Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anfela

Najśmieszniejsze randki z internetu

Polecane posty

Gość Marllenna
Kiedyś byłam na Sympatii, mialam stamtąd dwie randki: 1. Zaprosiłam chłopaka na ognisko ze znajomymi. Wszystko cacy, patrzył na mnie, po ognisku odprowadził do domu, niósł moją kurtkę, złapał mnie za rękę. Myślę sobie - super. Pod samym domem spojrzał na mnie przeciągle, odwrócił się i poszedł. Więcej się nie odezwał i ja do dziś nie wiem po co te podchody z trzymaniem mnie za rękę. 2. Gadalam z facetem ok. 2 tygodnie. Umówilismy się - podjechał samochodem. Podobał mi się naprawdę bardzo. Przystojny, inteligentny, super samochód i do tego mieszkał sam. Zabrał mnie do swojego mieszkania. Tam okazało się że to nie jego, tylko jest tu raz w miesiącu na weekendy bo ma taką pracę i mieszkanie wynajmuje mu szef. Uraczył mnie opowieściami że zawsze tu zaprasza dziewczynki i na stole na którym stał mój sok - niejedna tańczyłą i robiła striptiz. Zamówił pizzę, gdy "przyjechała" - pożarł ją całą i nawet nie zapytał czy chcę. Potem powiedział że niedługo się żeni, narzeczona czeka na niego w innym mieście i bardzo przeprasza że wczesniej nie powiedzial mi że szuka kogoś tylko do seksu, ale bał się że się spłoszę. To było nasze jedyne spotkanie. Zrezygnowałam z Sympatii... Po roku zarejestrowałam się na Sympatii ponownie i od razu miałam farta - pierwsza randka okazała się wspaniała, a facet super. Teraz mieszkamy razem.

A inna sprawa, że panny za szybko wskakują do łóżka facetom a potem mają pretensje... Mam wrażenie, że kiedyś tak nie było :O...

Gość ja teżuuuu
miałam jedną ciekawą randkę: 1. przysłał nie swoje zdjęcie.. 2. niższy, starszy.. 3. po rozwodzie, ale jego była to jakaś nienormalna (gadał o niej przez godzinę)do posiadania dziecka namawiał ją przy pomocy księdza.. 4. bez przerwy śmiał się głupkowato - modliłam się żeby kogoś znajomego nie spotkać, 5. wszystkie baby są nienormalne... na moje spojrzenie stwierdził, że zdarzają sie wyjątki, 6. jak gadaliśmy w sieci opowiadał ile czasu spędza z córką i co razem robią a potem powiedział że ma ograniczone prawa rodzicielskie i może małą widywać tylko w miejscach publicznych w obecności kuratora..(mam syna to zaczęłam sie mocno zastanawiać o co chodzi) Jak sie chciał umówić kolejny raz (mailem) i grzecznie odpisałam, że nic z tego nie wyjdzie to sie dowiedziałam że zadzieram nosa, a wcale nie mam podstaw bo ani mądra (jestem prawnikiem) ani ładna (była modelka) nie jestem... i do tego nie mam za grosz empatii... i jeszcze puścił parę obraźliwych słów... Generalizując kolejny nienormalny informatyk bez kontaktu z rzeczywistością.

Gość hahahehehahahehehahaheheha
tym chłopom co opisujecie przydałaby sie ostra psychoterapia

Gość dziwi mniejedno
ze ładna i madra kobieta jakims sposobem umówiła sie z kretynem, dlaczego? :O

no tak... są i tacy co przysyłają nie swoje zdjęcia... :O uznają, że inni też tak robią i to jest ok. A nie jest.

Gość ja teżuuuu
fajnie sie z nim gadało w sieci... wyglądał na normalnego, twardo stojącego na ziemi faceta,a ja o takim marzyłam... miałam dość przystojniaczków którzy marzą tylko o tym jak mi ściągnąć majtki.. i w końcu znalazłam, też w sieci, więc nie wszyscy są dziwni i do bani... spotkałam kogoś naprawdę wyjątkowego.. na pierwsza randkę zabrał mnie na spacer... gadaliśmy bez końca... był pierwszym człowiekiem przy którym po pół godzinie potrafiłam mówić z głębi serca... mieszkamy razem od półtora roku, a za 2 tygodnie ślub..

