Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaZyciem

Kompleksy-doly-brak celuco robic??

Polecane posty

Gość zalamanaZyciem

mam 22 lata. mam swietnego faceta- za rok bierzemy slub.moje nastroje ni dotycza spraw milosnych! Mimo to nie jestem szczesliwa, nie mam celu w zyciu, mimo ze studiuje nie wiem czy chcialabym czy nie chcialaabym pracowac w zawodzie! nie chce mi sie sprzatac, uczyc, dbac o siebie. Wiem ze duza role pelni w tym to ze jestem zakomplekciona. mimo ze mowia---raczej mowili ze jestem atrakcyja, ladna mocno przytylam! jestem zakomplekciona z tego powodu---i bardzo ale to bardzo zazdroszcze innym,:( zazdroszcze ze sa szczuplejsze, bogatsze, madrzejsze. ladniejsze,szczesliwsze.....itd. utwardzam sie w tych mysach i tyje!:(:(:(:(:(: pomozcie mi co robic!!!!!!!!!!

Gość zalamanaZyciem
jest ktos w stanie mi pomoc?:(

Gość zalamanaZyciem
probowalam! przez te doly przerywam diete:(

widze, ze brakuje ci motywacji i silnej woli, nie wymawiaj się tu dołami, bo wiadomo, ze każdy ma gorszy i lepszy dzień. Moze powodem twoich spadków energii i chęci do czegokolwiek jest brak ruchu, niedotlenie? spaceruj na świerzym powietrzu, jedz produkty bogate w witaminy, minerały, być moze przyczyną twoich dolegliwości są zlogi w jelitach, zrób sobie dietę odtruwającą. I skup się na sobie a nie na tych piękniejszych, chudszych, bogatszych- świat odbiera cię taką jaką sie mu pokazujesz.

Gość kamil43
Lekarstwo na taki stan: dwie godziny ćwiczeń po pracy (rower,bieganie,basen, siłownia, fitness - czy co tam lubisz), ale takich konkretnych! Do padnięcia na twarz ze zmęczenia. Potem prysznic, dobra, zdrowa kolacja, żadnego alko. Porządny sex przed zaśnięciem. Rano człowiek się budzi w świetnym nastroju z gigantyczną ilością energii do życia. Wiem co mówię. Sam byłem przez jakis czas w depresji. Po zamówieniu oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl zacząłem czuć się lepiej i uprawiać sport. Teraz jestem pełen zycia.