Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleeeeeeeeeeeeeeeeeltka

ZDRADZIL MNIE NA MOICH OCZACH !! CO ZA PONIZENIE MNIE EHHH

Polecane posty

sluchajcie jestem po prostu zalamana ;( myslalam ze mi przejdzie ,ze go znienawidze ,ale z kazdym dniem jest coraz gorzej ;( nie moge zapomniec tego widoku !! bylam w sobote z moim facetem na weselu mojej przyjaciolki !! byly kumpele ze studiow i z czasow liceum ! wszyscy pilismy ! bardzo duzo lasek bylo samotnych ,bez facetow,ktore przyjechaly po prostu bez osoby towarzyszacej ! i w pewnym momencie my same kumpele poszlysmy tanczyc w koleczku ! zostawilam faceta doslownie na 4 piosenki ! wracam i go nie ma ! i ide z kumpela do wc i tam obok wc byl taki pokoik ,jakby schowek na jedzenie ,spizarnia .. i drzwi uchylone i slychac jak ktos sapie ! kolezanka pijana zaczela sie smiac ,ze ktos sobie urzadza orgie i mowi ,,chodz podpatrzymy !''a ja ze nie ! ale podeszlam i drzwi szeroko otworzylysmy i patrze a tam moj facet zabawia sie z jakas laska !!!!!!!! bierze ja od tylu !!!!!!!!!!!! myslalam ze padne ;( jezu zdradzil mnie na weselu z jakas podpita dziwka !! od razu wytrzezwialam a kumpela go opierdolila i lasce wyjebala w szczene !! a ja po prostu wzielam kurtke i wyszlam !! nie moge tego przezyc ! to bylo straszne ! zdradzil mnie z jakas szmata ! i to w dodatku na imprezie ,na ktorej ja bylam ! okropnie sie czuje ! on teraz wydzwania i przeprasza ! ale mam go gdzies ! niech spada ! co za ponizenie 1 okropnie sie czuje ;( nigdy nie zapomne tego widoku jak trzymal swoje rece na jej cyckach i ja posuwal ;(((((((((((((((((( nienawidze go !! po 5 latach mi to zrobil ;( jak mogl ;( a bylismy zareczeni od roku ;(

Gość rzuć
tego smroda

strach pomyslec co robil jak cie obok nie bylo :O sluchaj, nie wiem co ci poradzic, 5 lat, niby zna sie czlowieka, a jednak jak sie okazuje to tylko zludzenie :(

Gość smutna159
mialam bardzo podobnie ale u przyjaciołki na imprezie....bzykal sie wlasnie z nia a ja weszlam...nie nawidze ich obojga...dla mnie znaczy to tylko jedno GDZIES CZEKA KTOS LEPSZY...bylismy razem 6 lat i oczywiscie zareczeni...minal rok ciagle ich mijam jest ciezko nawet bardzo...a niech ida w pizdu

Gość powiem ci tak
dobrze sie stalo ze przed slubem sie dowiedzialas

Juz rzucilam ,ale czuje sie okropnie ;( jak mogl mi to zrobic ;( po 5 latach ;( po zareczynach ;( jaki bezczelny !!

Sweet Dreams - nawet nie chce o tym myslec ;( ale skoro zdradzil w takiej sytuacji,wiedzac ,ze moge go nakryc ,to gdy mnie nie bylo przy nim ,to pewnie zdradzial jak szlo ,ehhh ;(( smutna159 -to Ci wspolczuje :( na dodatek Twoja przyjaciolka,ehhh;/ co za chamstwo ;/ powiem ci tak - masz racje eh :(

Gość ofe rma
a znajdziesz lepszego że tak go od razu rzuciłaś?

zdecydowanie wiosenna - 5 lat z nim bylam a znam juz 8 lat !! nigdy bym sie tego po nim nie spodziewala ! widocznie ladnie sie kamuflowal :(

ofe rma - nawet nie bede tego komentowac ;/

Gość pistacjjja
zajebała bym. wsadzial w dupe wiertarke i tak dlugo bym wierciala azby mu uszami wyszlo wiertło. Niech mi ktos powie, ze faceci sa wierni i nie sa swiniami...