Gość dfgdf
Z moich doświadczen mogę dać Wam takie rady: 1.Zawsze proście o zdjęcie 2.Gdy facet wyznaje miłość i mówi wiele pięknych słów od razu lub nawet przed spotkaniem - skreślcie go! 3.Nie ignorujcie tego że np. bardzo źle (lub bardzo dobrze) mówi o byłych, wspomina że lubi zabawowe życie (co tydzień inny klub, dyskoteka), że lubi pić 4. Gdy wprost mówi że szuka wielkiej miłości i jest taki samotny - skreślcie go. Zdrowy psychicznie i faktycznie samotny mężczyzna nie przyzna się do tego

Gość możesz napisac z jakiego
facet z którym fenomenalnie sie pisało, to samo duze poczucie humoru, konkretny, mówiacy o sobie dość ogólnikowo, ale co podkreśla wykształcony i na stanowisku. szybkie spotkanie bez zdjęć i zonk, przychodzi spalony na solarium, swiecący na twarzy, wytatuowany o posturze przetłuszczonego strongmana koleś. krótka wymiana uprzejmosci, po czym gapiąc się na mnie cielęcym wzrokiem oznajmia, że w ciemno zarezerwował w moim miescie hotel! chwile potem niby w żartach siła ciagnie mnie do samochodu, przestraszyłam się, zaczęłam panikować i dosłownie uciekać jak wariatka.

Gość ona_zielonaaa
jesli mi jakis przysłaby nie swoje foto to odrazu podziękowałabym za fatygę i odeszłabym w swoja stronę bez przesady oszukal mnie to niech spada:/

Gość ona_zielonaaa
bezcedury --ciekawe jak ona ciebie postrzegała;p;

na co kobiety lecą? - na mówienie o kasie - na status społeczny/stanowisko - na deklarację chcę miec dzieci - na wspomnienie o posiadanej chacie, budowie domu itp. - na dobre auto (wyznacznik statusu materialnego) - na gadkę księzycowego kochanka (romantyk) - na sztuczki NLP ( nawijka: "czy zdarzyło ci się spotkac kogoś zkim od samego poczatku czułas wręcz niesamowitą bliskość i porozumienie? kogoś, kto wyzwalał w Tobie wszystkie najlepsze cechy i działał na Ciebie w sposób, nad jakim nie chciałaś zapanować? "- tu głębokie spojrzenie, lub wskazanie ręką na siebie w niby mimowolnym geście- czyli "kotwica" itd. faceci to wszystko wiedzą (intuicyjnie, albo czytają podręczniki nlp) i łatwo tymi kartami grają by załatwić sobie sex za friko

bezedury- ponoc jestes żonaty, czyli umówiłes się z ta panną w tajemnicy przed żoną, tak?

Gość pierdołyyyyy
auto jako wyznacznik statusu spolecznego-??? to wyznacznik sprzed 15 lat! t teraz wsio jest dostepne

Gość pierdołyyyyy
jak ktos ma w miare robote--> to dla kazdego, teraz nie ma w zasadzie rozpierdolonych bryk na ulicy

Gość niebieski kapturek
No i ja wam opowiem - poznalam faceta na czacie - gadalo sie swietnie naprawde bardzo interesujacy. Umowilismy sie bardzo szybko- umowilismy sie na piwo nad jeziorko. Sluchajcie przyjechal super facet naprawde ekstra wysoki przystojny inteligentny- masakra gadalo mi sie z nim rewelacyjnie. Pracowal w super firmie na super stanowisku- naprawde ideal. No i on powiedzial przed spotkaniem ze bardzo chetnie ale na sex on sie umowi. Powiedzialam ze spoko ze seksu napewno uprawiac nei bedziemy ale moze przyjechac na to piwko. Przyjechal i tak jak pisalam sexu nie bylo absolutnie - oczywiscie zaproponowal odrazu sex - ale si enie zgodzilam. Ale za to naprawde fajny i interesujacy koles. Zapytalam go czemu nie ma kobiety na co on ze bardzo lubi sex i nie moze byc wierny wiec poprostu lubi uprawiac sex i sie umawia na sex. I powiem wam szczerze do dzisiaj mam z nim kontakt na gg jako z kolega i cenie kolesia za szczerosc- ze nie bajerowal ani nic w tym stylu tylko przedstawil swoje propozycje i byl uczciwy. Z tym ze teraz jak czasami jestem na czacie to on siedzi tam nago przed kamerka - czasami poklikamy..... A uwierzcie mi ten koles mial w sobie tyle feromonow ze wystarczy ze sie usmiechnol i juz kazda laska jest jego - z tym ze tylko na sex. Fajny tym

pierdołyy- nie wszyscy mają w miare spoko robotę. jak ktoś ma kase, bryke, chate- to poleci na to, czego mu akurat brakuje- czyli np. deklarację -gotowość do posiadanie dzieci i założenia rodziny, itp. za to przechwałki o super bryce będą wywoływały jedynie uśmiech mówiący: pisz bajki🖐️

Gość niebieski kapturek
Acha no iten koles nie bajerowal w zaden sposob- poprostu przyjechal i wylozyl kawe na lawe ze chce sie bzykac jak powiedzialam ze nie on plynnie przeszedl w inny temat powiedzial tylko ze szkoda i ze jak zmienie zdanie to niech dam mu znac- i zaczelismy gadac o pracy o zyciu o studiach taka lekka fajna gadka przy tym piwku jakies nawet 4 h. Zostawil u mnie samochod i pojechal do domu taxi na drugi dzien wrocil po auto i poszlismy jeszcze na zapiekanki- gadalo sie super i serio nie bajerowal.

