Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Jakiego wolicie faceta Spokojnego czy szalonego?

Polecane posty

Gość a zachowujecie sie jak
16latkowie:O nie ublizam szesnastkom, ale jestem w szoku!

Pytam, bo troszkę podkochiwałam sie w takim głupku, kiedy miałam 14 lat:P:) Później już wolałąm normalnych facetów z odrobina szaleństwa ( nie mylić z alkoholozmem i huligeństwem)

On już i tak się uspokoił ;D Wcześniej był gorszym rozrabiaką. Czasem mnie wnerwia ale co ja poradzę na to, że ja mam pociąg do takich facetów. W drugą strone też to działa bo na imprezach to przeważnie tacy mnie podrywają. Jak to ujął mój kolega; Może podświadomie szukają kogoś kto by ich sprowadził na dobrą drogę... :)

nie znam w ogole pojecia upijania sie do nieprzytomnosci... ja pije dla dobrego humorku

Gość a ty chcesz sie bawić
w misjonarkę, ktora zlych chlopcow bedzie sprowadzac na dobra drogę?😴

Gość to strasznie smutny
i drętwy czlowiek musi byc z ciebie komiczne skoro do dobrego humorku potrzebujesz alkoholu.

Gość cha cha cha
dobre, dla dobrego humorku :D a jak sie skonczylo kiedys picie, to nie czules dziwnego rozdraznienia ?:D

a ty chcesz sie bawić - Właśnie już mi się nie chce ;) Wcześniej tak robiłam ale już mam dość ;D Teraz liczy się dla mnie tylko, żeby dobrze się bawić a z moim aktualnym chłopakiem zabawa jest przednia ;D

"a jak sie skonczylo kiedys picie, to nie czules dziwnego rozdraznienia " nie przenos wlasnych doswiadczen na innych ludzi

Gość zws
komis. za co oni ciebie tak nie lubia? za to, ze jestes inteligentniejszy od innych czy za to,ze o tym wiesz? nurtuje mnie to

zwodniczy aniołku Nałogowego chuligana, pijaka i dziwkarza da się sprowadzić na dobrą drogę, ale to przy duuużej dawce cierpliwości :D Mój tata został tak sprowadzony przez moją mamę cnotkę i teraz jest przykładnym mężem, to tak dla pocieszenia :classic_cool:

Gość o komiczne
gratulacje!!! masz kolejnego sługusa albo sługuskę.:P:P:P

Gość autorka jak widac
lubi adrenalinkę.

Gość nie przenoszę na innych ludzi
wszytsko zalezało od Ciebie czy sie z tym zidentyfikowales:)

teoretycznie wole typ łobuza i rozrabiaki, ale praktycznie ciezko jest z takim wytrzmac, zwlaszcza jak pcha sie w podejrzane towarzystwo, lubi meskie wypady i ciagnie go do alkoholu i trawki, na szczescie mam takiego, w sam raz, troche rozrabia, ale latwo idzie go uteperowac i jest odpwiedzialny :D

Hmm... Zobaczymy jak będzie w przyszłości ;) Narazie nie myślę o poważnych sprawach ;D A adrenalinkę lubię lubię ;) Tylko czasem boję się, żeby to przypadkiem nie on sprowadził mnie na swoją drogę....

Gość zws
gratulacje!!! masz kolejnego sługusa albo sługuskę och. chyba zapomnialam dodac, ze nurtuje mnie to szczegolnie w odniesieniu do siebie :)

Mój też jest odpowiedzialny i liczy się z moim zdaniem ale ten jego impulsywny charakter. Wiem, nie od niego, że jestem pierwszą dziewczyna na której bardzo mu zależy. Chyba dlatego że ja za nim nie latam. A przyzwyczajony był do tego , że to laski go podrywały.

Gość Wojtaszek
Ehhh Tak to jest z kobietami. Na forum piszą, że wolą spokojnych. Ale w rzeczywistości rzuca się w ramiona draniowi byle tylko był przystojny !

po ostatnim wpisie crema wszystkie dziewczyny turlaja sie ze śmiechu i nie mogą nawet mu odpisać :P

Gość wredotka80
Zgadzam się... Ciapy są beznadziejne

Dla mnie chłopak jest ciapowaty jeśli nie wykazuje żadnej inwencji w randkach z dziewczyną. Za każdym razem pyta się jej: No to gdzie idziemy?. Taki, z którym każde kolejne spotkanie jest podobna do poprzedniej, nie chce wyjść razem np. na jakiś koncert, pojechać na wakacje. Albo taki, którego ciągle trzeba za rączkę prowadzić.