Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria 53

Typ jabłko...walka o smukłą talię...

Polecane posty

Gość zwinnnaa
Czas trwania diety: dowolnie. Przykładowy jadłospis na cały dzień: Śniadanie Bułka pszenna czerstwa z łyżeczką masła, jajko na miękko, miseczka musu z jabłka, kawa zbożowa. II śniadanie 2–3 sucharki ze słodkiej bułki, szklanka soku marchewkowego. Obiad Zupa jarzynowa przecierana, ziemniaki purée, 2 pulpety z mięsa drobiowego, gotowana marchewka, szklanka soku pomidorowego. Podwieczorek Szklanka kompotu z jabłek, 2–3 herbatniki. Kolacja 10 pierogów leniwych, słaba herbata.

Gość zwinnnaa
nie poddawaj się! :O walcz!

Gość zwinnnaa
:O dlaczego nikt nie zagląda????

ja jestem typem jablka..:( wiem jak to jest nozki patyczki a brzuch to 1 wielka opona :/ ale ta dietka podana to tam troszke duzo sie je...albo sie tylko wydaje

Gość zwinnnaa
Pandunia...❤️ dokładnie! ale zaczynam walkę! jesli zjem tyle, to i tak będzie dobrze, bo ostatnio nie liczyłam kalorii...

Gość zwinnnaa
Mam dobry przepis na odchudzanie:P trochę stresu, mały nerwek, ociupinkę choróbska....no i szczypta miłości (najlepiej nieszczęśliwej).... samo zdrowie !!!!! i lecisz z wagi jak nic :O

Gość upsssss
:O

Gość upssss
👄

Gość gr wzaj wsp
tu macie dobre i proste ćwiczenia Ćwiczeniem pozwalającym pozbyć się nadmiaru tłuszczu z okolic bioder i brzucha jest krążenie biodrami. Stojąc w rozkroku, opieramy ręce na biodrach. Wykonujemy krążenie biodrami - najpierw w lewo, potem w prawo, pamiętając o wysunięciu bioder jak najdalej od pozycji spoczynkowej. Zadaniem dla bardziej zaawansowanych są tzw. „nożyce”. Kładziemy się na plecach na podłodze, a wyciągnięte ręce przenosimy za głowę. Wyprostowanymi nogami wykonujemy tzw. „nożyce”, czyli podnosimy je naprzemiennie do góry. Jedna idzie w górę, a druga jest opuszczana. Wykonując 40 – 50 takich nożyc dziennie odchudzimy brzuch i uda. Wskazówka: Nogi powinny mijać się w pozycji około 30 – 40 stopni od podłogi. Powtarzanie zwyczajnych „brzuszków” kilka razy w tygodniu także przynosi znakomite efekty. Najlepiej rozpocząć od 2 serii po 50 powtórzeń i stopniowo zwiększać ilość serii i powtórzeń. Wskazówka: Połóż się na podłodze, lub na jakimś materacu. Jeśli masz dostęp do ławeczek do robienia brzuszków to z niej skorzystaj i wykonuj pełne brzuszki z rękoma z tyłu głowy. Staraj się nie przybliżać łokci do twarzy, tylko trzymać jak najbardziej odchylone.

Gość concordia
Jeśli pozwolicie, dołączę do Was 🌼 Mam ten sam problem, opona wokół talii, typowe jabłuszko. Chcę szybko pozbyć się tego balastu!

Gość concordia
Wzrost 170 cm Waga 70 kg Talia 83 cm 🌼🌼🌼 cel I - 67 kg cel II - 65 kg cel III - 60 kg aż 10 kg do stracenia!? czy potrafię?

