Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostryga123

chce mu powiedziec,ze go kocham,ale boje sie

Polecane posty

Gość ostryga123

ze sie skompromituje

Gość ostryga123
no jak mu powiedziec?

Gość ale jestescie
razem, tak? czy on w ogole ie zdaje sobie sprawy, ze istniejesz?:D :)

Gość ostryga123
no 2 miesiace jestesmy razem,ja zawsze mowilam,ze zeby kochac trzeba sie dobrze poznac,ale ostatnio zapytal sie czy wierze w milosc od pirwszego wejrzenia,wypalilam,ze nie

Gość całyy sekretttt
napewno wie, że istniejsz ale inni nie wiedzą:) postronni.. nie ma cięeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ale jestescie
czyli fcet pewnie tez chcial cie wybadac i bal sie twojej rekcji na jego wyznanie. mozesz zaczac po malutu siebie i jego oswajac z tymi slowami, mowiac"uwielbiam sie, duzo dla mnie znaczysz"a pozniej..:)

Gość całyy sekretttt
a najpiekniejsze miłosci to te inne od wszystkich!!:) takie inne na wieki.. a nie powielnae..:) poznanie, rozmowy itp słowa:)

swoich uczuć wstydzić się nie powinno, jesli naprawdę czujesz, że go Kochasz to mu to powiedz. Jesli jednak wahasz się, pomiędzy SWOIMI uczuciami to wstrzymaj się. Zaczekaj, az nie będzies zmiala niepewnosic tylko powiesz mu to pod wplywem impulsu. Swoją droga ja też facetowi po 2 miesiach powiedzialam, ze go Kocham, chociaz nie wiedzialam jak zareaguje-powiedzialam to bo tka czulam i bylam tego uczucia w 100% pewna. A to, że on wtedy tez mi odpowiedzial, ze tez mnie Kocha to inna sprawa :) Byliśmy ze sobą potem 6 lat a teraz od 2 miesięcy jestem jego żoną :P

jesli jednak mas zjakiś opór zrób tka jak ktos wczesniej poradzil- powiedz, ze cuzjesz do niego cos więcej, cos niesamowitego itd. nie mow, z ekochas,z pcozekaj na jego reakcje. wybadaj go. jelsi zobaczysz lub on ci powie, ze czuje to samo to wtedy powied zmu wprost, ze go kochasz. jelsi facet sie zmiesza i zmieni temat no to moze jeszcze wrato poczekac z tkaimi slowami.

Gość ale jestescie
:)

Gość ostryga123
chyba poczekam jeszcze z miesiac albo 2.on juz wszystkim o nas porozpowiadal,rodzinie,znajomym:)uklada nam sie swietnie,nadajemy na tych samych falach doslownie,potrafimy wisiec na telefonie godzinami,ale sie wstrzymam.nie chce powiedziec mu kocham sie,a w odpowiedzi uslyszec 'dziekuje'

Gość ostryga123
wlasnie,my juz sobie takie rzeczy mowimy,on mowie,ze nigdy nie czul sie z nikim tak dobrze jak ze mna,ze znacze dla niego wiecej niz ktokolwiek inny itd,ale bede twarda poczekam

Gość l.ola
nie bój się swojich uczuć....:*