Gość smutna159
wiesz najgorsze jest to ze mieszkamy w malym miasteczku wszyscy o wszytskim wiedza...tam nie da sie zyc...wszyscy o tym mowia TO JAK SCENA Z FILMU szkoda kurcze ze nikt nie mysli o tym jak czuje i czulam sie jai ciagle dopytuja....do dzis nie przestalam go kochac,,,chyba sama przed soba boje sie do tego przyznac...ale tak jest....ciagle sama ...ciagle ich mijam...a na urodziny przeslali mi kartke z zyczeniami i przeprosinami....pytanie bylo GDYBY DZIS BYL KONIEC SWIATA WYBACZYLABYS MI???????? .... :(

pistacjjja - niech go tylko spotkam ,to tak zrobie !! a tej dziwce to nie wiem ,co bym zrobila teraz ;/ cala impreze nam sie przygladala ! co za dziwka ! widziala ,ze jestem jego narzeczona ! siedziala kolo nas ! widziala ,jak chwale sie pierscionkiem swoim kolezankom !! a mimo wszystko szmata jedna z nim poszla !! ale to i tak jgo wina !!faceci nie sa wierni ;/ dla mnie to sa zwierzeta ;/

Gość ofe rma
no co, zobacz ile tu na kafe jest dziewczyn które nikogo nie mogą znaleźć. a ładne podobno, inteligentne itd. a ty ileś tam lat nikogo bądź co bądź nie szukałaś. a latka lecą niestety.

smutna159 - jak Ci wspolczuje :( a o tym moim zdarzeniu ,to cale wesele wie :( wszyscy ,ktorzy tam byli :( kumpela mi opowiadala ... ze po moim wyjsciu kazdy po prostu zamarl ... ehh i pewnie gadaja do dzis :(ale to i tak nic w porownaniu do Twojego ;/ ale bezczelni jeszcze Ci takie cos pisza;/ podlizuja sie;/

ofe rma - ale wole nie byc z zadnym ,niz z takim za przeproszeniem C H U J E M !! bo inaczej go nazwac nie mozna ;/sorry ,ale to nie jest porzadny facet,ktory zdradza ;/

Gość ofe rma
aaaa, skoro tak to słuszna decyzja.

Gość smutna159
kurcze macie racje 6 lat zmarnowane...dla ludzi dla ktorych oddalabym kiedys zycie...nigdy nie zdradzilam bo ten bol jest nie do wytrzymania..ale oni mieli odwage..tylko gratulowac...jeszcze ta karta..a moim ostatnim slowem do niech bylo...PODLOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC...DAJCIE MI SWIETY SPOKOJ DAJCIE MI ŻYC... kochana...i dobrze niech cale weselicho wie...kim on naprawde byl juz mu tak zjadą psyche ze nie bedzie wiedzial ktora godzina przez 7 lat...

Gość NoweOrangeGo
nie sluchaj - znajdziesz na pewno. a nawet jesli nie, to przeciez lepiej byc samemu niz co wieczor zastanawiac sie czy dzis moj maz nie bzyknal klientki w toalecie lub sekretarki na masce samochodu. niech sie wali palant. WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Gość NoweOrangeGo
ps. tez mnie taki jeden pajac zdradzil po 2 latach, po zareczynach oczywiscie. i wiecie co? bylo ciezko, jest nadal dosyc ciezko (swieza sprawa), ale: wyrwałam chwasta :) ze swojego ogródka. takze dziewczyny - przez lzy, ale z dumnie podniesionymi glowami.

Gość zlamanaa
a ja dzisiaj sprawdzilam meila mojego afecta i sie okazalo ze od ZAWSZE mnie zdradzal,od poczatku,w dodatku dawal ogloszenia i sponsorowal jakies dziwki:(

Gość zlamanaa
a wlasciwie nie facet tylko byly kretyn no pedal jesuuu nie wiem jak mam go jeszcze zezwac :( chyba sie upije zaraz

bzoe jak tak piszecie sie to az boje sie zareczyc bo w sumie zna sie niby czlowieka od lat a taki numer moze Ci wywniac..

Gość ofe rma
no nie przesadzajmy z tym "zna się od lat". jak facet zdradza od dłuższego czasu to trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. albo głupim, na jedno wychodzi. ale na ogół ani to, ani to. po prostu nie chce się widzieć rzeczy dla wszystkich innych oczywistych.

Gość zlamanaa
:((((((((((((((((((( bardzo kurwa pocieszajace ,biore winko i ide do wanny ,czuje sie brudna chociaz nie wiem dlaczego:((((((((((( dobranoc