Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżordż z Cchinwali

Startuje do mnie pewna laska ok. 40-tki. Czy przelecieć stare pudło?

Polecane posty

Gość Dżordż z Cchinwali

Bo nie wiem.

Gość hahayhayha
rznij poki mozesz :P

Gość tak sobie myślę
że to ty do niej startujesz.To raczej smarkacze za nami biegają:o

Gość Dżordż z Cchinwali
Mam laskę koło 24 lat, ale ta emerytka mnie wybitnie molestuje. I teraz nie wiem, bo jest moją szefową.

Gość tak sobie myślę
Napaliłeś sie na szefową?na awans liczysz?widzę,że nawet w sponsoringu opanowało nas równouprawnienie:P

Gość Dżordż z Cchinwali
Mało stanowczy, a ty te linie już sprawdziłeś ... ?

Gość Coala z HJ
Malo_stanowczy, badz europejczykiem i uzywaj slow bez negatywnych konotacji np. gej:)

Przepraszam Coala, ale ostatnio stałem się chyba obiektem zainteresowania tych... no... właśnie i spanikowałem troszkę :O Dopóki trzymają się z daleka ode mnie to nic do nich nie mam. Ale oddech takiego za plecami mnie trochę stresuje :O

Gość Coala z HJ
buahahahaha..... Malo_stanowczy, przypomina mi to scene z filmu gdzie stare pryki, ktore za seks musza juz placic, plotkuja o tym jak to ciagle musza sie opierac awansom gejow. Ty tez nalezysz do tej grupy?

Gość Amelia B
Co wy tu pierdzielicie. PEDAŁ to PEDAŁ, nawet jak założy garnitur od Armaniego.

Gość Coala z HJ
Amelia.....jeste skobieta to powstrzymam sie od rzucania miesem. 80% spoleczenstwa to BI !!!! sprawdz lepiej swego meza/chlopaka czy nie pukal sie z facetem:P

O, nie widziałem tego filmu... za seks nie muszę płacić :) Przynajmniej na razie nie :D Wszystko zależy co masz na myśli pisząc "stare pryki" bo ostatnio czytałem opinię, że to już koło trzydziestki :O

Gość Dżordż z Cchinwali
a moze umówić się na mala analna rozpierduche z jej mężem ? Wybitnie mnie kręci :classic_cool:

Gość Coala z HJ
Gdy nad ponurymi rozlewiskami Biebrzy rozlegnie się spazmatyczny okrzyk godowy klępy ubieram sandały wykonane ze skóry kiziora syberyjskiego w dłoń chwytam binokle babci Rozalii służące jej za starych dobrych czasów do obserwacji napęczniałych przyrodzeń baletmistrzów z Wielkiego Baletu im. Daniła Twardodupceva z Sewastopola, i wyruszam na Dworzec Centralny w Koluszkach aby wypatrywać zbliżającego się expresu Ernest Malinowski.

Gość zaraza999
Do szkoły!

Gość Amelia B
80% BI, buahahahahahahaha Winszuję środowiska!

Gość Olaf L
Reklama dźwignią handlu .... 0,05% próbuje wmówić innym, że to 80%. Co za żenada!

Gość Coala z HJ
dziekuje podszywaczowi za piekny wpis. do Amelii - winszuj sama sobie:) te dane odnosza sie do calego polskiego spoleczenstwa!!!

Gość Olaf L
Badanie wykonane oczywiście przez Kazię Szczukę, hahaha

Gość lalunia69
40 pare lat to emerytka powiadasz ?;P Pudło? Chłoptasiu, życie zaczyna się po 40-stce teraz, społeczeństwo sie starzeje !!! Sam będziesz kiedyś stary, chłoptasiu ;P

Gość BEA7A
najgorsze jest to ze takim małolata jak ty zawsze sie wydaje ze ktos na niego leci!!!!Wystarczy byc troche miłym dla takiego młokosa , ktory raczej o sexie nic nie wie i do niczego sie nie nadaje oprocz wydawania pieniedzy i strojeniu sie a ten juz uwaza ze chce sie go przeleciec ! Zastanow sie w ogole czy szefowa po prostu jest sympatyczna i chce moze ci pomoc! Znam to z własnego doswiadczenia zawsze jak jestem miła i otwarta w stosunku do jakiegos gnojka to en juz mysli ze mam na niego ochote.Nie jestem pedofilka i mezczyzni prozni i głupi nie biora mnie .Co taki moze dac kobiecie ??!!

obawiam się Dżordż, że zacytuję ci hrabiego Fredro: wreszcie stracił siłę całą, a królewnie wszystko mało Tak był przytem osłabiony, Że zejść nie mógł z Pizdolony, Więc musiały dworskie ciury Ściągnąć go za nogi z dziury...

Gość lalunia69
O to to ;)

Gość napalony blond
Powiem tak mam 36 pociagaja mnie takie po 45 tylko zeby sie trzymala wrecz uwazam ze kazda ktora na mnie spojzy to wydaje. mi sie ze chce sie r****c

Gość gość
ta emerytka wygląda sto razy lepiej jak twoja dziewczyna bucu ;)

Gość gość
jesteś bezczelnym idiotą jak możesz pisać takie rzeczy ? nie rozumiem jak w ogóle mogłeś się komus spodobać jesteś swinią masz dziewczynę i myślisz o seksie z drugą nie masz szacunku do kobiet

Gość Sofokles
to zależy, kto siedzi u Ciebie w chacie, Dżordż :)

Gość gość
Stare pudło ;) dobre.