Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia198700

dziewica do slubu

Polecane posty

Gość Antii
no wiec wlasnie;) wiec jesli sie kochaja nie ma tez problemu z seksem przed slubem. Kazdy ma swoje zdanie swoje sumienie... :)

Gość Cieszymir
xanx, jeśli za chwilę napiszesz, że masz 25 lat i że wydaje Ci się, że nie jesteś już taka młoda, to znaczy, że nie rozumiem kobiet dla mnie osoba, która ma 40 lat jest młoda

Gość Antii
ja mam pare po slubie ale to sa wpadki:D Ale na pewno w koncu znajdziesz kogos kto cie zrozumie i bedzie chcial zToba spedzic zycie;p kazdy ma swoja 2. polowke;D

Gość Cieszymir
no nie wiem czy każdy

Gość Antii
lol ja mam 19 i juz tez sie mlodo nie czuje;D z kazdym rokiem coraz gorzej:(

Gość xanx
mam 24 lata, mieszkam w malym miescie i naprawde czuje na sobie presje otoczenia i czasem naprawde zastanawiam sie czy nie czuje sie az nazbyt mlodo : /

Gość Cieszymir
Więc zostanę starym kawalerem, bo nie rozumiem kobiet

Gość Antii
ja wierze ze kazdy:) kazdy ma szanse na milosc;_) tylko nie wolno sie na nia zamykac./...

Gość Antii
KOBIET SIE NIE ROZUMIE! KObiety sie kocha;) jaka presja?? 24lata? ojej do 30stki jeszcze daleko:P moze inaczej nato patrze bo ja z duzego miasta jestem....

Gość xanx
Ja teoretycznie jestem z wroclawia, ale praktgycznie mieszkam jeszcze z rodzicami w malym miescie pod wroclawiem :). Generalnie czuje sie mlodo, ale czasami mam takie momenty ze zastanawiam sie czy nie czuje sie za mlodo. No bo gdy nie mam z kim wyjsc "na miasto" w moim wieku, na impreze do klubu. Jesli wszytskie kolezanki po kolei zaczynaja sie chwalic pierscionkami zareczynowymi a sezon na wesela mojego rocznika juz powoli sie zaczyna, no to co ja mam powidziec? Ja nawet sobie jeszze nie wyobrazam ze mialabym zosatc zona, a co dopiero dzieci?

Gość Cieszymir
No tak, wyszło szydło z worka Masz 19 lat i piszesz, że żaden z Twoich chłopaków nie wspominał o dzieciach No gdyby dziewiętnastolatkowie wspominali o dzieciach, nie byłoby problemu niżu demograficznego Oni jeszcze przez 10 lat nie będą wspominać o dzieciach A tak w ogóle warto w wieku 19 lat mówić o kilku chłopakach, których się miało? A ja myślałem, że 19-latki myślą trochę o szkole, maturze, studiach. Jednak nie rozumiem kobiet

Gość Cieszymir
xanx, ja nie miałem żadnej dziewczyny, nie imprezuje (wolę wiersze czytać), jestem abstynentem. I wiesz co? Głowa mnie rano nie boli. Czym Ty się przejmujesz? Ciesz się, że Ci żaden pajac w głowie nie zawrócił

Gość xanx
cieszymir: takei czasy. Ja w wieku 19 lat tez o wielu rzezach nie myslalam, albo dopiero zaczynalam myslec. no i co mi z tego przyszlo? Za pozno sie zestarzeje teraz :) bo ciagle mis ie wydaje ze jeszze tyyyyyle rzeczy pzrede mna

Gość xanx
Zawrocil mi jeden i to bardzo, a najabardziej jak juz mnie nie chcial (takei sa chyba wlasnie kobiety :P ) i po 6 latach zostalam sama, ba szczescie znajomych udalo sie odzyskac i znalezc nowych :)

Gość Cieszymir
xanx: bo rzeczywiście tyle przed Tobą Nie przejmuj się Najwyżej kiedyś spotkamy się w klubie wesołego singla

Gość Antii
to zle msylisz;/ nie rob e mnie gówniary... Po 1. paru kolesi hm no mialam tam paru:) a teraz mam jednego na stale juztakiego do konca;) zreszta ty w wieku 18 lat nie mailes nidy dziewcyzny;o widzisz moj chlopak ma 19 lat i o dzieciach wspomina... poza tym jesli zdecyduje sie na dziecko to chce je przed 30stka.. A jesli chodzi ci o cos innego to powiem ci uwaga uwaga jestem przed 1. razem (tsss;p) bo uwazam ze seks przed slubem super... ale z kims kogo sie naprawde kocha;)

Gość Cieszymir
zaskoczyłaś mnie no dobra, spoko, gdzie idziesz na studia?

