Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w przestrzeni

CHUDE ZNACZY NIENORMALNE !!! dziewczyna musi miec troche cialka

Polecane posty

glupia moda i debilki ktore ida za tym jak glupie owce :-o nie dajcie sie zmanipulowac chorym psychicznie ludziom dziewczyna musi miec cialo i juz :-p

nie pocieszaj się!!! Szcupłe to nie - CHORE - TYLKO ZDROWE. A jak zazdrościsz to sobie schidnij, nie bedziesz wtedy taka małostkowa.. Twoj post az kipi od zawiści :) I prawidłowo! mozesz sobie zazdrościc :) Jestem piękna bo uprawiam sport, a nie tuczę się chipsami i czekolada :P

kobieca znaczy taka np 165 cm ok 70 kg lub ciut wiecej tylko debil taka dziewczyne nazwie gruba:-o taka wlasnie moze nie jest szczupla a wlasciwie normalna:-p szczupla to np 165 cm 65 kg a dla niektorych takie wymiary to tucznik :-o zal mi takich debili :-o

165 i 70 kg... to nadwaga... Normalna waga dla tego wzrostu to 68kg-49kg. Poniżej 49 to niedowaga... Tucznik to nie kwestia kilogramów, tylko braku szarych komórek i kultury człowieka , który tak nazywa kobietę :o

Gość Ewemis
Nie wszystkie chude są debilkami które się głodzą w pogoni za moda!!! Ja jestem chuda bo mam takie predyspozycje genetyczne i nie zależnie od tego co i ile zjem moja waga nie przekroczyła nigdy 50kg przy wzroście 160cm! i co mam się powiesić że nie mam ciałka i pewnie nigdy nie będę miała ewentualnie w ciąży?

Gość abraaaaaaaaaaaaaaaa
zagrubiona w przestrzeni... może byś trochę schudła?

Gość gugussss
o kurwa ze niby 165 i 70 kg? ja mam 166 i 51 kg... Mam za duza dupe i boczki

Gość gupia_dupa
przeciez 165 i 70 kg to tluscioch juz jest!!!

ja mam 53kg przy 170cm. Taka jestem, byłam i będę niezależnie od tego co i ile zjem. Chuda nie jestem. Jestem szczupła. I nie uważam się za nienormalną:O

wczoraj to samo, dzisiaj to samo, jutro pewnie też będzie to samo.. Autorko, chociaż byś te przykłady zmieniała, a nie ciągle 165cm i 70 kg jest jedyne dobre i piękne. nuda! 💤

Gość zwrotnicowa
Dlaczego co chwile powtaca ten glupi temat ? I ludzie niby wiedza, ze to smutna pusia, ale i tak daja sie podpuszczac

Gość 12487
Ja mam 167 cm i ważę 49 kg i uwierz mi, że do anorektyczki to mi daleko. Nigdy nie usłyszałam, że jestem za chuda. Waga nie jest żadnym wyznacznikiem, ale przy 165 cm 70 kg to dość sporo.

Gość Ewemis
A pyzatym są gusta i guściki jednym się podobają kobiece kobiety a innym filigranowe i tak jest było i będzie!!! A autorka tego tematu mogła by sobie darować określenie "obrzydliwe" w stosunku do chudych kobiet bo równie dobrze można obrzydliwym nazwać wiszące sadło 70 kilogramów przy tak nie dużym wzroście...

chude anorektyczki nie maja piersi, po co facetowi dziewczyna bez biustu ? to jak facet :-p kobieta musi miec piersi ja np mam 95 E ;-) a anorektyczka moze sobie o tym pomarzyc bo sama tam nic nie ma:-p

Gość Ewemis
Po co facetowi dziewczyna bez biustu?? A co ja jestem stojak na cycki dla faceta?? :D 95 E?? Podejrzewam że piękny pełny biust niestety tylko do 30tki ja ze swoim skromnym C po 30tce nadal będe mieć między piersiami mostek a Ty?? Pępek? Nadal twierdze że są gusta i guściki i krew mnie zalewa jak jakieś zakompleksione kobiety obrażają jakiś inny typ urody tylko i wyłącznie dlatego że im jest do niego daleko...

Gość gruba duuuupos
rusz grubą dupe a nie sobie tutaj jakąś ideologie dorabiasz do swojego obżarstwa, krowo

o matko kochana.. 95 E.. to pod biustem jakieś 105cm.. ciekawe zatem ile w talii..? tzn w miejscu gdzie powinna być talia..

Gość zxxc
"kobieta musi miec piersi ja np mam 95 E " ta, i pewnie zwisaja ci do pepka :D

Gość ofe rma
"CHUDE ZNACZY NIENORMALNE !!! dziewczyna musi miec troche cialka" ja się np z tym w 100 proc zgadzam tylko że prawdopodobnie różnimy się rozumieniem słowa "chude" i słowa "trochę".

Gość ble ble bleeeeeeblee
po co facetowi dziewczyna bez biustu? a ktory facet chce dziewczyne z brzuchem ogromnym jak u chłopa spod budki z piwem? fuuuuuj

Gość nie zdradzilam
kolejna sie próbuje dowartościować :o

Gość Narutiarz456
Dla mnie kobieta prawdziwa to musi miec biust, dosc fajny tyleczek :D nie za maly ale tez nie zaaa duuuuzyyyy brzuszek sredni nie za chuda nie za gruba :P a nie jakas chuuudaaa zero cyckow;/ normalnie zaaallll

Gość szczupłe TAK - chude NIE

Gość ale fajnie jak
GRUBASY CHCĄ SIE DOWARTOŚCIOWAĆ ...MOZNA SIE POŚMIAC :P BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Gość ble ble bleeeeeeblee
zamiast wpierdalac kolejna pizze rusz dupe sprzed kompa

Gość Narutiarz456
Jak wyzej ;) chude są bleeee szczupłe nice troche grubsze ale nie grubasy niiiiceee :D gruuubassyy zapasione i wogole ;/ lool? poza tym chodzi tez o zadbanie o siebie co z tego ze zszczupla jesli kurfa jego mac ma tluste wlosy albo nie myje sie ;/ i je bie gownem ;/

Gość finnn
ja mam 170 cm i 57 kg i uwazam ze jest w miare, ani chuda ani gruba:)