Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowany na to

Która zechce za mnie wyjść za mąż?

Polecane posty

Gość Krach na giełdzie
Wyobrażenie mojego zewnętrza już posiadasz. Ale o tym, co tkwi we mnie w środku nic nie wiesz. Zamiast domagać się zdjęcia, powinnaś wdrożyć skuteczne śledztwo i wybadać mnie dokładnie na tę właśnie okoliczność.

Gość Krach na giełdzie
Nic podobnego! Ośmielam się twierdzić, że jestem osobnikiem nie posiadającym żadnych kopii.

...wnetrze ? jak mniemam ..posiadasz wszystkie narzady ?..ale czy zdrowe ?...;)

Gość Krach na giełdzie
Jak najbardziej, Bęc. Jakkolwiek ten, o którym właśnie myślisz, trudno nazwać "narządem wewnętrznym"...

Gość maciejkaa
Laczy Cie z innymi na przyklad to, ze jak kazdy jestes przekonany o swojej wyjatkowosci :P

Moj drogi ..glodnemu chleb na mysli...;) ja wcale nie zastanawialam sie nad Twa meskoscia ..;)...

Gość kakamaja
Ja chcę,ale już nie mogę :P.

Gość ja moge
ale pewnie jestem dla Ciebie za brzydka:/

Gość Krach na giełdzie
Że niby ja się nią miałem zaintrygować, Bęc?

Gość salamandrrra
Psełdonim, miałeś porzucić zakładanie durnych topików na kafeterii w ramach leczenia uzależnienia od internetu :D

...Najwidoczniej skoro o niej pomyslales ...;)...ewentualnie chciales sie nia pochwalic ... ..Rozwin moze swoje roznorodne zainteresowania ..masz jakies szczegolne ? ;)...

Gość Krach na giełdzie
Nie, nie, to Ty o tym pomyślałaś, Bęc, dając mi niedwuznacznie do zrozumienia...

Gość Krach na giełdzie
Co poradzić? Przegrałem z nałogiem, Salamadra. Słaba wola. :-(

Gość Krach na giełdzie
Moim szczególnym zainteresowaniem jest zainteresowanie pięknymi kobietami.

...Otoz nie !..ja wspominalam o narzadach wewnetrznych ..a Tiobie tylko jedno w glowie :O.... ...zainteresowan nie rozwijaj..widac , ze jest nim Kafe ;)

Gość Krach na giełdzie
Myślałaś, co należało, Bęc. Pomyliłaś jedynie wnętrzności z zewnętrznościami, co zostało Ci wyrozumiale wybaczone.

Gość jedyna dla jedynego
Ja- wzrost 170 (ale szpilki lubię) Inteligencja- mała , innaczej bym nie bazgrała po głupiutkich stronach Wgłąd: Budowa ciała: szczupła (ale mam kompleksy -patrz pkt inteligencja) Włoski: długie, lśniące ,ciemny kasztan, czernieją zimą Oczy: takie dziwne , zmieniają kolor ale raczej tonacja zimna Cera: tu dbam, więc si Dobra idziemy dalej Wykształcenie: prezydenckie Sytuacja majątkowo podobna: jestem bardzo bogata , ale w dobry humor (bo materializmów nie posiadam) Zainteresowania: wszechstronne Najlepsza cecha charakteru: tęczowa Samoorganizacja:obłędna Samozdyscyplinowanie:brak Antypracowitość: 100% Prace domowe: gotowanie (co nie znaczy, że pieczenie!) , innych nie lubię, robię z przymusu , co nie znaczy wcale , że bałaganie, nienawidzę przebywać w domu więc nie za bardzo jest kiedy nabałaganić Ogólna samoocena: 6 i zdecydowanie jest to polskie 6! Ulubione zajęcie: dążenie do szczęśliwości Wyobrażenie o powyższym: co sec zmienne ;) Religia: tworze sobie na własnych zasadach, ale wierzę, wierzę.. I najważniejsze-uśmiech: czarujący To czego wymagam: Inteligencja ! facet ma imponować ! Serce! - w całości , nielabilnie tylko dla mnie Humor! (ale tylko w połączeniu z inteligencją -taki , taki wyszukany) Wymagania majątkowe: 2 zamki, pałac we Francji, szybkie samochody, może być jakiś tor , 2 stajnie arabów, żaglowiec, 2 centra handlowe, 2 muzea pełne wartościowych dzieł sztuki, koniecznie jakiegoś Kossaka, prywatną jaskinie,domek drewniany w górach, samoloty: dwa odrzutowce, jeden na dłuższe trasy i jakieś takie turystyczne , helikoptery , prywatną górę (prywatny wulkan będzie dodatkowym atutem) , myślę, że o takich drobnosteczkach jak przydomowe spa,baseny, korty tenisowe jachty, motory, skutery wodne, śnieżne,paralotnie, katamarany to pisać nie muszę ;) I jeszcze jedno, w planach mam także wycieczkę w kosmos, więc fajnie by było by potencjalny kandydat też o tym myślał ;) Samej może być trochę nudno w tym kosmosie. Nie jest powiedziane, że od razu znajdę wspólny język z istotami poza ziemskimi ;) ;) ;) Więc Mój Drogi Poszukiwaczu-jeśli ja spełniam Twoje wymagania a TY moje to proszę, możemy spróbować. Ale jeśli ja Ci w czymś nie pasuje lub Ty nie wypełniasz sobą moich wymagań w całości, to przykro mi ;) Nie będę nic na siłę dociągać. Wszystko albo nic ;) ;) ;) ;) ;)

Gość Zdecydowany na to
czasem dla odmiany chodze do łóżka z mężczyznami

Gość jak obetniesz włosy
bo nie lubię długich u faceta. Poza tym za młody jestes nieco.

Gość przepiekna kobieta
Jesli lubisz mlodsze to sie zgadzam.

Gość ..asdsc
A penis??????????