Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś_21

Poodchudzajmy sie razem

Polecane posty

Gość kukułka zakukała
Moniś_21 idź na siłownie i powiedz o co ci chodzi.Tam pan instruktor powinien ułożyć ci trening rzeźbiący rózne partie ciała. Chyba tylko to cię ratuje, jak się już tak uparłaś:) Na brzuch moge polecić jedynie A6W. Ale jeden warunek musisz to ukończyc. Warto się pomęczyć bo po 6 tygodniach efekty widoczne gołym okiem. Tylko jedno ale. Trzeba mieć mega zaparcie aby to ukończyć. Ja ukończyłam za 3 razem. Przy pierwszym podejściu skapitulowałam po 21 dniach, za drugim w 4 tygodniu, za trzecim się zawzięłam i tak oto tym sposobem mam piękny brzuszek:)

Gość Moniś_21
a co to jest to A6W? Jestem z małej miejscowosci u nas nie ma silowni.

Gość kukułka zakukała
168cm ważę 57-58kg 2kg mam takie ruchome, w zależności przed czy po okresie. Noszę rozmiar 36-38. Poza tym mam wyraźnie zaznaczone mięśnie, które wiadomo ważą więcej niż tłuszcz. Kiedyś ważyłam coś ok 80kg, może nawet i więcej bo nie wchodziłam na wagę zbyt często. Jendak nosiłam rozmair 46:) Schudłam 20kg w ciągu wakacji (od czerwca do końca sierpnia) potem jeszcze po drodze zgubiłam parę kg :)

Gość kukułka zakukała
No koniec pracy na dziś:) Weekend:) jeszcze tu zajrzę i zobaczę jak wam idzie:) Do następnego....

Gość soniqe
Moniś_21 dołaczam do Ciebie:D hehe damy rade? pare dni temu kupiłam sobie herbatke na lepsze spalanie, tabletki CLA i balsam przyspieszajacy spalanie tkanki tluszczowej:D zmasowany atak na zbedne kg:D czekam tylko na odpowiedni dzien. Moniś_21 czy to dzis?:P

Gość Moniś_21
tak kochana to juz dzis :)!

Gość Moniś_21
pewnie ze damy rade:), razem zawsze raźniej .. pokazemy im ze my jestesmy te 2 odchudzajace na 10 o ktorych mowiła kukułka:P

Gość Moniś_21
pewnie ze damy rade:), razem zawsze raźniej .. pokazemy im ze my jestesmy te 2 odchudzajace na 10 o ktorych mowiła kukułka:P

no lajtowo juz:D dodalam do ulubionych:P ale dzis zakrecona jestem:P i podekscytowana tym odchudzaniem. to moze powiem Ci tak. mam 169 cm wzrostu i waze 56 kg. moj cel- 49 :)

Gość Moniś_21
daj numer to sie odeze

Gość Moniś_21
a ile masz lat ?

18. nie robie tego zeby byc patyczakiem. mam celulitis nie wiadomo czemu (gram aktywnie w kosza) i rozstepy:/ poza tym glupie boczki nie daja mi zyc:P jesli uznam, ze przesadzam- przestane sie odchudzac:) a Ty jakie masz powody? bo z tego co piszesz jestes szczuplutka:)

Gość Moniś_21
ja rowniez mam roztepy i cellulit, chce sie odchudzić bo widze fałdy brzucha z ktorymi nie zbyt ładnie sie prezentuje.. pozatym boczki boczki ... i jeszcze raz boczki ... zle sie czuje majac ten tłuszcz na sobie :)

to chyba mamy ten sam problem hehe:D zaczynasz dzis cos aktywniej dzialac czy tylko ograniczasz kcl?

Gość Moniś_21
jak narazie to bede jadła mądrze tzn owoce warzywa .. noi wiecej ruchu :). aty?

ogolnie cale to odchudzanie zaczelo sie calkiem przepadkowo, kiedy weszlam do Rossmana i zobaczylam znizki na kosmetyki wspomagajace odchudzanie:) tak jak juz wspominalam, kupilam kilka specyfikow. te zakupy mnie jakos tak zmobilizowaly:D dzisiaj wybieram sie pobiegac, no i jakas pomyslowa aczkolwiek lekka kolacyjka za max. 2h. pozniej juz nie:) ahh no i musze pobiec do sklepu po duuuuzo wody mineralnej:) zobaczymy co z tego bedzie. najbardziej obawiam sie rodzinnych imprez, ktore sa bardzo czesto (jakies urodzinki itd), gdzie zazwyczaj jest masaaa róznowsci, do ktorych tak kusi:/ no i dyskoteki, na ktorych nie da sie nie wypic piwka. a piwo to wiadomo:/ bomba kcl. hehe ale jakos dam rade. DAMY!

Gość Moniś_21
no tez własnie duuuuuuuuzo wody mineralnej, a potem szybki marsz do cioci bo musze jej cos zaniesc :) damy rade bo bedziemy razem :)

Gość Moniś_21
hello i jak idzie?

nie jest najgorzej;) narazie ograniczalam tylko jedzonko, od dziś sie biore ostrzej;) zawsze lepiej mi zaczac zmiany z poczatkiem czegos nowego. W tym wypadku jest to po prostu nowy tydzien:D a za oknem słoneczko jeszcze bardziej mnie napedza:) a jak u Ciebie Moniś_21?

Gość Moniś_21
jem nało ale regularnie, staram sie ograniczac, ale pokus jest peło- nie ale sie ! :P hihi ..:D dzis to czuje sie jakas wzdeta :/ . bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...