Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

My nie romansujemy :) My pomagamy koledze - autorowi tematu - znaleźć dziewczynę :D

No chyba, że rzeczywiście takie jednorazowe i przeznaczone głównie dla mnie... Aczkolwiek zawiodłeś mnie Komi... ja myślałam, że Twoje nanomikroskopijne rozmiary zrekompensuje świetna technika....

Siska... To kewlarowo-karbonowe hydropneumatyczne nakładki z wspomaganiem opartym na technologii płynnych metali... kiedy poczujesz ich moc juz nigdy nie bedzie potrafiła z nich zrezygnować.. zresztą - przeżyć to znaczy wiecej niż 1000 słów

komi, to najlepsze okreslenie na słowo wibrator jakie słyszałam... Wy prawnicy zawsze te najprostsze rzeczy nazywacie jakoś skomplikowanie :)

Wszystkiego dobrego Dolores:) Mnóstwa słońca i uśmiechu na co dzień 👄;) a wracając do tematu Katowice to nie koniec świata:) tak się składa, że nawet sympatycznie blisko:)

\"a wracając do tematu Katowice to nie koniec świata tak się składa, że nawet sympatycznie blisko\" chyba za duzo czasu na portalu Sympatia siedzisz :P a co do Katowic, to faktycznie nie koniec swiata, sa dalsze miejsca... np Burkina Faso, albo np Boliwia :P:P

Burzowy - kobiety zaczynaja Cie bronić :P To oznacza, ze uznaja iz nie radzisz sobie :P

zaraz mi pewnie ktoś napisze... "Oj dolores już tyle wędek ...się w tobie obracało..." hehehehe Jak się lubi..to po co się ograniczać....ja bardzo lubię chodzić na RYBY..przesiadywać nad brzegiem jeziora i z zapałem oglądać nowe RYBNE zdobycze ;)

musisz odrobinkę zaryzykować:) myślisz, że w ten wyjątkowy dzień chciałby Ci ktoś zrobić przykrość? Na pewno nie ja:)

widzę milagros że już dwóch samczyków stara się zdobyć Twoje \"zaufanie\" komiczne i burzowy :-D ja tym trzecim nie będę bo moje serce jest już zajęte :-)

...stańczyk... fakt...to już gatunek zaginiony .. ale słyszałam że w kościelnych oazach jeszcze pozostało parę okazów..;) Chociaż biorąc pod uwagę to co teraz na parafii księża wyrabiają-ciężko stwierdzić czy mam 100% rację :)

co to dziś za wędkowa mania? :o wiem, że możesz, ale czy na pewno taki fajny?:)