Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egoisssste

Co robić? Czy jest egoistą?

Polecane posty

Gość Egoisssste

Hejka, Jestem mega wkurzona na faceta. Siedzę w pracy, jestem przeziębiona i jedyne o czym marzę to domek, herbatka i kocyk, a on napisał mi smsa, że przyjedzie po mnie do pracy i pojdziemy na spacer, a ja na to, że nie-bo nie chcę się doprawić i na maxa rozchorować. Dodam, że on ma weekendy wolne i jest mądry, bo moze pleżeć, wyspać się i zrelaksować. Obraził się i stwierdził, że mi się nigdy nie chce...co za egoista!!!!!!!! Co mam zrobić?

Gość alpini
Jakby nie zaproponował tego spaceru też byś fukła na niego🖐️

Gość Egoisssste
Czyli co, to ja jestem egoistką? nie mam prawa się źle czuć i odmówić?

Gość alpini
Sztuka kompromisu: Pójdziemy na spacer do tej kawiarnii na rogu:)

Gość alpini
Ach i jeszcze jedno zdanie Obraził się i stwierdził, że mi się nigdy nie chce... Widocznie fukałas nie raz skoro padły takie słowa 🖐️ Nie wiem czy jestes egoistką, ja tylko obiektywnie oceniam:)

Gość Egoisssste
Bo on ma zawsze takie genialne pomysły! Niegdy nie da mi wypocząć kiedy mam wolne, no usiedzieć na tyłku nie może!!! Ja niedługo padnę ze zmęczenia i nadmiaru obowiązków!

Gość alpini
A od czego są rozmowy, rozmowy, rozmowy, ale spokojne bez nerwów. Już teraz widzisz, fuknęłaś i się obraził i pewnie przez ciebie tez ma zjebany dzień.

Gość temperamencik
Po prostu macie różne temperamenty, to nie jest do dopasowania. Albo zaakcpetujesz i wypracujesz sposoby organizacyjne na to, albo dupa.

Gość to nie to to
jak by ci nie proponowal bys powiedziala ze jest bierny

Gość Egoisssste
Nie, nie orbaził się w dosłownym tego słowa znaczeniu, tak czy siak spotkamy się po pracy-przyjdzie mnie odebrać, ale ja naprawdę nie będę się zawsze zgadzać na Jego propozycje, bo po co miałabym cokolwiek robić na sztukę?

Gość alpini
No to idź na ten spacer i będzie good:) Do kawiarni rzecz jasna:)

Gość alpini
Ehhh te kobiety. Potrafią z błachostki rozwiac burzę :)

Gość Egoisssste
Ale tu nie chodzi o spacer, tylko o fakt, że jestem przeziębiona i naprawdę nie mam ochoty spacerować po zimnym lesie, w deszczu-bo u nas akurat kropi i jest mega zimno! On chyba nie potrafi się wczuć w daną sytuację i ma w dupie jak się czuje!

Gość Egoisssste
alpini a Ty rozumiem, jesteś płeć męska-stąd ten obiektywizm?

Gość dokladnie tak
zmien go na lepszy model

Gość dokladnie tak
grubo przegial

Gość alpini
Jestem facetem i pokazuję męski punkt widzenia. Od czego są kompromisy? Przecież mówiłem powiedz, że chętnie pójdziesz na spacer, ale do kawiarnii np. albo do innego ciepłego miejsca, że jesteś przeziębiona i nie chcesz się doprawić i wtedy zobaczyć co powie. Tylko musisz to powiedzieć spokojnie bez nerwów:) facet to nie wróżka, nie wie czego cchesz w danym momencie:)

Gość alpini
Hmmm... Nie lubisz spacerów po lesie? Zawsze sądziłem, że dla kobiet ważniejsze jest "z kim" a nie "gdzie":)

Gość Egoisssste
Napisałam smsa, że pojedziemy na spacer, ale żeby przywiózł mi jakiś sweterek....a co tam-ktoś musi być mądrzejszy!!!!

Gość alpini
Super:) Tylko mnie łaźcie po tym lesie Bóg wie ile. Aby cię bardziej na łopatki nie rozłożyło:P Poza tym ciesz się, że masz z kim spacerować. Tyle kobiet tu biadoli, że same, ze przegrywają życie i etc... Bedzie dobrze 🌼

Gość Egoisssste
Odpisał, że nie pojedziemy i że nie mam robić nic na siłę! I widzisz, o byle co się obraża!!! No to ja mu, że mam prawo do właśnego zdania i żeby postawił się na moim miejscu! Zero wyrozumiałości....:(

Gość Egoisssste
Czuje, że jestem pod Jego dyktandem, że muszę wszystko robić tak jak on chce! Boże, jak tak ma wyglądać nasze życie, to ja chyba wysiadam!

Gość alpini
Jak on ci sie juz znudzi zawsze mozesz zrwocic sie do mnie mam 18 centymetrowa pale

Gość alpini
jacys zboczeni naukowcy wymyslii ta teorie

Gość Egoisssste
...i dostałam kolejnego smsa, że nie potrafię tygodnia wytrzymać w krętactwach i że zmieniam zdanie kilka razy dziennie, co za idiota!!! ja naprawdę zastanwaim się czy nasz związek ma sens??!!!

Gość Egoisssste
Coś czuję, że niedługo będę samotną 26-latką:(

Gość Egoisssste
up

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci