Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

jestem przesympatycznym burzowym szatynkiem o niebieskich oczach:) wróci, musi;)

ech...w końcu:) każesz na siebie czekać i czekać:) myślałem, że już tutaj nie wrócisz:) no tak, imprezy..zapomniałem:)oczywiście. że najlepsze chłopaki na forum:P

burzowy przyłapałam Cie na innym topiku:P, brzydal. Jeszcze tu dzisiaj zajrzę wieczorem dopiero Ci nagadam:P

"każesz na siebie czekać i czekać" nie przynudzaj :P powinies dokonać prostego rachunku ekonomiczno-emocjonalnego polegającego na ocenie, czy opłaca się czekać, czy nie... kobieta nic Ci nie każe, jelsi masz na oku wiecej takich dzierlatek, to śmigaj do nich, a jesli nie (a przypuszczam, ze ten wariant ma tu miejsce) to siedź cicho :P A Ty jęczysz i marudzisz jak przekupa na bazarze :P ogarnij się ;)

Gość onaaaaaaaaa
Łooo też nie masz gdzie szukać, ale.... podobno kazdy sp jest dobry:D A co bedzie jesli pokaze się, ze mieszkacie bardzo daleko od siebie?

Mi też miło Cię przeczytać w ten piękny słoneczny poranek :D Spytam tylko nieśmiało - czy Twoj lekarz prowadzący wie o tym, że nie bierzesz tych leków, które Ci przepisał? :P

HEJ..;) jeśli istnieje prawdziwa miłość to żadna odległość nie będzie stanowić problemu..;) Rzadko się taka zdarza ale wierzę że taka istnieje..;)w mojej rodzinie już jedna się taka zdarzyła..;)może i też mi się poszczęści..;)

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Dużo słońca i słodyczy Sissy życzy :)

\"Gdzie Ty Komi masz k**wa słońce\" słońce otwarło się w mojej duszy, gdy przeczytałem tak słodkie słowa do mnie skierowane :P ale Ty nie pytałas o słońce, tylko o kurwa słońce :P Tak wiec kurwa słońce jest na niebie, tylko te jebane chmury go zasłaniają :D

tez życze Ci, by upływ czasu był dla Ciebie łaskawy, a przynajmniej tak łaskawy, jak jest do tej pory ;) Ps nie pracuje w CBŚ, przynajmniej tak twierdzi moj oficer operacyjny :P

Wszyscy są życzliwi, tylko to nie jest trendy się z tym ujawniać... Wiesz, te książki o zołzach i inne bzdury :)

Tzn ja jestem złym człowiekiem i sie z tym nie kryje :P co zreszta widać po tym, jak bardzo mnie kochają na tym forum... forum pełnym dobrych i miłosiernych owieczek, które mierzi ta inkarnacja syna jutrzenki, herolda piekieł, pana bólu i rozkładu czyli chodzącej personifikacji zła w istocie komicznego :P

tak na marginesie - burzyowy z takim refleksem to niedługo zostanie zaproszony do programu "Zostań onanistą roku" :P:P Najpierw sie użala, że kobiety nie ma, a gdy ona sie pojawia, ten śpi, albo co gorsza, realizuje sowje hobby :P

"nie byłeś szczery...?...hmmmmm...;>" szczerość to moje drugie imę moja miła... Ps ale lepiej nie pytaj, jakie jest pierwsze :P

"Komi, jakiego k**wa rozkładu?" no wiesz.... to bóg tych, ktorzy lubią, gdy sie kobiety przed nimi same rozkładają :P

haha :D:D:D ok, zrozumiałam :D Ale kto Ci powiedział, że jesteś takim bogiem? :P

Siska - mówią mi to głosy, które słysze w głowie... ale tylko wtedy gdy nie biore tych zielonych tabletek :P wiec nie biore ich wcale, bo miło takie rzeczy o sobie słyszeć :P