Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia198700

dziewica do slubu

Polecane posty

Gość niunia198700

czy ktoras z Was jest jeszcze dziewicą? co sądzicie o seksie dopiero po ślubie? podajcie argumenty za i przeciw

Gość xanx
Przeciw jest prosty. Jesli sie okaze ze nie jest wam razem dobrze w lozku to co wtedy?>

nie krytykuję Cię każdy ma jakieś zasady ale osobiście jestem na nie!!!! i popieram zamieszkanie przed ślubem. Dla mnie pewne dopasowanie w sexie i w normalnym życiu to podstawa, potem związek małżeński :)

Gość mała1987
no własnie, to jest ten najwiekszy problem, co bedzie jak nie bedziemy do siebie pasowac pod tym względem :-(

Gość Antii
oczywiscie ze przed;D co zmienia slub?? wieksze prawdopodobienstwo ze bedziecie zawsze razem?? oj nie....

Gość Antii
tzn dopasowac sie chyba zawsze jakos idzie skoro jest milosc;P ten arguent dla mnie jest troche bzdurny (a moze jeszcze mloda jestem:D). Mimo wszystko seks z tym jedynym przed czy po slubie jest oki:D

Gość malutka19
dla niektorych to powod do dumy byc dziewicą do ślubu

Gość Antii
hm a co zlego jest w tym ze bede sie kochala z tym samym facetem z ktorym wezme slub?:D

Gość xanx
Ja nie mowie ze to nie jest powod do dumy. Ale co jesli po slubie okaze sie ze w lozku jestescie zupelnie niedopasowani?

Gość malutka19
a skąd bedziesz wiedziec że trafiłas akurat na tego jedynego? chłopacy zazwyczaj chcą wykorzystac seksualnie dziewczyne a nie myslą o stałym związku

Gość xanx
Ale nikt ci nie kaze robic tego pierwszej nocy? A jak juz spotykasz sie z kims dluzszy czas to warto sprobowac. Zreszta i malzenstwo nie jest gwarancja na to ze bedziecie do konca zycia razem.

Gość Antii
malutka19:D to ty ostro masz skoro uwazasz ze kazdy facet chce cie wykorzystac;) a skad masz pewnosc ze twoj maz cie nie bedzie wykorzystywal?:D i ze nie bedzie cie gwalcil bo za malo mu dajesz? albo bedzie alkoholikiem:) widzisz masz taka sama pewnposc jak i ja;) a miłość to jest ZAUFANIE:) i na tym sie opoiera zwiazek... Jesli jestes z kims dlugo to chyba wiesz czy chodzi mu tylko o seks czy o cos wiecej;/

Gość niunia198700
na dziewczyne ktora nie uprawia seksu chłopaki mówią że jest 'cnotka' a jesli dziewczyna uprawia seks to jest puszczalska, wiem to z doswiadczenia :-P

Gość xanx
Nigdy nie slyszalam by ktos powiedzial PUSZCZALSKA o kobiecie ktora jest w stalym zwiazku, dajmy na to rok, czy dluzej i uprawia seks tylko z jednym facetem.

Gość Antii
a skadniby wiedza o tym?:D to laski sie tak wszystkim chwala???:D

Gość niunia198700
do szkoda_czasu dziewica z powodów religijnych i z szacunku do siebie

Gość malutka19
to zależy też od chłopaków czy mają szacunek do kobiet czy nie, bo jesli nie to wiadomo ze bedą chcieli tylko je wykorzystac a potem powiedzą ze są łatwe

Gość xanx
Prawda jest taka ze seks jest jedna z czesci skladowych zwiazku. Bardzio wazna zreszta. Nieudane zycie seksualne bedzie rzutowalo na cala reszte, predzej czy pozniej. To ze sie kochacie na tyle ze jestescie pewni ze chcecie byc do konca zycia razem i wiac slub, nie oznacza od razu ze bedzie wam razem dobrze w lozku. tego sie nie dowiecie dopoki nie sprobujecie. Inna kwesta ze jesli ebdziesz miec tylko jednego partnera seksualnego, to predzej czy pzoniej zaczniesz sie zastanawiac jakby to bylo z innym.

Gość i dont think so
mysle ze ten argument o niedopasowaniu jest troche "ograny"... w koncu - jesli dziewczyna wytrzymuje w zwiazku bez seksu, to znaczy, ze ma male libido. jakby miala wieksze, toby nie wytrzymala, nie ma zmiluj. a jak facet tez wytrzymuje bez seksu - to tez ma niskie. Wniosek - z gory mozna uznac, ze sa do siebie podobni;) chyba, ze chodzi o dopasowanie anatomiczne, w stylu - chlopak ma penis wielkosci 11 cm... ;) ale i na to sa sposoby - rozne pozycje, itp... ogolnie rzecz biorac mysle, ze osoby, ktore nie wspolzyja przed slubem, sa bardzo religije, a skoro sa religijne, to raczej nigdy nie beda rozpasane seksualnie... wiec wlasciwie bedzie im po slubie wisiec i powiewac, czy sa dopasowane, czy nie, bo raczej ich bedzie krecic po prostu wspolna bliskosc, a nie to, czy maja wielkorotne orgazmy... dlatego - uwaga uwaga - jestem na tak. grunt to zyc zgodnie ze swoimi przekonaniami, chocby byly najbardziej kosmiczne... wiec jak ktos jest ortodoksem religijnym - to dlaczego mialby wpsolzyc przed slubem? a niech sobie nie wspolzyje, jak nie chce:)

Gość Antii
malutka19 dlatego trzeba sie przekonac czy to ten wlasciwy:) I omijac takich ktorzy mysla tylko o seksie;) Najwazniejsza jest milość a potem seks...

Gość xanx
i dont thin so: W SUMIE MNIE PRZEKONALAS :)))

Gość niunia189700
a jesli dziewczyna za młodu "sie puszczała" iała wielu chłopakow co kilka dni a potem sie ustatkowała, to i tak bedzie miała opinie puszczalskiej

Gość i dont think so
dzieki, czuje sie dumna z siebie :D

Gość Antii
nie no nie dla kazdej pary seks jest wazny:) WIEC JAK NIE CHCa ich sprawa;D chociaz dla mnie jest smiezne to ze najpierw trzeba tlumic swoj poped przed slubem(dajmy na to 5 lat) a potem nagle go rozbudzic??:D tak na zawolanie??

Gość xanx
tylko wsrdo tych osob ktore o tym beda wiedzialy ;-)

Gość xanx
Zreszta watek jest u prawianiu seksu pzred slubem a nie puszczaniu sie. to sa dwie odmienne kwestie, wiec nie rozumiem po co to laczyc ze soba. tak samo mozna sie puszczac i po slubie.

Gość niunia189700
znam takie dziewczyny, ktore kiedys były łatwe, tzn jak miały nascie lat, a teraz sie ustatkowały, ale opinia wciąz ta sama, zła, i chyba tego nie zmienią

Gość Antii
niunia... o cyzm ty mowisz;o a niby skad maja ludzie wiedziec z iloma spala... a zreszta co kogo obchodzi co kto robi:)jesli ten ostatni chlopak to akceptuje i jest im razem dobrze to na pewno nie bedzie dla niego puszczalska...

Gość xanx
niunia: dziwisz sie?