Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

"1. dziewczyna ma dziś urodziny, więc daję jej Ciebie w prezencie. Nie jest to może szczyt wyszukanego prezentu, ale zawsze coś" w sumie to wykpiłaś sie bardzo tanim kosztem :P "2. dziewczyna ewidentnie na Ciebie leci, więc myślę, że jej pomogę, a sobie znajdę kogoś innego (jest na tym forum mnóstwo kolesi do rozdziewiczenia, którzy będą zachwyceni a ja się nie będę musiała nawet starać)" bardzo praktyczne podejscie do tematu, a jesli ktos tu na kogos leci, to raczej burzowy na uroczą milagros... choć kiepski z nego lotnik, to jednak :P "3. nie mogę się zadawać z kolesiem z permanentną sraczką" mam dobre pieluchy "4. nie stosuje metody "na olewkę" - nie muszę tego robić - ja zazwyczaj olewam wszystkich" czyli wszystkich podrywasz? :P "5. nie pisz, że będziesz tęsknił, że będziesz płakał - nie lubię ciot" ale co ja mam poradzic, skoro sie taki wrażliwy i uczuciowy urodziłem? "6. znudziłeś mi się już" raczej dopiero... to i tak moj sukces :P

Gość milagros sie sili
ale nigdy nie wbije sie w ten tłum hahahhah milagros nie jestes tak bystra jak oni i twoj eteksty sa niskiej klasy wiec nie ciesz sie zbytnio .. sisy brawo z tym prostactwem jesli chodzi o walecznosc:)

1. pomarańczowy ktoś nie obrażaj milagros 2. komi, to rzeczywiście sukces, jeżeli chodzi o mnie i o znudzenie się...

Gość milagros sie sili
sisy ni eobraziłem jej. stwierdziłem fakt, że nie dorasta wam do piet silac sie na Ynteligentne komentarze

milagros sie sili Ja sie w tłum wbijać nie muszę..:) Jakoś zawsze łatwym trafem da sie mnie w nim zauważyć..taka juz moja natura sama o to nie prosiłam..bardzo przepraszam...:D \"i twoj eteksty\".... dajesz nam do zrozumienia, iż za pewne ciężkie miałeś/łaś dzieciństwo lub tez przechodzisz właśnie okres nadpobudliwości emocjonalnej podczas dojrzewania ...:D pytanie tylko czy uda Ci sie dojrzeć...:D straaszne nerwy tobą szargają i to ty starasz sie zaistnieć...szokując własnie - na siłę...heh po małej części udało Ci sie...(pa małej) dobrze tylko , że są jeszcze tacy którzy bez najmniejszego wysiłku potrafią wybić sie ponad normę....KOMI..SISKA..:)

Ja się nie wybijam, ja tylko próbuję dać Komi delikatnie do zrozumienia, że poza ostrym seksem nie ma na co u mnie liczyć...

E tam romantyczne pierdoły... Może mi kawę rano zrobić jak chce... wprawdzie rzadko zostaję do rana...

Nie, no pewnie, ja nie lubię dominować w łóżkuu bo od tego są faceci, ale nie lubię jakis wrażliwych pierdół...

Gość czy milagros jest romantyczką
?

to szkoda, bo ja jestem typem romantyka :P tzn nie chodze z kobieta do łóżka wczesniej niz po godzinnej znajomosci

Komi, mnie to nie obchodzi jakim Ty jestes typem... Obiecałeś seks, to dotrzymuj słowa....

Gość czy milagros jest romantyczką
?

Gość nie jest heh
nie jest slini sie na komi:) a to nie romantyzm

Gość dlugo by wymieniac
komiczne znow kokietuje;)

Gość dlaczego fajne laski lecą
na aroganckich cwaniaków?

\"dlaczego fajne laski lecą na aroganckich cwaniaków?\" jestem żywym zaprzeczeniem tezy jaką postawiłes w pytaniu... kobiety doceniaja romantycznych, delikatnych, wrażliwych i oczywiscie sentymentalnych mężczyzn do których grona się niewątpliwie zaliczam... Ps Sisulio - ja zawsze dotrzymuje danego słowa... dlatego zwą mnie Komiczne krzywoprzysięzca :P:P

milagros - czy podczas liczenia sługosci znajomosci brałas pod uwage tylko dni robocze, czy rowniez wolne od pracy? :P

rzecz w tym że arogancki cwaniak..nie jest taki łatwy do zdobycia...;)arogancki cwaniak ma swoje zdanie ;) inteligentny arogancki cwaniak jest świadomy własnej wartości... tak samo dzieje sie w przypadku kobiet jednym słowem trudny i rzadki owoc do zdobycia lepiej smakuje podczas konsumpcji..;) ogłaszam więc ..że KOMI LĘCĘ NA CIEBIE cwaniaku ty jeden..tylko proszę powiedz ,no powiedz że będzie romantycznie...;D

Gość jesteście komiczni
:-D