Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue Brother

Długie włosy...

Polecane posty

Gość marianssssssssssssss arian
Moj maz lat 38 ma jeszcze dlugie wlosy;)) i czarna drogocenna skore;))

Gość Alexxxxa
Rozwaliło mnie zdanie, ze jeżeli komus nie podobaja się długie włosy u faceta, to dyskryminuje go ze względu na płeć. Przynajmniej tak zrozumialam "co autor miał na myśli", bo napisane jest to bez sensu Najlepiej niech faceci założą spódnice i staniki, precz z dyskryminajcą. :p Przyjmij do wiadomości, ze jednemu się to podoba, innemu nie. Kwestia gustu. Mnie np. nie podobają się faceci z brodami i wąsami. Czy to też dyskryminacja?

Gość mam zasłonięte żaluzje
co do pytania to...ja nie nawidze długich włosów u faceteów...to dla mnie takie nie męskie:(

Prawiczek a co to znaczy metalowa laska??? bo ja cie człowieku nie rozumiem! Ja pierdole fajnie ci dolepiać łatki i ustawać wszystko pod swoje \"widzi mi się\" powiem ci jedno jesteś OGRANICZONY człowieku!!! Dla mnie długie włosy u mężczyzn są barrdzo męskie i po prostu kolana mi miękną na ich widok:D

Prawiczku Two opis to metalow w wieku lat 16, takie jak ja majac 26nie chodza juz na czarno, rzadko udaje im sie wyrwac na koncet, 3 lata musialam czekac by isc gdzies- konkretnie akurat Acidow, nie malujemy kresek jak Amy i nie pijemy taniego wina :)

ooo ja bardzo lubie. w ogole slucham metalu i chyba bym nie przezyla jakby moj osobity facet scial wlosy a ma teraz do pasa. grunt to podcinania, szampon i odzywka. ja tez mam dlugie, siegaja mi za posladki.

Gość podbitka tematu

Prawiczku bój się Boga skąd ty bierzesz swoje poglądy?? i w ogóle co to za tekst że kark inaczej bzyka swoją pannę od \"metala\"! Człowieku ty nie masz co robić tylko zasanawiać się kto jak uprawia seks i wymyślać chore teorie?? I błagam nie bierz nikogo pod swoją kreskę bo kurwicy idzie dostać!!! Jakie glany,jaka kostka i tanie wina?!! Myślisz bardzo stereotypowo i pochopnie oceniasz ludzi! Więc wytłumaczę ci raz jeszcze; w twoim przekonaniu jestem metalówą bo zadaje się z długowłosymi i wyobraź sobie że jestem blondynką, nie mam trupio bladej cery, nie chodzę w glanach ewidentnie wole szpilki:D nie nosze naszywek i plecaków kostek (wole duże torby) i co twój światopogląd runą gruzach?? I jeszcze jedno słowo o prawku a potnę się nożem do masła jak Boga kocham a dla ciebie wtedy będę EMO:P

słucham ale bardziej rocku najchętniej melodyjnego:) a i jeszcze jedna rzecz nie jesteś macho przy "wątłym metalu" jak ty to nazywasz bo taki wątły metal to najczęściej ludzie z wielką charyzma i pasjami są oczytani twórczy i ambitni:) Co jeden to albo ma zespół, ślicznie rysuje, pisze wspaniałe eseje... Takich mężczyzn to aż miło posłuchać i przebywać w ich towarzystwie i ich wspaniała osobowość starczy za prawo jazdy, kupę kasy i wszystkie inne atrybuty pseudo maczo:( Bo właśnie inteligencja, pasja i charyzma są atutami prawdziwego mężczyzny!!!

Ewemis podpiuje sie pod tym co napisalas Prawiczku jeszcze raz wspomnisz o prawku a sie porzyga... idz zrob ten papier i skończ użalać sie nad sobą

Boże idiota!!! przeliteruj sobie to co napisała!!! NIE CHODZI O TO ZE KOBIETY WYMAGA PRAWA JAZDY OD FACETA!!! TYLKO TY JUŻ JESTEŚ TAK BEZNADZIEJNY W TY UŻALANIU SIĘ NAD SOBĄ ŻE LEPIEJ BY BYŁO ŻEBYŚ JE ZROBIŁ I PRZESTAŁ MENDZIĆ!!! poza tym napisała że podpisuje się pod moimi słowami czyli :WYZNACZNIKIEM MĘSKOŚCI JEST PASJA I CHARYZMA A NIE KURWA PRAWO JAZDY!!!!!!!!!!!

uwielbiam facetów z długimi włosami - tylko włosy muszą być zdrowe, czyste, zadbane i w miarę gęste, no i jeszcze muszą pasować do urody. hmmmmm :) mój facet ma włosy za łopatki, wygląda z nimi świetnie :) nie wyobrażam go sobie z krótkimi, ma taką twarz, że dosłownie musi mieć długie.