Gość niebieski kapturek
no i jak z nim gadam to on kazda rozmowe zaczyna od tego czy moze z tym bzykaniem to zdani anie zmienilam ja ze nie i gadamy o czyms innym i tak juz rok- czasami sie umowimy na piwko

Gość pierdołyyyyy
niebieski kapurek :P zajebista randka, hahahah nie ma co. jakbz mi koles tak powiedyal jak on to bz mi duma nie pozwalala z nim gadac :P na co liczylas ze bedzie twoj:P naiwna

niebeiski to masz taki sam tym kolegi jak ja ;) wysoki przystojny, chodzacy seks ;) od 4 lat probuje mnie namowic ale jestem twarda :P z tym ze on ma partnerke ale sam mowi ze wierny byc nie potrafi nie chce.

niebieski kapturek- uczciwosc jest w cenie ;) on przedstawił swoją propozycję i będzie sie przypominał jeszcze dłuuugo :D tak długo, aż - jesli do tego czasu kogos sensowengo nie znjadziesz- w końcu zadasz sobie pytanie: a własciwie czemu by nie? w końcu jest przynajmniej uczciwy;) to jest polowanie z użyciem wytrawnych technik łowieckich, ale cel- wciąż ten sam :D

Gość niebieski kapturek
pierdołyyyyy - wlasnie ze nie po tym stwierdzeniu z tym seksem wiedzialam ze nic nigdy miedzy mna a tym gosciem nie bedzie - z tym ze to madry i fajny facet - naprawde jest fajny i mozna z nim pogadac o wszystkim. Wiesz jak wiekszosc lasek idzie na randke w ciemno i spodziewa sie niewiadomo czego to potem sa zdziwione, a ja to potraktowalam jak super przygode. Powiedzialam facetowi ze nie ma sie co wysilac bo seksu nie bedzie - i nie bylo ale jak chce to mozemy spotkac sie na piwko- TYLKO NA PIWKO- bez podtekstow zdobywania kogos rodzenia dzieci zwiazkow czy czego tam Po prostu piwo, a ze fajny jest to super. No i mam kolege ktory wiem ze lubi sie bzykac i umawia sie na bzykanie jakies 4 razy w tygodniu z obcymi kobietami. I nie przeszkadza mi to bo jestem jego kolezanka bez rzadnch podtekstow i tyle.

Gość a ja na to ze
namiary daj, z chęcią się bzyknę a że ładna jestem to jeszcze będzie ci wdzięczny

Gość pierdołyyyyy
nie wiem, ale ja w życiu- takie potraktowłabym z góry, unosząc się i pokazując mu dupę :P cyt. i nawet bym nie gadala ja uwazam, ze masz nadzieje :P i tyle, ze sie wyszalele i bedziesz mieć tego Pawła Małaszyńskiego w kieszeni :P

gg ja: słuchaj ciekawisz mnie, chciałabym cię poznać on: no to..... u mnie czy u ciebie? ja: zapomnij ;) on: ok , ale chciałem tylko porozmawiać, nie zrozum tego źle, w knajpie jest głośno itd. ja:cos tam coś tam... i cisza dwa tygodnie ja sie nie odzywam , on milczy też w końcu on : nadal chcesz mnie poznać? ja: hmm, może? on : to co, hotelik? :D

Gość pierdołyyyyy
szczałka--> proza życia :P hehehe

Gość niebieski kapturek
pierdołyyyyy- zreszta spotkania w ciemno nie da sie okreslic jako typowej randki- poprostu spotkanie zapoznawczo rozpoznawcze i jakby kazdy tak do tego podchodzil to niebylo by zadnych problemow. A wiekszosc sie stresuje przed takim spotkaniem i nie rozumiem po co. Umowilam sie tez kiedys z facetem poklikalismy na czacie chwilke wymienilismy sie numerami gg i poprostu spotkali - bez podtekstow - dwie osoby ida na kawe - tyle w temacie. Koles okazal sie bardzo sympatyczny i fajny do tego w miare znany muzyk - sama bylam na paru jego koncertach, gadalo mi sie z nim super i dalej gada sie super z tym ze on nie jest w moim typie ani ja w jego natomiast znajomymi jestesmy dobrymi. A laski sie stresuja spotkaniem i uciekaja po 3 minutach zreszta nie ma co sie dziwic jak spodziewaja sie ksiecia z bajki ktory ma w jednej chwili zostac ich mezem i ojcem ich dzieci. Wyluzujcie troche na spotkaniach serio. A i uwazam ze bez zdjecia jest lepiej nie wyobrazasz sobie nikogo i nie kreujesz. i traktujesz spotkani ejak przygode i mozliwosc poznania nowej osoby.