Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anfela

Najśmieszniejsze randki z internetu

Polecane posty

Gość mergolita
Mojego męża poznałam na Sympatii.

Gość hydgsyhrjfuiksdso
jak myslicie czemu w necie jest tylu cudaków?

Gość z innego topicu
byl inny topic gdzie faceci opisali swoje randki , wkleje jedna , kobiety nie sa wcale lepsze : 00:09 aszxsdf Bylem ostatnio na 3 randkach i doszedlem do wniosku ze nie kazdemu milosc i bycie z kims jest pisane bo podobam sie tylko i wylacznie dziwnym dziewczynom ktore nie podobaja sie mi . I randka - dziewczyna opowiadala mi caly czas straszne glupoty , widziala w zyciu kosmitow , elczukapabre (nie wiem co to jest ale pewnie nic dobrego) ale przebila wszysko opowiescia jak jej dziadek wpadl do bagna i zaczelo go wciagac wiec chwycil sie wolna reka za wlosy i ciagnac z calej sily wyciagnal sie na powierzchnie i przez caly czas tak pie**olila , nie wiem czy opowiadala cos wiecej bo przestalem jej sluchac II randka - dziewczyna krotko ostrzyzona , ubrana na styl nie wiem jak to nazwac -moze wojskowy , caly czas klnela , nienawidzila wszystkich facetow (ale jak powiedziala mi daje maly kredyt zaufania) , kolo nas szla dziewczyna w szpilkach a ta wyskoczyla do niej ze ma sie na nia nie patrzec bo jej przyj**ie (jak mi wytlumaczyla nie lubi takich paniusi i ma nadzieje ze ja tez) III randka-dziewczyna wcale sie nie odezwala , na pytania odpowiadala kiwajac glowa a w samochodzie jak ja odwozilem to nie wiem czemu sie rozplakala (ale uwazam ze jest najlepsza z tej trojki ) 2 piersze chcialy sie umowic na kolejne randki a 3 to nie wiem bo sie nie odezwala wcale , daje sobie spokoj z randkami bo chociaz wcale na nic "wiecej" (nie chodzi o seks) nie liczylem to mialem przynajmniej nadzieje milo spedzic czas ale w zadnym wypadku mi sie to nie udalo

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
a jak???? tzn mialas wykupiony abonament? byl z tego samego miasta?

Gość ale jak w ogole możecie
"dziewczyna opowiadala mi caly czas straszne glupoty , widziala w zyciu kosmitow , elczukapabre (nie wiem co to jest ale pewnie nic dobrego) ale przebila wszysko opowiescia jak jej dziadek wpadl do bagna i zaczelo go wciagac wiec chwycil sie wolna reka za wlosy i ciagnac z calej sily wyciagnal sie na powierzchnie i przez caly czas tak pie**olila" ahahahahabuahahahahahahah :D:D:D:D:D:D

Gość hydgsyhrjfuiksdso
faceci tez na pewno mają przeboje ale i tak uwazam ze w necie jest wiecej meskich dziwadeł

No to teraz ja Facet o 6 lat ode mnie starszy, rozmowa: On: mój ojciec ma księgarnie Ja: tak? Gdzie? może tam kiedyś byłam? Jak się nazywa? On:Nazywa się Dora (jest tu i tu) Ja: Dora? Mój ojciec miał psa który wabił sie Dora. Czemu Nazwaliście tak księgarnie? On: Bo moja mama ma na imię Dorota :O Nie wytrzymałam mojej siary, wybuchnełam śmiechem:D

Ja poznałam na sympatii moje obecnego. Wcześniej była fotka, czat, i pomyłka w wysłaniu maila. Ale to gdzie się poznaje nie jest chyba istotne.

Gość hydgsyhrjfuiksdso
co to jest to elczu...?

Gość odpowiem555
elczupakabra rozwala wszystko, jesoooo. poczytałam, toz to jakiś stwór rodem z ufo, który morduje zwierzęta i ludzi, jest zielone i do tego ma skosne czerwone oczy. Fajna laska. Ciekawe z jakiego szpitala dostała przepustkę?