Jaką ty masz charyzmę?? Użalanie się nad sobą?? A jaką pasje jeśli można wiedzieć?? pewnie coś powalającego:D

Nie no jak Szatana kocham (jak przystało na metalówe;)) zaraz tu umrę takich pierdół to ja jeszcze w życiu nie przeczytałam:D crazy mary,anyżówka * jednym słowem długie włosy są jak najbardziej seksi i pociągające tylko nam długowłosi forumowicze pouciekali:)

Gość Blackened1985
Prawiczek, co do Twojej wypowiedzi dotyczącej metala ciotowatego/karka macho. Skąd Ci się chłopie takie głupotki biorą w głowie?? Uwierz mi, po pierwsze: to że ktoś jest metalem nie znaczy, że jest, jak to ująłeś "wątły"; to, że ktoś jest "wątły" nie znaczy, że jest noga w łóżku (prędzej taki kark, sterydziki zmniejszają "podwozie" i jego możliwości) Po drugie: Znam dziewczyny paru metali, uwierz mi, metale bywają "je*nięci" w łózku też (w tym pozytywnym sensie) więc, nie wiem, czy by Ci było tak łatwo (hehe nie znam Cię, nie wiem, co oferujesz, i wiedzieć nie chcę :). Po trzecie: to jakie ty "ci*ki znasz, to chyba o emo mówisz, że takie z d*py i niewydarzone. Powiem Ci to tak, jestem szczupły, ale procentowo mięśni w ciele mam więcej niż niejeden kark (proporcjonalnie mało tłuszczu względem masy mięśniowej) , po przebiegnięciu 400 metrów nie umieram (kondycja w łóżku jest ważna). Co do Twojej ostatniej wypowiedzi: Chłopie głupi nie jesteś, mówisz, że z twarzy też nie potwór, po cóż Ci burdel, czy przygody, to do niczego nie prowadzi. Piszesz, że masz powodzenie, ale czekasz aż zauważą Cię kobiety, które teraz tego nawet nie spojrzą. Powiem Ci w ramach solidarności plemników, skoro baba teraz Cię olewa, to trzy literki przed nazwiskiem, gruby portfel, prawo jazdy nie sprawi, że przestanie Cię olewać. Po prostu pokocha te trzy literki, portfel, czy papier. Nie wiem, czego szukasz, miłości, czy odpowiedniej, wylansowanej, wytapetowanej niuni, którą będzie można przyszpanować? A i jeszcze jedno. Zauważ, parę przedstawicielek płci pięknej (Ewemis, Crazy Mary, Anyżówka) lubi długie włosy u faceta. Może zapuścisz :D? Może właśnie wtedy wylooka Cię jakaś piękność, bo stwierdzi, że w "miejscu do siedzenia" ma Twoje prawko, tytuły, pozycję społeczną, tylko po prostu jesteś zabójczo przystojnym facetem, z pięknymi włosami (będą ładne dzieci). Pozdrawiam i więcej wiary w SIEBIE a nie w papiery. P.S. Ależ nam się offtopic zrobił.

Gość Capota-tutti-cappi
Ja bardzo lubię facetów z długimi włosami, ale nie takich przekreowanych subkulturowców, którzy całą swoją osobą krzyczą, jakiej to muzyki słuchają i jacy są przez to zajebiści. Glany - okay, bo są pieruńsko wygodne, ale jakieś torby z milionem ćwieków i naszywek, biżuteria, podarte celowo ciuchy itp to już nie. Aha, co do tych włosów jeszcze, to nie moga być przesadnie zadbane :). Czyściutkie - oczywiście, ale to chyba dotyczy też chłopaków z krótkimi włosami i dziewczyn :), natomiast jakieś odżywki, prostowanie, kombinowanie przed lustrem, co się podkręca, a co nie jest skrajnie niemęskie.

Gość Blue Brother
Hehehe, jeszcze pamiętacie o moim temacie? ;) Ja prostuję włosy, ale nie codziennie. Zależy jak mi się ułożą po umyciu i wstaniu rano :) Czasami jest ok, ale jednak częściej są zawinięte i muszę coś z nimi zrobić. Szczególnie z jednej strony się zawija, na którą mam przebraną grzywkę. Jak będą po tej stronie dłuższe to nawet jeśli będą się zawijały to będzie to na tyle nisko, że nie będzie wyglądało głupio... Wydaje mi się, że jeszcze z pół roku zapuszczania i będzie ok :) długość maksymalnie do ramion.

Gość że hej hej
W długich włosach mozna sobie podetrzeć tyłek i jaka oszczędnośc na papierze

Każdy chodzi we włosach, jakie mu pasują. Niemniej w moim typie nie są panowie długowłosi. Po prostu nie podobają mi się, tak samo jak blondyni. Lubię ciemnowłosych panów, którzy mają włosy nieco odstające od głowy, ale nie długie. Innymi słowy, nie podoba mi się ani taki wygolony na łyso, ani taki, który ma włosy długości Gieorgija z You Can Dance. Ale długowłosi panowie mają wielkie powodzenie wśród niektórych kobiet;)