Gość Kappka
też się przyłączę :) wszyscy uważają mnie za chudą, ale te okropne oponki.... BLEEE, kiedyś schudlłam sporo, piersi już nie miałam wcale, brzuszek z oponkami troszkę zmalał, a potem waga stanęła w miejscu mimo, że wiczyłam, jadłam co raz mniej. talia-72 wzrost-168 waga-54 brzuszek-84 biodra-88

Gość concordia
🖐️ Kappka, a dobrze zmierzyłaś tę talię? coś mi nie pasuje do Twojej wagi... masz jakąś dietę? czy pomysł...jak to zrobić, żeby było mniej? Pozdrawiam:P:P:P:P

Gość concordia
Popełniłam tyle błędów żywieniowych...jem chudo i zdrowo...ale teraz dopiero się dowiedziałam, żeby nie pić przed posiłkiem i po, bo to powoduje pęcznienie ....więc brzuch duży! w dodatku zawsze dużo piłam, cokolwiek, herbata, sok, kawa... muszeę ograniczyć warzywa, szczególnie te wzdymające, bo weszłam w nieodpowiednią dietę, więc koniec - z kalafiorem, kapustą, groszkiem, brokułem.... jest mi ciężko....ale muszę wytrzymać!

Gość concordia
Cześć :P:P:P u mnie coś się zmieniło... Wzrost 170 cm Waga 70 kg Talia 83 cm 🌼 🌼 jest 81 cm:P:P będzie etap I - 80 cm ............etap II - 78 cm ............etap III - 73 cm 🌼🌼 jest 68 kg cel I - 67 kg cel II - 65 kg cel III - 60 kg :P:P:P:P aż 10 kg do stracenia!? jeszcze 8 kg do stracenia! :P czyli sprawdza się zasada - 1 kg 1 cm mniej w talii :P

Gość concordia
Dlaczego nie zaglądacie? mam sama tu pisać? :O trudno, będę dalej trzymać dietę i zapisywać , bo to mnie motywuje... Powodzenia Wszystkim będącym na diecie! 🌼🌼

Gość concordia
:PP:P:P:P:P:P:P dziś bez zmian, może wytrwam.... te 2 kg to takie światełko w tunelu:O ale niestety, jeszcze nie da sie wejść w spodnie z jesieni.....więc MŻ

Gość ko_bietkaa
moj wzrost 170 waga 69 kg talia 88 :( a wszyscy mowia, ze szczupla jestem, zalamka :(

Gość concordia
Ko_bietka witaj w klubie! wzrost, szczupłe nogi i wszystko idzie w brzuch! ale ja nie odpuszczę, od lata przytyłam 10 kg i niby nie widać , bo się swetrem zakryło, ale wiosna tuż i coś obcisłego czas założyć... zostało jeszcze 8 kg...!do stracenia:P

Gość ko_bietkaa
moj cel 63 kg talia 80 cm

Gość concordia
:P masz jakiś plan? lub dietę? ja zaczęłam biegać i MŻ

Gość ko_bietkaa
ja wlasnie zjadlam ciastka, ale wieczorem ide na silownie no i nie jadam kolacji, najpozniej o 18stej

Gość concordia
Na krótko rezygnuję z obiadów, mięsa, bo sie długo trawi...zostaję na sokach, wodzie z cytryną, warzywach i owocach...muszę szybko schudnąć! Powodzenia:P:P:P

Gość tralalalala11e
przez ostatni tydzień nie schudłam nawet kilograma, jestem jakoś z 4 dni przed okresem. czy to prawda że organizm nabiera wody i poleci dopiero coś w dół jak mi sie okres zacznie?

Gość concordia
:P być może i tydzień to też mało, a ćwiczysz? siłownia, aerobik...?

Gość concordia
:P:P ale dałam plamę zajadłam stresaaaaaaaa.. :O:O:O i tak mi dobrze szło! cholewka:P:P:P

Gość concordia
zjadłam teraz niepotrzebnie jabłko i paluszki z 400 kcal jak to spalić?

Gość concordia
Kurcze...wczoraj zepsułam... ale dziś się biorę w garść! :P i muszę!!!!!! wytrzymać, bo coraz cieplej i wkrótce czas pokazać sie w czymś cienkim i obcisłym.