1. pod koniec randki przyznał się, że chodzi mu o seks, bo zona go nie satysfakcjonuje, ale go kocha. (wcześniej twierdził, że jest po rozwodzie). 2. facet zamieścił w necie takie zdjęcia, jakby był cudem świata. Jak jakiś super przystojniak. jak się spotkaliśmy, okazało się, że jest zwyczajnym zaniedbanym facetem: nie ma górnych jedynek, robocze ciuchy, brak kobiecej ręki, szkoda chłopa. w sumie nie był taki zły, tylko widać, że od dawna nie miał kobiety. nieopatrznie przy kawie zamówiłam loda ale takiego w waflu, myślałam, że zwariuje, tak na mnie patrzył jak tego loda lizałam :) 3. ostatnio wczoraj - tragiczna randka w ciemno. gdzieś tu opisywałam, ale pod innym nickiem. Facet się dziwnie nienaturalnie zachowywał, kazał mi grać w jakąś grę w numerki, zaproponował, że wybierze mi bieliznę , bo chciałby potem ją podziwiać. ogólnie dziwny jakiś, wstałam i wyszłam, machając ręką.

Gość moje randkowe wspomnienia
Od razu zaznaczę, iż mam też bardzo pozytywne doświadczenia - dwóch fajnych kumpli poznanych w ten sposób, ale... pan nr 1. spotykamy się na przystanku, idziemy na spacer po parku i jego pytanie - a tak właściwie, to dlaczego my sie umówiliśmy, bo nie pamietam - powiedziałam, że też właśnie próbuję sobie przypomniec i pognałam do autobusu :) pan nr 2. ogólnie miłe spotkanie, odprowadza mnie na przystanek i pyta - a zrobisz mi na koniec loda? - dzwonił strasznie długo :O pan nr 3. przez 2 miesiące spotkań zapomniał mi powiedzieć, że ma żonę i dziecko - też długo nie odpuszczał - oczywiście obiecywał rozwód :) pan nr 4. umówiliśmy sie w kinie - zanim zdążyłam otworzyć usta i powiedzieć cześć zalał mnie potokiem słów o beznadziejności współczesnych kobiet, walczących feministkach i wyzwolonych paniach na szpilkach - przez cały film sapał mi do ucha - po seansie gnałam do domu jak rasowa sprinterka :) pan nr 5. na mój widok wystrzelił - eee miss universum to Ty nie jesteś :) - on o głowę niższy ode mnie, bez przedniego uzębienia :D wszyscy panowie w przedziale wiekowym 28-32 lata :)

Gość lalka barbie little
o matko to jakaś trauma jak to czytam,jakie to dziwaki można poznac na tym necie,moja kuzynka tak poznaje facetów i zwykle na fotkach jak mi pokazuje to są ok i był taki jeden który na focie jak pokazała był całkiem spoczko,ale jak do niej przyjechał dupa jak kosmos,wielka gruba a do tego rozwalał jej kibel,wiercił tą dupą tak ten kibel,że omały włos go nie rozwalił a bąki ponoc takie walił ze szok i powiedziała mu to to się obużył,a na 2 spotkanie zabrał ze sobą swoja mamusie bo musiała ocenic status materialny swojej przyszłej synowej,szkoda czasu na takich mamisynków

Gość ale jak w ogole możecie
"przychodzi laska, ktora ma wydepilowane brwi i namalowane drugie na czole" hahahahahahha:D

Gość hehehe chyba zacheciliscie
mnie do tego typu randek...też chce potem to powspominac i sie z tego posmiać.:classic_cool::D

Gość hajdaczka
randka. kino fajnie nam sie gada. on ze samotny wolny szuka milosci bratniej duszy. ...wychodzi do toalety, na fotelu portfel z dowodem. zagladam a tam dwojka dzieci i starsza zoneczka. po powrocie dostal tym dowodem po ryju. seans dokonczyl sam.

obawiam się , że byłam postrachem randek :D:D:D po krótkim wstępie oznajmiałam, że lecze sie na HCV I wtedy robiło sie nerwowo :D:D:D W ten sposób szybko mogłam liczyć na koniec nudnej rozmowy :D

Gość żonaci ktorzy
"zapomnieli" o tym fakcie poinformowac to już klasyka.:p

Gość hajdaczka
ja po prostu wychodzilam bez slowa. niektorzy zaslugiwali na gorsza kare

Gość hajdaczka
zonaci,zakompleksieni,niedowartosciowani,zaniedbani,i zwichnieci umyslowo to standard na czatach

