Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZROBIĆ ona 19

Proszę doświadczone dziewczyny i panów o radę w kwestii uczuciowej

Polecane posty

Gość CO ZROBIĆ ona 19

poznałam chłopka. rozmawialiśmy i gadało nam się super. on zaproponował mi pomoc w nauce z która mam kłopot w zamian za to, że dam sie zaprosić na randkę :) teraz akurat jest na dyskotece :( i napisałam mu eskę , że szkoda że poszedł :O ale nie ważne mój problem polega na tym czy teraz czekać aż on sam sie odezwie i nagle udawać niezainteresowaną nim i niedostępna czy może nie ?? bo słyszałam, że tak trzeba ponoć :O Ale może to tylko zabobon?

Gość CO ZROBIĆ ona 19
?? :(

Gość CO ZROBIĆ ona 19
podnoszę :(

Gość CO ZROBIĆ ona 19
nie no pliz nie żartuj odpisz proszę :(

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
😭 nikt a nikt nie chce mi pomóc

Gość skoro napisałąś to czekasz
na odpowiedź nie udawaj niezainteresowanej, badź miła jeśli n ci się podoba

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
skoro napisałąś to czekasz >> dziękuję Ci bardzo. chociaż Ty jedna postarałaś się mi pomóc.

Gość Gosia gina
CO ZROBIĆ ona 19 Jesli rzeczywiscie chłopak spodobał sie Tobie to raczej nie utrudniaj i nie udawaj niezainetersowanej, bo wiecej powstanie z tego nieporozumień. Pomysl sobie czego tak naprawde chcesz i zacznij cos robić w tym kierunku ... a nie na odwrót . Daj jemu jakieś znaki ... uśmiechy, dowcipne smsy bez wypominek , ze teraz poszedł na dyskotekę. ramach rewanzu za korepetycje kup bilety do kina i powiedz ze idziecie do kina. Co bedzie dalej to juz powinnaś jemu zostawić inicjatywę.

Gość AnnD92
Pisz do niego bo jak ja zrobiłam taką olewkę na dystans to już później przestał pisac do mnie;/ Pomyslał ze jestem nim nie zainteresowana, mowił ze to on zawsze zaczynał rozmowe, a jak dlugo nie pisal to ja tez:D Wiec radze ci pisz!:D Lecz my jestesmy razem:D

Gość dziękuję wszystkim
:) bardzo mi pomogliście. zrozumiałam że nie można udawać czegoś innego niż w rzeczywistości się czuje :) p.s - właśnie przed chwilą sam się odezwał :):):):) jeszcze raz dziękuję wszystkim , którzy starali się poradzić mi coś - wyciągnęłam z tego dobre wnioski :) 🌻 !!! :)

Gość a dlaczego moj w cudzyslowiu
???????????????

Gość te decyzje są takie trudne...
ja też z kimś kręcę nie jesteśmy razem ale wszystko niby na dobrej drodze tylko, że ja znam go od dwóch dni.. tzn od wczoraj i on mnie omotał boję się, że jest babiarzem i mnie ten teges... nooo porobi :(:( 😭 jakie to życie jest ciężkie :O