Gość Antii
poza tym szkola i matura odpada:) mam za soba;p i jeszcze wakacje;D zreszta ja uwazam ze ja juz poznalam swojego przyszlego meza;D wiec moge myslec i o studiach i o chlopaku:) te rzeczy da sie polaczyc;p

Gość Antii
Akademia EKonomiczna

Gość Cieszymir
no ja nie zaprzeczam, że da się połączyć ale pod warunkiem, że masz rozsądnego chłopaka no tacy też się zdarzają

Gość niunia198700
do Antii jestes jeszcze dziewicą? no no, fajnie A Twoj chłopak jest prawiczkiem?

Gość Antii
hehehe jestes facetem i mowisz ze faceci sa nie rozsadni:) ryzykowne... No ja mysle ze w dzisijszych popieprzonych czasach da się znależć zarówno rozsądnego chłopca jak i dziewczyne;p

Gość xanx
Zdarzaja sie, ja mialam szczescie takiego poznac, tez lekko po 18 roku zycia :) I namawial mnie tylko prez krotki czas na seks (i to wcale nie na poczatku znajomosci). A pozniej to juz grzecznie czekal :) jak wytlumaczylam ze ja jeszcze nei chce.

Gość niunia198700
do Antii ale nie masz pewnosci, ze to bedzie juz ten jedyny, bo nikt tego niewie

Gość Antii
niunia na oba pytania tak chociaz nie wiem czy moge sie nazwac dziewica.. po prostu ejstem przed 1. razem i tyle;)

Gość xanx
antii: a moim zaniem ciezko takeigo rozsadnego znalezc, wiec trzymaj sie tego swojego :))

Gość Antii
jesli zostanie moim mezem tez nie bede miala pewnosci ze bedzie nim do konca... czasem warto w zyciu zaryzykowac..

Gość Cieszymir
ale faceci są nierozsądni, dlaczego miałbym zaprzeczać kobiety bywają rozsądniejsze pod warunkiem, że nie zakochają się w jakimś nierozsądnym gościu

Gość i dont think so
xanx, mialam bardzo podobnie... do 23 roku zycia myslalam czesto o tym, jak to fajnie bedzie miec rodzine;) nawet sie zareczylam - ale przed obrona przezylam zwrot o 180 stopni, slub odwolany, o dzieciach w ogole nie mysle... to, ze stchorzylam przed tym slubem, bylo spowodowane tym, ze uznalam, ze nawet jak sie pobierzemy, to i tak za 4 lata bede po rozwodzie... moja matka go nie tolerowala, on byl z jednej strony troche zbyt dziecinny, a z drugiej strony - zbyt dominujacy, ot taki cwaniak, jakich wielu;) na poczatku bylam w nim naprawde zakochana, ale potem dotarlo do mnie, ze on mnie 1. stlamsi, 2. wykonczy... i nagle sie okazalo, ze wolnosc jest fantastyczna:) zachlysnelam sie wolnoscia, nie mysle o slubie, ochota na dzieci mi przeszla zupelnie... i nie wiem, czy mi jeszcze kiedykolwiek wroci... mam bliska kolezanke, dwa lata starsza, ktora wyszla za maz na trzecim roku - wlasnie sie rozwodzi, a ma dwoch synow... to mnie tez nie napawa optymizmem... nie wiem, czy mam szanse na "nawrocenie". cieszymir - zapraszam do mojego topicu o tym, ze dzis jest fajnie na kafe :) myslalam, ze jestes nawiedzonym moherem -a ty jestes po prostu wrazliwym chlopcem :) fajnie :) buziaki

Gość Antii
coraz wiecej kolesi tylko zalicza laski.... albo nie chce nikgo na stale.. ja wiem swiat schodzi na psy:D