Gość hajdaczka
dodam ze potem dzwonil i wcisnal mi tekst ktory jak slysze to odrazu sie smieje i koles jest skasowany....po prostu dno. uwaga! ZONA GO NIE ROZUMIE!!! buhahahha a ona pewnie siedziala z dziecmi nieswiadoma jakiego ma frajera w domu

Gość no oczywiste
teksty typu - żona go nie rozumie, czuje sie samotny w związku itp. itd. nie wiem komu usilują wcisnąć taki kit.:o

Gość Bywa różnie
Po rozwodzie przez 2 lata wchodziłam na różne czaty, fora, fakt, najczęściej żonaci frajerzy próbowali mnie namówić na numerek, spotkałam się z 2 facetami, pierwszy przy kawie powiedział, że trochę był nieścisły, bo nie jest rozwodnikiem, ale żyją z żonką oddzielnie, nie może się rozwieść bo bidula ma SM. Skończyło się na kawie. Drugi pan , niby w trakcie rozwodu, piękny, szarmancki, elokwentny, kłamał nieco dłużej, ale i tak ostatecznie wszystko się wydało. Bo o tym, że się rozwodzi nie wiedziała jego żona, a jeszcze żeby było śmieszniej okazało się, że ukrył przede mną swoje córki (3!). Taki dupek ze Szczytna. A z trzecim, który mnie średnio zainteresowa przy pierwszym spotkaniu - biorę w przyszłym roku ślub. Już od dawna mieszkamy razem, okazał się super facetem i do tańca i do różańca i do kuchni. Tak jak napisałam - bywa różnie.

Gość hajdaczka
zawsze jakas naiwna sie znajdzie.

Gość hajdaczka
przez takich chamow zastanawiam sie czy instytucja malzenstwa ma sens i czy mozna do konca zaufac facetowi. chyba nie skoro potrafia wykrecic taki numer. zreszta teraz spotkalam sie z takim przykladem. moja znajoma spotkala sie z facetem ktory o dziwo nie ukryl faktu ze jest zonaty,zaproponowal jej uklad wiadomo jaki. nie zgodzila sie. ale ja oczami wyobrazni widzialam jak wraca do domu i udaje przed zona jak gdyby nigdy nic, ze w pracy zostal dluzej,ze cos mu wypadlo itp....

Gość misia pysia misia.........
No to teraz ja, przerobilam wiele osob z netu a w szczegolnosci jednego oryginala Umowilismy sie na randke w ciemno przyjechal po mnie zapukal wychodze i patrze nie ma nikogo a jakis koles zaglada pod auto, wrecz sie tam wczolgiwal - pytam hej czesc to ty ? na co on ze tak to on wyczolgal sie spod tego auta i mowi ze myslal ze to jego byly samochod bo sprzedal niedawno podobne. Potym podal mi brudna reke dodam lewa i przedstawil sie swoim zdrobnialym imieniem. Myslalam ze umre, powiedzial no to co jedziemy gdzies ???? Wsiadlam do jego samochodu gdzie cos sie urwalo i strasznie stukalo - na co on zapytal czy z taka fura poderwie jakas panne? Ujechalismy moze ze 300 metrow i on powiedzial ze strasznie mnie przeprasza ale za niedlugo musi byc gdzies tam - bylam wsciekla zatrzymal samochod ja wysiadlam i powiedzialam ze mozejak sie gdzies spieszy to odwolamy to spotkanie i niech sobie pojedzie odrazu- na co on ze nie. Poszlismy do pubu on pikl herbate ja chyba ze 2 piwa bo nie moglam wytrzymac sytuacji. Rozmowa byla nawet fajna ale hmmm caloksztalt lipa. Po 40 minutach powiedzial ze sie spieszy powiedzialam ze oki to narazie. Odwiozl mnie do domu a ja wykasowalam jego numer. Zadzwonil do mnie w niedziele podziekowal za mile spotkanie i .. opowiedzial ze w sobote byl na imprezie i poznal fajan dziewczyne..... Wykasowalam jego numer po raz kolejny - on ma 30lat No a potem dalej dzwonil i dzwonil .......a potem wspolne weeekndy , wakacje , uroczystosci......no i slub za niedlugo bo to bylo juz 2 lata temu. To super gosciu tylko gadal glupoty na pierwszysm spotkaniu bo sie zdenerwowal bardzo..