Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Jakiego wolicie faceta Spokojnego czy szalonego?

Polecane posty

Gość wszystkowiedząca truskawa
wolę: spokojnego na męża szalonego na kochanka ale w życiu wyszło mi odwrotnie ;-)

komiczne nie mam nic przeciwko wyjsciu na piwo z kumplami,to raczej nie do mnie;) A piszac o umiarze mialam na myslie niekontrolowane picie-zrozumailes teraz?:P na szczescie mnie problem nie dotyczy:)

Gość zws
cream????? witaj mistrzu niekonsekwentnych manifestacji dostales ode mnie piosenke z dedykacja?

Gość no tak caly komiczne
przerosnięte mięśnie i przerośnięte ego. chodząca mądrość.😴

Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Trzeba mieć umiar we wszystkim co się robi. Ja nie widzę problemu jak chłopak lubi sobie na imprezie wypić, pod warunkiem, ze się nie zaprawi jak dętka. Sama lubię czasem wypić piwko, albo drinka:)

anonimowa jędza ..wiesz ale ja znam takie osoby ktorym takie zachowanie wręcz imponuje :O zws ... poka :) no tak caly komiczne ..komiczne to spoko ziom :P

Gość zws
na szczescie mnie problem nie dotyczy :):):):):) wszelkie skojarzenia sa wylacznie przypadkowe a sugerowanie ich podloza w przezyciach i/lub psychice jednostek ludzkich jest kretynizmem i naduzyciem

Gość zws
poka oznacza ze odstales czy nie?

cream---> nie , że się wcinam, ale przeczytaj cały topik, a nie ostatnie wypowiedzi:O

ja sie opieram na wielu tematach ktore tutaj powstaja... facet wypijajacy sobie w weekend kilka piw, czy cos mocniejszego to juz dla wielu alkoholik, bo jak to zwykle piszą \"od tego sie zaczyna\" :D:D ja naprawde rozumiem fobie DDA, ale unikam takich jak zarazy

Komiczne i na tej podstawie uznałeś, że każda, która uważa, że to co dla autrki jest oznaką \"pozytywnego szaleństwa\", to \"lekki\ odchył\", cierpi na DDA?

Noelia ... przeczytałem cały no prawie cały :P i widze że pojęcie spokojny i szalony jest mylące wychodzi na to że osoba spokojna to sierota a szalona to maczo a tak nie jest

Gość abstrahujac od DDA
itp. dla mnie facet który upija sie do nieprzytomności i tak jest skreślony - i nieważne czy jest alkoholikiem czy nie. po prostu nie toleruję takiego zachowania.🖐️

Gość dozrdzja
komiczne jest zapewne z rodziny alkoholowej i ten wieczorny łiskacz to juz tradycja rodzinna

cream ----> no właśnie sie mylisz, w tych wypowiedziach była ironia, szydera, nazwij to jak chcesz, jedyną osoba, która tak uważa, jest autorka:O

Hmm-a jesli pije przez miesiac codziennie do nieprztomności, potem połroczna przerwa a potem normalnie-to jest od czasu do czasu 2 piwa z kumplami ? Ech-niektózy lubia ten stan, wpływa na nich srodowisko, a meczenie że koleś od czasu do czasu lubi sie napic to przesada.

Autorko, skoro Ci pasuje, ze Twój chłop 2 razy w tygodniu upija się do nieprzytomności to ja nie widzę problemu, jak dla mnie to on codziennie może chodzić jak dętka.

Gość chlanie i rozroby na imprezach
uwazam nie za przejaw szalenstwa tylko glupoty i buractwa.🖐️

Gość zws
you're filthy cute and baby you know it :) everything you do is success make the rules, then break them all 'cause you are the best yes, you are :)