Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

Turquoise dla mnie Twoje wypowiedzi wykluczaja siebie nawzajem.... Paradoks jeden

ło boże :O co wy jacys niedoswiadczeni jestescie, ze nic nie rozumiecie? :O trzeba miec 10 facetow zeby moznabylo powiedziec,ze sie mialo bogate zycie seksualne? niebede ci opowiadac czym sie bawilismy i co mialam w cipce, ale bylo przyjemniej juz przy samym wkladaniu, gdy "zabawka" (tak to nazwe), byla wieksza niz prawdziwy fiut cos jeszcze?

no i dlatego, gdy w 1 poscie nazwalam sie kolokwialnie nimfomanka, a lucky o to zapytal, to mu wyjasnilam co mialam na mysli :O pomaranczowa gnido - czytaj ze zrozumieniem (to do tej na gorze strony)

:D:D dziewczyna wyraźnie napisała, że z jednym spała. To oznaczać może dosłownie sen, w jednym łózku z 1 mężczyzną (z seksem, tudzież bez).;) Z innymi tylko uprawiała sex (na powietrzu/ pod krzakiem/ pod drzewem, w autobusie/ w kiblu/ w przebieralni...etc -bez wspólnego polegiwania w wyrku:P Pewnie o to jej chodziło;)

teraz bedę mogłą mówić o koledze z pracy, ze mu się satyriasis zaostrza, a nie że zbajerwał następona małolatę i czym on je wabi, jak ma prawie 50 lat?

O jeju alez problem :) kazdy lubi co innego , ja lubie około 20 cm bo takiego ma mój miś , ale moja koleżaneczka lubi malutkie i śliczniutkie jak sama to okresla :) inna nie lubi wcale bo ją śmiech ogarnia jak widzi męskie przyrodzenie hehehe jak to w życiu :) .............................................................pozdro ludzie

trzeba miec 10 facetow zeby moznabylo powiedziec,ze sie mialo bogate zycie seksualne? to mów od razu, ze tymi innymi były po prostu wibratory....... I nie porównuj zabawek do prawdziwych facetów..... To co może dac Ci prawdziwy facet z krwi i kości to nieporównywalne do zabawy jedynie z wibratorem:/

Gość po pracy
tzw pen oraz upierdliwa narośl podtrzymująca tj facet Żadna laska nie ulituje się nad małym peniskiem, sorrrry

Gość dyskusja ekspertów
Po polsku to satyr. Niestety często to pojęcie się myli z erotomanem. Kobieta lubiąca seks i często go uprawiająca nie jest w żadnym wypadku nimfomanką (choć może panowie z małym temperamentem by tak to chcieli ująć, bo przecież to męska duma, że to oni częściej chcą). Nimfomanka ma obsesję i z tego powodu problemy z innymi dziedzinami życia.

tzw pen oraz upierdliwa narośl podtrzymująca tj facet Żadna laska nie ulituje się nad małym peniskiem, sorrrry nie wypowiadaj sie za wszystkie kobiety :)

ja sie juz nie wypowiadam :O myslcie sobie co chcecie a co do porownania tylko - no nie wiem, wiem co czulam i wiem jak mi sie odechciewalo, gdy widzialam / macalam malego fiuta, wiec wole wieksze i tyle 🖐️ zegnajcie dziewice, prawiczki i zakompleksione pomaranczowe gnidy

Gość po pracy
za laski się wypowiadam ;-) podpisujesz się?

Gość tylko jego usta
jeaaa...chwile mnie nie bylo i co się tu porobiło;P Turquoise- wyłozylaś sie jednym słowem, bo wymądrzasz sie jak mało kto, a o sexie z roznymi wielkosciami penisow gówno wiesz;/ Delikatnie mowiąc ośmieszylaś sie-współczuję... A Ty yebany stańczyku jestes tak dyrnym bachorem,ze az przykro!! Zal mi w ogole czytac Twoje wypowiedzi...idz spąc juz lepiej:/

ona - nie bylam sama z zabawkami :O i zazwyczaj nie ja nimi "sterowalam" . zreszta niewazne, ja juz ide, bo nie mam nawet ochoty sie az tak zwierzac

Nie jestem kawałkiem drewna, którym sie posiłkuja stare babcie he he

wylozylam sie bo? bo wole duze fiuty? nie bylo w temacie pytania czy przyjemniej jest z duzymi czy malymi, ja tylko mowilam ze wielkosc dla mnie ma znaczenie i tyle, uzasadnilam dlaczego, dla mnie to wystarczajace, jesli dla ciebie nie - trudno

nie bylam sama z zabawkami i zazwyczaj nie ja nimi "sterowalam" . zreszta niewazne, ja juz ide, bo nie mam nawet ochoty sie az tak zwierzac no dobrze, ale seks z kilkoma facetami to nie to samo co kilka wibratorów w pochwie zenada

Gość dyskusja ekspertów
Nie obrażaj się Turkusowa, może i jesteś nimfomanką tylko taką nimfomanką-teoretyczką. Samo uporczywe myślenie ciągle o seksie też może być wyniszczające!

za duzo sobie dopowiadasz "wielce doswiadczona pomaranczowa". nie bede Ci juz nic tlumaczyc, tylko dlatego, ze nie chce az tak sie tu zwierzac. i tyle

ja tego tak nie odbieram, bo wiem, co "przeżyłam" jesli chodzi o sex wiec takie nietrafne chamskie teksty jakiejs pomaranczy na forum, ktora gowno wie o moim zyciu seksualny, nie maja dla mnie zadnego znaczenia

Gość tylko jego usta
stańczyk..idz spać, proszę..drażnisz mnie niemiłosiernie=(

Gość no nie moge.....
Turkus miałas juz isc śnic o swoich kolegach od wkładania ci różnych rzeczy wiadomo gdzie...wynocha...