hop godzinkę i efekty są widoczne, tzn. kilka centymetrów w talii mniej, aż się sama zdziwiłam... Polecam! Naprawdę! Tylko konsekwentnym trzeba być, nie inaczej! Pozdrawiam i podziwiam, że również macie tyyyyle samozaparcia! :)

Gość wrednadama
Staram się... Byłam dzisiaj na basenie. Mimo tak krótkiego czasu odchudzania już widać efekty i zsuwanie spodni z kuperka :) Jeszcze tylko trochę mobilizacji i może brzuszki zacznę robić :) DAMY RADĘ, BO SIŁA JEST W NAS :) Pozdrawiam

Gość maria 53
Wiem o hula..ale jakoś mi nie wychodzi! więc dieta + jakieś dystanse damy radę

Gość maria 5
mam załamkę! nadal w spodnie nie wchodzę! talia bz...wczoraj był rower, cóż z tego jak wieczorem się objadłam..... dzisiaj postanawiam!!!! MŻ trzymajcie za mnie! :classic_cool::classic_cool:

Gość asiulajg1
dzien dobry kochane jabłuszka:) wczoraj pokusiłam sie na cos słodkiego o 11 rano ale za to odpusciłam sobie obiad... widze po sobie ze nadal lece z wagi i brzusio mi maleje:) ide dzisiaj kupic sobie hula hop:) pozdrawiam:)

Gość maria 5
Asiu... to Ty ..w talii minus 5 cm waga minus 4, 5 kg pięknie! a mnie weekend coś nie wyszedł! ale muszę...trzymaj za mnie!

Gość asiulajg1
trzymam kciuki za Ciebie:) jak osiągne 59kg to wysle wam fotki przed i po na lepsza motywacje:)

Gość maria 5
:classic_cool: Nie wiem, co robię nie TAK? Waga nadal stoi w miejscu, od 3 dni jeżdżę na rowerze po 20 kilka kilometrów / do tej pory padało i nie mogłam/, jem mniej i nic! Może przyjdzie taki dzień? i waga pokaże minus? Chociaż wydaje mi się, że nogi mi szczupleją...oj jak ciężko stracić z tego brzucha! Miłego dnia!

Gość asiulajg1
Maria 53 dasz rade...pamietaj ze organizm najpierw spala to co zjesz a dopiero po tym tłuszczyk...Wszystko mw swoim czasie...Ja ostatnio wyliczyłam ze w ciagu dnia dostarczan organizmowi około 500kcal a spalam ponad 1200kcal plus do tego dochodzi mi stres bo mam problemy w zwiazku wiec dlatego tak lece z wagi... trzymam kciuki za Ciebie skarbie

Gość asiulajg1
kupiłam przedwczoraj i krecilam po 20 minut dziennie...Od dzisiaj zwiekszam do 30min...Dzieki za odpowiedz:)

Gość maria 5
Wczoraj znów rower, wylany pot, ograniczenie jedzenia...i dalej na wadze nic! nie wiem, co robię nie tak? może zejdę do 500 kal...i wtedy coś drgnie? staram się tak 1200kal, bo to podobno zdrowo i szybciej się chudnie, i co i nic! :p

Gość maria 5
🖐️ Zrobiłam sobie test... Gratulacje! Odżywiasz się prawidłowo i dbasz o zdrowie. I najpewniej twoja waga tylko nieznacznie przekracza normę. Dodaj trochę więcej ruchu na świeżym powietrzu, a będzie idealna. :P Tylko dlaczego nic nie chudnę??? dodam,że po kilka godzin spędzam na rowerze i pot się ze mnie leje.... dlaczego nie chudnę???/

Gość maria 5
Czy już po diecie??/

Gość asiulajg1
ja nadal trwam:) mam teras spory stres bo moje zycie troche sie zawaliło i waga mi leci cały czas... 61kg na dzisiaj talia 72cm

Gość maria 5
Asiu..może wszystko się ułoży???❤️ też jestem rozdrażniona, tak szybko robi się ciemno, brakuje mi słońca...i dostałam kompulsa po południu! a niech to!!!!

Gość asiulajg1
moje zycie juz sie zawaliło...mam po dziurki w nosie wszystkiego...Nie jem nadal

Gość maria 5
Asiu..nie poddaj się! Będzie dobrze...albo już jest.

Gość venge.
zagląda tu ktoś?

Gość upsssss
:O :O

Gość upsssss
Powiedzcie, czy masowanie rekawicą i wcieranie balsamu coś da? na tą talię? czy tylko dieta pomaga?

dziewczyny, polecam marcową SuperLinię - w tym numerze tematem miesiąca jest właśnie walka o wcięcie w pasie :-) pozdrawiam

Gość upsssss
Staram się mniej jeść i nawet szybki marsz był, może "p wytrzymam??? żeby tylko nie jeść wieczorem!!!

Gość czarnyalibaba
jak ktos ma taka figure, to nic mu nie juznie pomoze, trzeba sie z tym pogodzic. pozbycie sie tkanki tluszczowej z brzucha jest najtrudniejsze, czesto przy takim tymie figury - niewykonalne

Gość upsssss
czyli alibabo nie warto się odchudzać? dać sobie spokój z dietami, głodzeniem?

Gość zwinnnaa
Dieta lekkostrawna Lekkostrawne menu wzmacnia organizm, pozwala uniknąć kłopotów z trawieniem, gdy masz gorączkę, wrzody, stany zapalne żołądka, choroby wątroby i dróg żółciowych. Dodaje sił w okresie wzmożonej pracy umysłowej, np. w czasie sesji egzaminacyjnej. Jadłospis układaj tak, by znalazły się w nim tylko łatwostrawne produkty, które organizm może szybko i bez trudu przyswoić. Powinnaś jeść 5–6 małych porcji w ciągu dnia w regularnych odstępach czasu. Kolację zjedz nie później niż dwie godziny przed snem. Aby nadać posiłkom lekkostrawną formę, gotuj je na wodzie lub na parze. Wybieraj: • pieczywo jasne, ale czerstwe, sucharki, drobne kasze, ryż, drobne makarony, • jogurt, maślanka, mleko zsiadłe, • jajka gotowane na miękko, w koszulkach, sadzone, omlety, chude mięso (w małej ilości), ryby (dorsz, leszcz, sola, szczupak, sandacz), • masło, oleje roślinne, oliwa, • gotowane warzywa: marchewka, buraki, dynia, kabaczek, młode: groszek i fasolka szparagowa i surowe: cykoria, sałata, pomidory bez skórki, starta marchewka z jabłkiem, • dojrzałe owoce bez skórki i pestek: jabłka, truskawki, brzoskwinie, pomarańcze, banany, • miód i dżemy bez pestek., • kisiele i kompoty owocowe, • sól, cukier, sok z cytryny, koperek, kminek, cynamon, słaba herbata, rozcieńczone soki owocowe i warzywne, niegazowana woda mineralna. Unikaj: produktów sprzyjających wzdęciom: kapusta, kalafior, brukselka, groch, soja, soczewica, grzyby, czosnek cebula, pełnoziarniste pieczywo, grube kasze, napoje gazowane, mocna kawa.