Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____________ona_________

Mam chyba ze sobą problem...

Polecane posty

hmmm ...obecny tez nie jest ostatnim :)....najdalej za dwa lata bedziesz z innym pary zazwyczaj przestaja być parami przed uplywem 5 lat ...chyba ze wczesniej sie pobierzecie.....

''znając życie na jego widok ulegniesz niestety i Twoje obietnice względem samej siebie legną nagle w gruzach i nawet nie zorientujesz się kiedy. '' nie tak nie będzie :( Muszę w to wierzyć i wierzę w to ! przecież nie muszę z nim rozmawiać, przecież mogę odwrocić wzrok, odunąć się... Wiem, że tak mogłam zrobić teraz w wakacje ale nie zrobiłam.. ale teraz jak jestem świadoma mojego błędu to chyba coś mnie on nauczył.

Tak bo generalnie osoby które mają w głowie tylko imprezy, chlańsko i jarańsko są źle spostrzegane.. masz rację ! a ja byłam poprostu przez moment ''ślepa'' . To była chwila..

Przecież co ja bym miała z nim za przyszłość :O że niby nagle przestałby pić albo jarać? ehh głupia ja oj głupia...

mam rację ? :) ??

nie musisz w to wierzyć. masz to o prostu zrobić. nie chodzi o postrzeganie kogoś źle bo pali trawkę czy pije... to tak jakbyś miała wagę . na jednej szali postawiła człowieka wartościowego , a na drugiej człowieka bez żadnych wartości. patrz na wartości , na duszę człowieka i to kim jest i jaki jest , a nie opinię publiczną. Ludzie jeść Ci nie dadzą , a gadać zawsze będą...

Dobrze myślisz tylko, że jesteś chyba trochę niedojrzała emocjonalnie jeszcze i mało doświadczyłaś w życiu. ale może to nawet i lepiej dla Ciebie. Jak będziesz chciała czasem pogadać i masz GG to mój nr 617 60 18

Dziękuję Wam... :*

zaczarniłam sobie nick - Dziękuję.. :* napewno napiszę..

Gość weqrfwzsegfdjyugi
:O