Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeep

czy niesmiałe osoby mają przejebane w życiu ???

Polecane posty

życie nie jest łatwe,a nieśmiali zrzucają wszystkie swoje niepowodzenia na siebie nie robiąc nic w kierunku by cokolwiek zmienić. Chowacie sie w cieniu drzewa i dziwicie sie ze Was nikt nie zauważa i inni maja lepiej. Komik z tym ostatnim masz troche racji, ale ja nie umiem odmawiac pomocy osobom które mnie o nia proszą .Moze kieda ja bede czegos potrzebowac to ktoś mi tez poda pomocną dłoń.?

"smiała dziewczyna nie zagada do niesmiałego chłopaka " zagada, jesli nieźle wyglada... Złosliwa - jesli Ty popadniesz w klopoty, wszyscy kopna Cie w dupe... przyzwyczaili sie, ze to Ty pomagasz i po prostu nawet nikt nie pomysli o tym, ze mozna Tobie podac reke

Gość deeeeep
ale aby się sprzedac to potrzebne są nie tylko chęci ale i też trzeba miec cos do sprzedania

"ale aby się sprzedac to potrzebne są nie tylko chęci ale i też trzeba miec cos do sprzedania " pisales cos o wartosciowych ludziach... skoro ktos jest wartosciowy, to raczej ma.... chyba, ze miales na mysli wartosc jego organów :P:P zreszta gdy obserwuje otoczenie, niestety nie potwierdza ono Twojej tezy... Wystarczy byc tupeciarzem i wszystkim wmawiac, ze jest sie dobrym... A wcale nie trzeba nim byc :P

Gość deeeeep
ale po pewnym czassie to się wyda bo przecież nikt nie jest w stanie udawac przez całe zycie że jest wartosciowy a tak naprawde jest nudziarzem

ja kocham roznorodnosc grunt to umiec dotrzec do ludzi mialam dobry kontakt i wspolne tematy z napakowanym sterydziarzem ktory przeklinal gorzej niz ja, ale byl sczerym,inteligentnym facetem, zadnym szpanerem. nawet do dzisiaj go wspominam bo uwielbialam "klotnie" z nim tak samo mialam dobry kontakt z introwertykiem, niesmialym, spokojnym facetem ktory muchy by nie skrzywdzil

"tak samo mialam dobry kontakt z introwertykiem, niesmialym, spokojnym facetem ktory muchy by nie skrzywdzil" znalismy sie w realu? :P

Gość deeeeep
no i co nie wierze w duchy

Gość vx4
"dla niesmialych facetow sa smiale dziewczyny" niezgodze sie :)

mówi się, że nieśmiała osoba, to tak jak zamknięta szuflada. Może być pełna szpergałów, cennych rzeczy, albo pusta. I dlatego nieśmiałe osoby mają w życiu przeyebane......

"ale po pewnym czassie to się wyda bo przecież nikt nie jest w stanie udawac przez całe zycie że jest wartosciowy a tak naprawde jest nudziarzem " skoro piszesz takie rzeczy, to znaczy ze wierzysz.... ludzie w wiekszosci nie widza innych takimi jacy sa, tylko tak jak ci inni im powiedza, ze maja ich widziec... oczywiscie powiedza swoim zachowaniem, postawa, ubiorem... gors ludzi, gdy uzna kogos za rozrywkowego, przebojowego, smialego, nie zmienia juz zdania o ile nie zaistnieja jakies wyjatkowe okolicznosci

Gość deeeeep
to osoby niesmiałe raczej mają marne szanse na związek

:) jasne wiekszosc facetow osiaga orgazm jestescie malo skomplikowani jessli chodzi o te sprawy

Gość zws
niesmiali maja przejebane dlatego, ze sa meczacy jezeli oni sami nie maja interesu w tym, ze sie otworzyc to kto bedzie mial? komis ma racje a nawet dalej bym posunela wnioski jesli myslimy, ze kogos TYLKO udajemy, myslimy sie :)

Gość zws
zwykle to,co sie udaje jest prawdziwsze niz to, o czym myslimy, ze jest prawdziwe