Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

Tak, Brzydal, postanowiłam się zmienić :) I zanim zacznę wyzywać od ciot, postaram się trochę poznać daną osobę :D

Nie, Brzydal, myślę, że nie tylko na dziś Dla Ciebie będę miła już zawsze :)

"Dla Ciebie będę miła już zawsze" WOW, czuję się wyróżniony 🌼 dla Ciebie za okazaną wspaniałomyślność :D.

Te segregatory na uczelnię wskazują, że chyba jesteś za młody jak na mnie :P Brzydal, masz rację, możesz się czuć wyrózniony. Ale to tylko dla tego, że dobry facet jesteś :)

"Ale to tylko dla tego, że dobry facet jesteś" Ale nie mów tego głośno, bo ja chcę być taki, no wiesz, "zły" ;). A jak już raz się taka fama rozniesie, że dobry jestem, to nic z tego nie będzie.

Masz rację, Brzydal, kobiety lecą głównie na złych kolesi :) Obiecuję, że nikomu nie powiem :)

"Jak tu milutko" O sami napisała coś miłego i nie zjechała nikogo. Dzisiaj sie cuda na kafe dzieją, komik też jakby milszy :p.

"To ta zasada "Moja miłość go zmieni". A potem z faceta staje się ciota Taki żarcik mnie naszedł" Ciekawe czy to działa w odwrotną stronę ;). Spadam do pracy, trzymajta się ludziska :D.

KIobieta ciotą :D Czasem człowiek się ciekawych rzeczy dowie :D

"A facet wrażliwy, delikatny... to nie musi być koniecznie ciota, prawda" oczywiscie ze nie. jezeli dodasz do tego takie cechy jak np. odpowiedzialnosc, pewnosc siebie

no co wy nie ma brzydkich kobiet?dlugie czekanie dobre sniadanie.moze nie znalezliscie tej wlasciwej polowki?

kazdy zna siebie i probuje odszukac ta wlasciwa a wygadywanie kto jaki jest nie ma sensu.to bez podstawne tym bardziej ze nikt z was nie wie i nie widzial nikogo z tego forum

no i racja kto ma serduch miekkie ten dupeczke ma twarda a nie raz w zyciu bywa tak ze nie widzi sie tego co inni widza jako trzecie osoby

nie no co ty ale zabawne jest to jak kazdy z nas opowiad o swoich porazkach w zyciu nie ktore nawet sa zabawne