Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeep

czy niesmiałe osoby mają przejebane w życiu ???

Polecane posty

Vx4 nie no, zartowalam:) niesmialosc a ciapowatosc to roznica sama bywam czasami niesmiala:) sprawca wez sie nie nabijaj z tym wiekiem idioto:-O

Gość deeeeep
to kiepsko mam w takim razie

nie jestem ale wyczuwam ze jestes w miare mlody a nie jakis stary pryk po 40

Jak ja mam pomagać na forum jak mnie rozpraszasz nieznany::P 46lat hmmmm szkoda ze wczesniej o tym nie wiedziałam;) deeeeep--nie uzalaj sie nad sobą tylko pracuj nad tym by było Ci było lepiej. Warto uświadomic sobie: * nie ma ludzi idealnych, każdy popełnia jakieś błędy, więc i ja mogę sobie na nie pozwolić, * umiem się śmiać nawet z siebie, * koniecznie poszukam przyjaciela, w moim otoczeniu jest wiele osób, którym mogę pomóc. Ide bawcie sie.

>> nie jestem Jeszcze nawet nie wiesz, ze jesteś :classic_cool: >>ale wyczuwam ze jestes w miare mlody a nie jakis stary pryk po 40 Oh dziękuję ci za komplement, doceniam ;)

>> nie jestem Pewnie nawet nie wiesz, ze jesteś, ale ja to czuje ❤️ >>ale wyczuwam ze jestes w miare mlody a nie jakis stary pryk po 40 Dziękuję za komplemnt ;)

>> * nie ma ludzi idealnych, każdy popełnia jakieś błędy, więc i ja mogę sobie na nie pozwolić, Ale są ludzie zbliżeni ideałowi. Własnie z nim rozmawiacie :classic_cool: >>* umiem się śmiać nawet z siebie, Szkoda, ze z tym się ukrywasz ;) >>* koniecznie poszukam przyjaciela, w moim otoczeniu jest wiele osób, którym mogę pomóc. :o

Gość Coala z HJ
mysle ze masz racje....moze nie do konca ale cos wtym jest:(

nie glosuje, od dluzszego czasu polityka mnie nie interesuje wszystko jest zaklamane, mam ich po rowno wiadomo gdzie od pis przez po konczac na lewicy

>> nie glosuje, od dluzszego czasu polityka mnie nie interesuje Mnie też nie, ale głosuję, bo na tym opiera się demokracja. Narzekasz na wszystkich, a nie biorac udziału w wyborach pośrednia zgadzasz się, zeby inni decydowali za ciebie. Tak jak w poprzednim ustorju :o

\"* nie ma ludzi idealnych, każdy popełnia jakieś błędy, więc i ja mogę sobie na nie pozwolić,\" owszem, lecz niektorzy popelniaja same błędy :P \"* umiem się śmiać nawet z siebie,\" byle nie byl to śmiech przez lzy :P \"* koniecznie poszukam przyjaciela, w moim otoczeniu jest wiele osób, którym mogę pomóc.\" to pierwszy krok do tego, zeby stać sie bratem łatą, wykorzystywanym przez wszystkich

sluchaj ciagle mnie pouczasz a to ci sie moje podejscie do spowiedzi nie podoba, a to do glosowania:-O mnie wali kto bedzie rzadzil polska widze sondaze wiec zawsze wiadomo albo jedna albo druga partia kazda siebie warta

>> sluchaj ciagle mnie pouczasz >>a to ci sie moje podejscie do spowiedzi nie podoba, a to do >>glosowania Nie, nie pouczam, tylko przedstawiam swój punkt widzenia. Na wzajemnym prezentowaniu swoich argumentów polega przecież dyskusja, prawda? :) Masz swoje zdanie i ja je szanuje.

Gość deeeeep
moim zdaniem osoba niesmiała chos miże byc naprawdw wartościowym człowiekiem w życiu chociazby uczuciowym ma przechlapane fakt dziewczyny mają o wiele łatwiej niż niesmiali chłopacy

>> fakt dziewczyny mają o wiele łatwiej niż niesmiali chłopacy Pozwole sobie mieć odmienne zdanie. Nieśmiała dziewczyna, szara myszka, nigdy nie wykona pierwszego ruchu. A nieśmiały prawiczek ośmielony kilkoma głębszymi może się jednak przełamać i zagadać :) Paląc przy tym buraka :o

Gość deeeeep
smiała dziewczyna nie zagada do niesmiałego chłopaka

"moim zdaniem osoba niesmiała chos miże byc naprawdw wartościowym człowiekiem " no i co z tego? to frazes co jej po wartosci, skoro nikt sie o tym nie dowie? sprzedawca z McDonalda moze miec talent pilkarski wiekszy od Ronaldo, ale nikt sie o tym nie dowie, bo tamten nie staral sie o to, by grac w pilke.. takie jest życie - trzeba umiec sie sprzedac