Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clawka

kącik wsparcia odchudzaniowego

Polecane posty

I na mnie przyszedł czas... Znowu się zapuszczam :o Dziś na wagę nie wchodzę jeszcze, żeby niepotrzebnie się nie zdołować. Ale ostatnio było 57 kg, teraz jest pewnie więcej. Chcę popracować nad 54. Moja najwyższa waga ever to 74 kg, ale to dawne czasy, o których chce się zapomnieć. Przez półtora roku utrzymywałam wagę około 54-55 kg, teraz się znowu zapuszczam... Mam 172 cm wzrostu. Zapraszam dziewczyny, które będą tutaj nie tylko kiedy dobrze im idzie, ale również kiedy źle... i które nie zrezygnują po 3 dniach diety :D Właśnie piję kawę czarną z odrobiną cukru i zastanawiam się nad dietą na najbliższe dni :) Czekam na jakąś towarzyszkę, razem łatwiej :)

ja bede Cie wspierac w odchudzaniu :) ja z DIETA startuje od jutra a to z tego powodu ze dzis sie oczyszczam (i przy okazji spowalniam metabolizm :/) Ale po wczorajszym obzarstwie postanowilam ze juz koniec z tymi kompulsami i uzaleznieniem od slodyczy! teraz jedynie dopuszczam slodzik w diecie ale to ok 6 pastylek dziennie max! ogolnie to mam zamiar stosowac 1000 kcal, malo weglowodanow, duzo bialka i warzyw i sporo ruchu....i do wigilii bez slodyczy! A ty co chcesz robic? pozdrawiam :)

hej perfectsoon :) przed chwilą zjadłam kajzerkę posmarowaną chudym twarogiem + 2 plasterki pomidora. pewnie około 200 kcal. moja dieta wygląda podobnie, tzn. węglowodany jem przeważnie rano, potem raczej białko+warzywa. od października chcę też około 1000 kcal, ale na razie postaram się około 800 - bo chcę się trochę odchudzić przed rozpoczęciem roku akademickiego :D dużo serka wiejskiego, jogurtów naturalnych, twarogu, ryb, WARZYW. ogólnie uwielbiam sałatki... np. z łososiem (sałata lodowa, papryka, kapary, pomidory, łosoś wędzony, sos słodko-kwaśny). po prostu pycha :) co do ruchu to właśnie nad tym intensywnie myślę :P i jak wymyślę to napiszę. a Ty ile ważysz i jaki masz wzrost? ile masz lat?

ja mam 170 cm i waze w granicach 67kg...wiec troche do zrzucenia mam :/ Zakladam 7 kilosow zrzucic (tluszcz oczywiscie!). Mam 17 lat. Za chwilke zmykam na rower ;)

stosowałam już kiedyś kopenhaską :) rzeczywiście skuteczna, aczkolwiek trochę wyczerpująca. teraz niestety nie mam możliwości jej stosowania, bo mieszkam z chłopakiem i obiady jadamy razem.

właśnie zjadłam trochę twarogu, teraz piję drugą kawkę dzisiaj. kolejny posiłek nie wcześniej niż o 13-14... może ktoś jeszcze dzisiaj zaczął dietkę na poważnie?

gdyby ktoras z Pan była zainteresowana skuteczną - bo indywidualnie dopasowaną dietą oedchudzającą - zapraszam do siebie: fit26@wp.pl ukladam, doradzam, tłumaczę. Kazda kobieta ma troche inny rozklad dnia, inne zapotrzebwanie kaloryczne, inną przemiane materii - to są czynniki ktore nalezy brac pod uwagę w trakcie odchudzania.

bym się przyłączyła ale to troche nie ma sensu bo ty chcesz schudnąć 3-4 kh a ja eee 15-20... ale i tak 3mam kciuki za ciebie :) Pozdrawiam!

Gość Studencina
O wspaniale, to ja się przyłączam, potrzebuję zrzucić koło 3kg-4 kg do 1 października... od jutra startuję z 30dniowa głodówką, a potem, może tak jak autorka topicu: 800 kcal ?:)

ja sie przyłączam, od poniedziałku bez słodyczy i smażonego, jedynym jak narazie grzechem było zjedzenie dziś białe pieczywa;d

Gość Studencina
pomyłka: 3 dniową :P

perfectsoon o tak jak ja też mam 17 lat, do wigilii bez słodyczy;d;d;d hm a miod tez zaliczasz do tych slodyczy bo ja sobie czasem na miód pozwalam, np. dziś mala lyzeczka a nawet mniej.

ooo fajnie, że jesteście :) pewnie trzeba zrobić tabelkę, co? podajcie swoje dane:nick, wzrost, waga, wymarzona waga, dieta 19.09.2008. clawka--------172cm----------ok. 58 kg----------54 kg---------- 800 kcal

Gość Studencina
Studencina---------164cm--------48kg----------44kg-------------800kcal

Gość hihu haha
ja mam 21 lat 174 i 67 kilo i obzeram sie wlasnie czekolada :D:D ... probowalam schudnac ale jakos czulam sie nijaka cieszcie sie z wlasnego ciala to dziala :P

clawka--------172cm----------ok. 58 kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg---------- ---800kcal lunaa91-------------170cm---------62------------54--------------zdrowa dieta;) proponuje dołąśczać sie już do tej tabelki;P

clawka--------------172cm---------58kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg------------800kcal lunaa91-------------170cm---------62 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta troszku wyrównałam ;)

cześć! moge dołączyć? bardo chcę schudnąć 5 kilo. moim utrapieniem sa słodycze, nawet nie wiecie ile dziś zjadłam:O wiem, że to bedzie trudne, wiele razy już próbowałam i oddoatkowo nie jestem otyła, więc ta szybko mi nie pójdzie. odpowiednie byłyby dla mnie ćwiczenia i je także chce wprówadzić, ale postanowiłam się do Was zapisać w szczególności w jednym celu: ZACZĄĆ SIĘ ZDROWO ODŻYWIAĆ. wiem że jeśli tak będzie to schudnę, bo nie mam większych problemów z zrucaniem kilogramów jęlsi się przyłoże, mimo to 5 kilo w mojej sytuacji to sporo:O wymiary macie w stopce:)

30 minutes witaj :) widzę, że większość z nas dąży do 54 kg :) NICK WZROST WAGA akt. CEL DIETA clawka--------------172cm---------58kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg------ ------800kcal lunaa91-------------170cm---------62 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta lunaa91-------------162cm---------60 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta

hej, może i ja sie do was dolacze... mam troche wiecej do zrzucenia, bo az 10kg, ale coz..razem razniej :) jestem wysoka- 181cm i waze 70kg, chce jak dawniej 60kg

clawka--------------172cm---------58kg----------54 kg---------- 800 kcal Studencina---------164cm--------48kg----------44kg------ ------800kcal lunaa91-------------170cm---------62 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta lunaa91-------------162cm---------60 kg---------54 kg-----------zdrowa dieta Mała Czarna***----181cm---------70 kg---------60 kg-----------zdrowa dieta

Gość Studencina
Oooo jak miło coraz więcej nas :) już nie mogę sie doczekać jutrzejszej glodówki- jestem ochydnie przejedzona dziś... :/ blee, chcę skończyc z niezdrowym i nierozsądnym zarciem, napychaniem się przed snem itp. Za dużo razy już się łamałam, potrafię tydzien jeść pożądnie a następny jeść byle co- np cały czas słodycze omijąjąc regularne posiłki, w dodatku napychac się przed snem, chcę to skonczyc raz na zawsze :)