Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia198700

dziewica do slubu

Polecane posty

Gość niunia198700
do Antii czyli jestes jeszcze dziewicą? no no, fajnie A Twoj chłopak jest prawiczkiem? ile ze sobą jestescie?

Gość xanx
Antii: Pierwszy raz jest na pewno 100x lepszy jeszcze przed masz juz jakeis doswiadczenie ze swoim partnerem w postaci innego tyou zabaw :) no i w pewnym momencie naturalne jest juz przejsc do normalnego seksu :P

Gość niunia198700
wow Antii, gratulacje, rozsądna dziewczyna jestes Myslałam, ze juz takich dziewczyn nie ma, bo teraz 15 latki nie są juz dziewicami

Gość Antii
i dont think so no ja na razie jestem taka jak ty pisalas do 23 roku zycia ciekawo czy mi sie odmieni kiedys;)

Gość xanx
i dont thin so: no kurcze... mam bardzo, bardzo podobnie. wlasnie chyba zachlysenlam sie ta wolnscia i ciagle mi malo

Gość niunia198700
Antii ile jestescie razem?

Gość Antii
xanx no ja juz tego doswiadczenia mam sporo;D niunia seks seksem ale z glowa;) ja jestem rozsadna czasem az za bardzo:)

Gość Cieszymir
I don t think so, dzięki za dobre słowo, nie wiem, czy jestem wrażliwy, może bywam poetycki, dzięki za zaproszenie, może zajrzę na chwilę, ale zaraz pewnie pójdę spać

Gość Antii
niunia 2latka;)

Gość niunia198700
kurde..... ciężko jest znalesc prawiczka

Gość Antii
Cieszymir ja tez zwtacam honor za to ze niejestes fanatykiem jak na poczatku pomyslalm:)

Gość xanx
to jeszcz zalezy ile sie ma lat, ale granica sie obniza na pewno :P

Gość Antii
ja prawiczka nie szukalam... jesli sie w kims zakochasz to jakie znaczenie ma to co bylo wczesniej?? ludzie popelniaja bledy i nic na to nie poradzisz;)

Gość niunia198700
do Antii 2 lata razem i nie spaliscie ze sobą?! fajnie ale pewnie wiekszosc osob zwątpiłaby w Twoje dziewictwo, bo wiesz teraz to juz po tygodniu dziewczyny chodzą z chłopakami do łózka

Gość Cieszymir
dzięki dziewczyny wiecie, ja po prostu staram się być dobrym obserwatorem rzeczywistości

Gość Antii
mnie nei obchodzi co mysla inni:) Wiesz sa inne aktywnosci:D Bo ja mam duze libido:)

Gość niunia198700
a wez znajdz prawiczka w wieku ponad 20 lat są tacy jeszcze? :-/

Gość Antii
chociaz tyle;) wiekszosc ludzi ktorzy czekaja do slubu traktuje tych 2. jak jakies diabelskie stworzenia:D wiem z doswiadczenia;/

Gość Cieszymir

Gość Antii
moze i sa ja nie wiem;P nie spr;p poza tym na co ci prawiczek?:D jesli cie bedzie kochal to poczeka az ty bedziesz gotowa na ten 1. raz...

Gość niunia198700
a znacie ten kawał: czym różni sie dziewica od dinozaura? niczym, bo to i to juz dawno wyginęło

Gość Cieszymir
dziewczyny, są, jest ich sporo, pewnie nie imprezują dużo, skupiają się na szkole, pracy, ale są prawiczki, sporo ich

Gość Antii
niunia a ty widze ze sie wahasz z jednej strony fajnie byc dziewica a z drugiej kusi co?:d

Gość xanx
Anti HAHAHA. Mnie przed pierwszym razem postrzymywal tylko paniczny strach perd zajscim w ciaze, dlagle sie zastanawialam nad metoda antykonecepcjki. A jak juz to zrobilismy (z przerwatywa) to ja caly miesiac czekalam na okres :P a jak sie spoznil kilka dni to juz sie lzami zalewalam i kazalam mojemu L szukac mi ginekologa i umawiac mnie na wizyte :P No i sie okazalo ze tak sie zestresowalam i juz ciaze sobie wmowilam, ze nastoenego dnia po wizycie jak lekarz mnie uspokoil od razu sie okres pojawil :P

Gość niunia198700
ale ja bym chciała miec chłopaka tylko dla siebie, "nie wyprobowanego"

Gość Antii
ja nie imprezuje osobiscie;D hm no ja mialam stycznosc z ludzmi skupionymi na szkole i na 100% prawiczki tylko ze eh wyglad i charakter pozostawial wiele do zyczenia;) Juz nawet o tym wygladzie nie mowie bo to wiadomo rzecz gustu ale charakter;o Matko jedyna!

Gość niunia198700
kusi czasami, ale postaram sie nie zmienic decyzji

Gość Antii
xanx haha ja sie tez panicznie boje :P niunia;p jakiego wyprobowanego?? bez przesady.... to ze juz z kims byl przed toba nie znaczy ze nie bedzie cie kochal i szanowal:)

Gość Antii
ninia to zycze ci takioego ktory bedzie mial podobne zdanie do twojego:)

Gość xanx
ale jak ju bedize mial seks za soba to bedzie go znowu do tego ciagnelo, przeciez to naturalne :)