Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

JA JUŻ NIE MOGĘ! POMÓŻCIE!

Polecane posty

WITAM prosze was bardzo o pomoc bo mi juz nerwy puszczaja i sie nawet z moim przyszlym mezem co chwila kloce, w przyszlym roku mamy slub, mamy fotografa, sale, ale nie wiedzialam ze tyle problemu sprawi nam wybranie muzyków!!! moze ktos zna fajne kapele, zespoly albo byl na jakims fajnym weselu? niewiem!!! poleccie nam cos, blagam! chodzi o to zeby najlepiej nie byl to zespol ktory co trzecia piosenke ma \"majteczki w kropeczki\" zeby byl czteroosobowy w gore (5 lub nawet 6), naprawde prosze o pomoc ;( mieszkamy w woj. kuj - pom

dla mnie to bardzo wazne, jak cie to nie interesuje to smam znajdz sobie cos do roboty nie wlaz tu i nie zawracaj mi ... swoimi madrosciami

ja za Toruniem, Brodnica ale tu pieniazi roli nie graja mozne doplacic za dojazd tylko zeby ekstra bylo

Gość ja ich biorę na swoje wesele
http://muzycznyzygzak.pl/onas.html są super, dziewczyna ma świetny głos, bogaty repertuar, mieli grać od czerwca tego roku we czworo, więc nie wiem, czy po prostu strona nie jest zaktualizowana

Gość ja ich biorę na swoje wesele
spanielka, przykro mi, ale liczę, że w końcu coś znajdziecie... może poczytaj topic o dobrych zespołach?...

Gość kawcia_mielona
Szukaj wszędzie gdzie się da, w ksiązkach telefonicznych, na necie, pytaj znajomych.. wierzę że uda Ci się coś znaleść :)

dziewuszki iecie ile juz razy dzwonilam? ile godzn na tym spedzilam... az plakac sie chce... chyba moje marzenie o piecioosobowej odjazdowej kapeli sie nie spelni... szkoda

Gość cukiereczekkkkk
spanielka a kiedy ten ślub?

ojezu dziewczyno, to nie liczba grajków zadecyduje o wspaniałości Twojego wesela, mas zjeszcze rok (ROK!) a Ty już panikujesz z takiej głuopty i już z tej samej głupoty kłócisz sie z narzeczonym?? No dajrze spokój... Ja Cię rozumiem, że się martwisz i chcesz mieć porządną orkiestrę a nie kapelę herbu zielona pietruszka, ale to nie az tka wielki problem! Masz jeszcze czas, najlepiej to popytaj znajomych np. na naszej klasie, tych z twojej okolicy, ktorzy juz się pobrali, czy oni nie mogli by Ci polecić jakiś zespół (albo ostrzec przed którymś). Na pewno ktoś się odezwie, od jacka do placka, popytasz tu i tam, ktos w twoim imieniu zapyta, da Ci znac, znajdziesz cos, tylko nie zatruwaj sobie i narzeczonemu życia jęczeniem z powodu takiego i owego. Nawet, jesli znajdziesz raptem 4 czy 3 - osobową kapele, to zaznacz panom, że mają nie grać tych i tych utworów oraz że mają robić małe przerwy i zachęcać gości do wspólnej zabawy. Goście przeciez nie będą liczyc osób w orkiestrze, tylko będą chciec sobie potańczyć, nawet jesli będzie to do disco-polo. Troche więcej luzu i mniej paniki. Powodzenia!

slub 20.06.2009 a z ta kapela czy piecio czy dwuososbowa to naprawde problem, kiedy chce sie kogos kto bedzie grall nie tylko do godz 12 i kogos kto to umie robic... predzekj sale porzadna mozna znelzc

jak chcesz naprawdę wspaniały zespół, polecam Horyzont z Krakowa http://www.horyzont.info.pl/index.html Grają wyłącznie na poziomie (co nie wszystkim może się podobać - uprzedzam, żadnych discopolowych przyśpiewek), wszyscy (czworo) po AM, dziewczyna jako jedna z nielicznych w Polsce skończyła wokalistykę jazzową na AM. Ma swoje recitale w krakowskich knajpkach jazzowych. ..ale na przyszły rok to chyba krucho będzie.. spróbować możesz.... ale chyba musiałabyś mieć duużo szczęścia...