Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto28

Co dalej robić? Czy mogę ją jeszce odzyskać?

Polecane posty

Gość czarna22
no wlasnie jedzie sprobowac czegos innego, jedzie ulozyc sobie zycie ale w nim nie ma dla Ciebie miejsca. ty tez sprobuj tutaj narazie odpcznij sobie od zwiazków. bynajmiej zamknij rozdział raz nazawsze z była bo sie wykonczysz. było mineło jeszcze spotkasz w zyciu taka osobe co na prawde Cie pokocha.a co do bylej to jetem pewna ze penego dnia sie obudzi i zobaczy co miala i tego nie doceniła.

Gość roberto28
Na razie odpoczywam od związków, nawet nie chcę się z nikim wiązać. Muszę odpocząć od tego wszystkiego, tylko najgorsze jest zapomnieć i obawiam się tego gdy w końcu zadzwoni.

Gość wspolczująca z calego serca
Ej koleś, daj sobie spokój i olej ją! Kochająca osoba nie zdradza.. a ona zrobiła to kilka razy.. jak dla mnie to jakies kurwiszcze. mozna wybaczyc..nie wiem.. klamstwo..jakies male.. ale nie zdradze!!!!! Nie kocha cie-nie widzisz tego?

Gość roberto28
Kocha bo sama to powiedziała, tylko jak to ujęła na swój sposób. Nie da się ot tak sobie być z kimś siedem lat.

Gość frojt
Była z Tobą bo Ty tego chciałeś.Nie obraź się,ale to Twoja pierwsza kobieta?Wiesz co mam na myśli.Może dlatego tak Cię do niej ciągnie.Nie wiem,przypuszczam tylko.Naprawdę jescze poznasz kogoś,kto Cię doceni i będzie kochać szczerze bez kłamstwa i zdrady i będziesz dla tej osoby całym światem,bo potrafisz zadbać o kobietę

Gość frojt
i nie szukaj winy w sobie,bo co niby usprawiedliwia zdradę?Chyba tylko zdrada.

Gość roberto28
Bo ja tego chciałem? Przecież nie da się zmusić kogoś żeby był z kimś, więc musiała chcieć być ze mną. Poza tym sama mnie błagała o to po drugiej zdradzie. Nie była to moja pierwsza kobieta, a czemu mnie tak do niej ciągnie tego nie wiem. Pewnie z miłości.

szacuneczek, naprawdę .... ale dla niej. wydaje mi się, że i tak długo z Tobą wytrzymała. mało masz z prawdziwego mężczyzny i to nie ma nic z prawdziwą miłością jak piszesz. nie licz, że wróci bo już dawno straciła do Ciebie szacunek a nie można być z kimś kogo się nie szanuje. sam na to zapracowałeś. mięczak nie facet

Gość roberto28
Szacunek dla niej za to że się puszczała? Kurwy są lepsze bo dają dupy za kasę a nie za darmo. Sam sobie zasłużyłem??? Niby czym??? Tym że potrafię szanować kobietę? Poza tym jak to oceniasz skoro opisałem tylko fragmenty z życia a nie całość czasu bycia z nią.

Gość frojt
masz odpowiedź:nie szanuje cię,bo sam siebie nie szanujesz.Ja myślałam,że mój facet,to mięczak,ale jak go zdradziła była dziewczyna(a też ją bardzo kochał)to dał jej w pysk i zerwał.

o, dokładnie widzę to jak frojt - żaden facet ani żadna kobieta nie może dać sobą pomiatać mimo wielkiej miłości. trzeba mieć szacunek do siebie, ty miałeś go tylko do nie a nie powinieneś. ot cała filozofia. żadna laska nie będzie Cię szanować bo to co pokazałeś to tylko, czy ja wiem - desperacja??? pozdrawiam i życzę rozumu i męstwa oraz dumy własnej

Gość roberto28
Za pierwszym razem jej wybaczyłem, bo każdy w życiu popełnia błędy. Za drugim razem dostała w pysk i to skończyłem, ale błagała mnie przez parę dni żebym był z nią nadal, że popełniła błąd i takie tam. A ja nie jestem zwierzęciem żeby nie mieć serca i dlatego byliśmy razem nadal. A teraz nie było mowy o zdradzie, niby się zakochała w trzy tygodnie jak piętnastolatka.

ok, ok, ale teraz udowadniasz tylko, że można Tobą pomiatać. zapomnij człowieku o niej, a nie zastanawiasz się jeszcze na kafe jak ją odzyskać. przyznaj, że to żałosne. ONA CIĘ NIE CHCE kapiszi??? ps. i jej się nie dziwię. też bym wolała mężczyznę a nie mięczaka. czasem lepiej zagryźć zęby, walnąć barana w ścianę niż się ośmieszać, choćby baaaardzo bolało

Gość roberto28
Więc kto nie szanuje siebie? Ja czy ona? Myślę że raczej ona skoro zakochała się w tak krótkim czasie i myśli że zbuduje na tym swoje życie. Mimo że w tym związku będą same przeciwności. Jeśli ktoś był na Cyprze to wie dokładnie o tym że Cypryjczycy nie szanują kobiet w ogóle, traktują je jak totalne szmaty i mają parę innych na boku. Poza tym dzieli ich totalnie wszystko.

Gość frojt
nie żadne"niby"tylko się zakochała cokolwiek dla niej to znaczy,niektórzy ludzie są tacy"kochliwi",ma słaby laska charakter,nie potrafi się oprzeć,wystarczą miłe słówka.Ciesz się ,gdyby z Tobą została,wykończył bys się ciągłymi podejrzeniami,niepewnością,brakiem zaufania

Gość roberto28
Ja jej nie próbuję odzyskać na siłę. Przede wszystkim chcę przestać cierpieć i może o niej zapomnieć. Ale najszybszym ukojeniem jest powrót.

Gość frojt
i masz rację:dostanie się jej w dupę,tak samo jak byłej mojego faceta:gościu pije,bije i zdradza ją ,a ona sama z dziećmi w domu siedzi.taka sama była jak ta Twoja.Wiesz co odwaliła na sam koniec?Odbiła własnej kuzynce męża.Teraz on ją pierze i zdradza

Gość roberto28
I prawidłowo, bo uważam że każdy powinien mieć życie na jakie zasługuje. A każda krzywda wyrządzona komuś powróci do ciebie dając jeszcze bardziej w dupę.

Gość frojt
dlatego się nie martw,poznasz kogos wartościowego,kto będzie Cię wprost uwielbiał,tak jak ja mojego faceta.

Gość roberto28
Ja też mam taką nadzieję. Tylko właśnie ten przejściowy okres jest najgorszy i bolesny, dlatego piszę z wami. I dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Piszcie nadal co o tym sądzicie.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Nasz związek trwał 8 lat do momentu kiedy on powiedział, że już nie chce ze mną być. Płakałam i cierpiałam niesamowicie… on zostawił mnie dla innej. To był dla mnie najczarniejszy okres w zyciu. Ale postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku – rytuału miłosnego z polecanej w Internecie strony http://urok-milosny.pl – to był strzał w dziesiątkę. On do mnie wrócił przywracając mi sens w zyciu.

Gość gośćladymarion
właśnie,tacy co kłamią,manipulują,bawią się uczuciami kobiet po przejsciach,uprzykrzają im życie,rujnują zdrowie i relacje z innymi,zdradzają tajemnice,osaczają i odbierają wolnosc,ranią wielokrotnie tez powinni poniesc karę