Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem materialistka

W zasadzie kobiety to nie materialistki one chca tylko...

Polecane posty

zyc godnie i z klasa, chca zapewnic odpowiedni byt swojemu potomstwu, chce miec pewnosc ze jak pojdzie na urlop macierzyński to nie bedzie musiala wbijac zebow w sciane i wy to nazywacie materializmem ? :-o dla mnie ktos kto nazywa dziewczyne materialistka sam ma niesamowite kompleksy bo jest nieudacznikiem i nie ma szans na utrzymanie calej rodizny na odpowiednim poziomie panowie zacznijcie o siebie dbac i o to co mozecie zapewnic kobiecie zamiast je wyzywac od materialistek:-o

Gość dzej zi
Taka jest natura i nie da sie jej oszukac. Samce szukaja odpowiedniej kobiety, ktora urodzi im zdrowe potomostwo, a samice szukaja samca, ktory zapewni im odpowiedni byt.

Dziwie sie tylko dlaczego faceci takie dziewczyny nazywaja materialistkami. Kompleksy wychodza prawda ? Sami jestescie zerami bo zerem jhest facet ktory nie potrafi utrzymac na poziomie rodziny:-p

Gość pvcbvc
własnie

i ja się też pod tym podpiszę... Bo prawda jest taka, że gdybym trafiła na nie wiadomo jak zajebiście przystojnego faceta, który byłby nieudacznikiem życiowym, całe dnie grał w gry na kompie a kasę ciągnął od rodziców... to bym z nim nie była. Nie chodzi o kasę a o to, że gdy oboje z partnerów pracują są w stanie się utrzymać na poziomie. Mają pieniądze na dziecko, na wczasy, na życie. Nie chcę zakładać rodziny z facetem który nie ma żadnego planu na przyszłość, który żyje dniem dzisiejszym. Ja tak nie robię i tego samego oczekuje od partnera. I też uważam, że Ci faceci którzy tak mówią albo mają za dużo pieniędzy i po prostu kupują sobie głupie panny na imprezach (a potem się skarżą że niby poleciały na kasę) albo nie mają żadnych pieniędzy i nie są w stanie nawet zapłacić za kobietę na randce.

niekoniecznie. nie generalizujcie. znam dziewczyne, ktora jest z chlopakiem tylko dla jego kasy i nawet unika sexu z nim. ale za maz wlasnie za niego wychodzi. DLA KASY. sama nie pracuje bo "sie jej nie chce","bo po co skoro X zarabia tak dobrze". ja tylko nie chce zeby facet byl nieudacznikiem zyciowym ale jego kasa to jego kasa' a moja to moja

Gość To bełkot smarkuli
Jak chcesz życ na poziomie to po prostu trzeba pracować, bo bez pracy nie ma kołaczy Chyba nie chcesz być niczyją utrzymanką nawet własnego męża? Najważniejsze jest żeby w życiu liczyć tylko na siebie, bo inaczej pewnego dnia możesz obudzić się z ręką w nocniku ...

Gość elle bebe
faceci to typowi nieudacznicy,typowe samce