Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipa...

nie moge zamienic mieszkania na wieksze jestem zalamana

Polecane posty

Gość lipa...
a Ty tez bedziesz przystepowac do licytacji?

Gość lipa...
serio? myslalam ze jest bezzwrotne

Gość lipa...
powodzenia:)

Gość lipa...
jasne ze sie zdecyduje jak bedzie okazja jestem juz zdeterminowana bo chce sie wyniesc z obecnego

Gość lipa...
mam nadzieje ze za ok mc napiszemy tutaj ze mamy juz klucze:D ahh ale sie rozmarzylam

Gość lipa...
wierze:) ja tez tak mam gnieciemy sie w 3 osoby na 40m2 nawet chlopak nie moze do mnie przyjsc i zostac na noc bo nie ma miejsca:O ahh moze sie uda:)

To ja mam jeszcze gorzej... bo nedzne 28m2 z mezem i dzieckiem... w dodatku brak lazienki, slepa kuchnia... wiec tez szukam kazdej mozliwosci, zeby szybko sie stad wyniesc :o

Gość lipa...
no to faktycznie ..ale moze nam sie uda :)

Na pewno :) Ja bede probowac do skutku, bo kto by sie zamienil na taka klitke :o Ale jestem dobrej mysli... skoro innym sie udalo, to mi tez musi... :)

Gość lipa...
ja tez:) myslalam ze juz nic nie da sie zrobic a tak mam jakas nadzieje :) na moje tez nikt nie chce przyjsc bo jest na niskim parterze w podworzu ok ja juz koncze dzieki za info napisze ew pon jak mi poszlo powodzenia!:D 🖐️

Gość lipa...
no i nic z tego:O u mnie nie matakich przetargow jak licytowanie wysokosci czynszu tylko poprzez przetarg moge nabyc mieszkainie na wlasnosc a na takie mnie nie stac nie mam tyle kasy:O jedyne co mi zostalo to albo zamiana tego co graniczy z cudem albo zlozyc wniosek o przydzial lokalu mieszkalnego z zasobow miasta co graniczy jeszcze z wiekszym cudem:O;o 😭

Gość lipa...
a w jakim rejonie Polski mieszkasz? do konca roku skladac nalezy wnioski:O a okres oczekiwania nie wiem podono jest ppnad 400 wnioskow

Gość lipa...
czyli u nas bedzie ok 4 lata:O zalamka:O

A rozgladasz sie za takimi zadluzonymi mieszkaniami? Dalas jakies oglosznie na zamiane? To przykre jak wyglada sytuacja w naszym kraju jesli chodzi o mieszkania....

Gość lipa...
ogloszenia o zamiane daje caly czas staram sie juz 4 lata! o zadluzone tez ale jak mi pow w UM ze rodzin takich oczekujacych na takie mieszkanai tez jest sporo:O

Wspolczuje... u mnie tez nikt sie nie chce zamienic i dalam sobie spokoj z ogloszeniami... w kredyt nie chce sie pakowac... bo 30 lat to jednak sporo, nigdy nie wiadomo co sie moze stac... w UM mi powiedzieli jak pytalam o zamiane na wieksze, ze owszem, ale od 4 osob i w tym wypadku musialabym... zrobic sobie jeszcze jedno dziecko... myslalam, ze mi szczeka opadnie. A wynajem? Myslalas o takim wyjsciu?

Gość lipa...
szkoda mi wynajmowac juz w wtedy wolalabym wziasc kredyt i splacac swoje ale kredytu nie moge wziasc bo...mam niskie zarobki:O jestem mega zalamana:O juz nawet chcialam dac w UM w lape hehe bo znamy tak pewna osobe ale ...coz odradzila nam to i kazala chodzic do Um czesto aby biadolic dodam ze my chcemy zamienic mieszkanie na wieksze zeby UM dam dal 3 pokojowe a my zdamy im 2 pokojowe kazali czekac ....:O

Oni tam w UM zawsze maja czas... Jak o swoje nie zawalczysz, to bedziesz czekac bez konca... zawsze mozesz napisac do prezydenta miasta :) Moja kolezanka tak zrobila :) ew isc do opieki spoecznej, oni tez pomagaja w uzyskaniu mieszkania :)

Gość lipa...
a orientujesz sie ile tzreba miec zarobkow aby fostac kredyt tak juz na 100%? pewnie ok 2tys?

No to zalezy od tego ile ma sie osob na utrzymaniu. Moj zarabia na reke 2tys i mial mozliwosc otrzymania kredytu, wiec mysle, ze zarobki wlasnie cos kolo tego..