Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna swojej przyszłości

Ja Polka On Włoch czy taki związek ma sens???

Polecane posty

Gość gość
Nie lubię Włochów, glosni są i mają zj****y akcent

Gość gość
No ale coś wsobie mają skoro Niemki i Angielki na nich lecą i żenią sie z Włochami.

Gość gość
Na kozojebców z afryki/azji też lecą a te rumuny to taki europejski substytut tego badziewia.

Gość gośćJendrek
włosi to brudasy ,śmierdziele dostał za swoje jak zbałamucił mi dziewczyne wyganiać to bydło9 z Polski . Jęderuś

Gość gość R
Moja kolezanka była z wlochem ponad rok. Roznice kulturowe są duże.On ją naklonil np. do analu - zrobila to dla niego... a teraz on ma już inną dziewczynę... Nie przywiazuja się tak jak my..

Gość gość
A ja byłem z żoną ponad 10 lat i tylko 2 razy zgodziła sie na anal a teraz mam kobietę która lubi anal i często go uprawiamy. Kobieta jak kocha faceta to zgodzi się na wszystko.

Gość gość
Nie polecam Włochów , klamliwi i chamscy, jeden wyzywal mnoe od kurff szmat a później stwierdził ze ja prowokowalam , na koniec jak gdyby nigdy nic stwierdził ze nie wie o co się obrażam bo się dobrze rozumiemy , aha i chciał zdradzać swoją dziewczynę z Chorwacji ze mną , to sa kanalie , najlepsze jest to ze był z folercnji czyli północy ;) spotkałam też innego grzeczniejszego i o dziwo był z południa

jeżeli się kochacie i oboje doskonale się rozumiecie/dogadujecie to nie widzę przeszkód, bo niby czemu nie? Narodowość o niczym nie świadczy, nie wszyscy są tacy sami.

Gość gość
Stary temacik, ale wakacje już prawie wiec jak znalazł:)

"Nie polecam Włochów , klamliwi i chamscy, jeden wyzywal mnoe od kurff szmat" x Może słabo znasz włoski i nie wiesz, że curvo to zakrzywiony?;) Facet mówił o penisie, a Ty się obraziłaś - nie dziwne, że nie wiedział o co Ci chodzi...:)

Gość gość
Eee tam co mówił nieistotne ;) grunt, ze znając 1 nie poleca się ogółu :D

Gość gość
Mieszkam we Włoszech Włosi to koszmar ! I kobiety i faceci równo zdradzają oni mają takie geny , nawet już chyba Grecy są lepsi

Gość gość
Ps wloszki to koszmarne babska klotliwe pazerne zazdrosne pasuja do włoskich zigolakow którzy patrzą której tylko zepchnąć w dziurę

Gość gość
9;59 sam siebie chyba opisal

Gość gość
Mój Włoch był uroczy, słodki i śliczny dodam tylko, ze wysoki był tez ...milutkie wspomnienie :)

Gość gość
Znam Włocha i zdradza swoją dziewczynę i się nawet tego nie wstydzi , Giovanni wygląda jak gej i się tak zachowuje a oprócz tego to ja miałam być początkowo jego wybranka ale on szukał raczej nowej mamusi niż dziewczyny o partnertwie nie ma mowy z Wlochem

Gość gość
Raczej nie tam zdradzają wszyscy i kobiety i mężczyźni na to jest przyzwolenie we wloszek dla Polki to moze być szok

Gość gość
Trzeba na nich uważać a tak to ok

Gość gość
Są bardzo namietni i wybuchowi

Gość gość
Na moim doświadczeniu -szczerze odradzam. Lenie, brudasy, egoiści, kłamcy, niezaradni, w domu po pracy zapomnij ze ci coś pomoże - on zasługuje na odpoczynek a obowiązek kobiety to gotowanie dom i dzieci wiec mimo twojej pracy masz zrobić mu jedzenie i to takie jakie lubi najlepiej pasta i na drugie mięso bo on potrzebuje dobrze zjeść, uważają się za lepszych od wszystkich innych narodowości, wszystko co wloskie najlepsze, manipulatorzy, partnerka ich jest zawsze glupi -nawet jak jest lepiej wykształcona od nich, matka zawsze ważniejsza niż ty, siostry ważniejsze niż ty a ich rodziny ważniejsze niż wasza rodzina...nawet jak macie dzieci.

Gość gość
Wiele opiekunek z forum www.opiekunki24.org wspominają o romansach podczas pobytu w Niemczech lub Włoszech takze zawsze warto próbować.

Gość gość
Dajcie spokój , Włosi to najgorsze co może być , lepiej już być ze skandynawem, pomocni w domu partnerscy , mili szanują kobietę w nowoczesny sposób

Gość gość
Oszusci i krętacze a w dodatku zazdrośnicy. W związku z Włochem na miasto sama nie wyjdziesz.

Gość gość
Z racji zawodu znam z 50 albo wiecej wlochow. Nie liczylam. Z obesrwacji powiem tak, ze 98% zdradza. Wiekszosc traktuje kobiety zle po czasie, oczywiscie nie na poczatku. Uwazaja, ze wlochy to najlepiej kraj na swiecie, uwazaja sie za bogow. Kobiety traktuja jak nie kumate idiotki. Sa falszywi. Faceci sa bardzo blisko razem ale jesli chodzi o przespanie sie z zona kolegii to nie ma problemu. Sa bardzo zazdrosni i zaborczy. Maja mentalnosc araba w pewnym stopniu. Sa bardzo za rodzina. Dobrze gotuja to na plus

Gość gość
Dodam, ze zeby poznac wlocha czy w ogole faceta trzeba byc z kims conajmniej 3-4 lata. Te kobiety ktore sa z wlochem 1-2 lata niech sie nie wypowiadaja. Przez taki czas kazdy moze udawac poza tym to jeszcze czas zauroczenia. Kobiety ktore sa ponad 4 Lata a najlepiej kolo 7 powinny zabierac glos

Gość gość
Wlosi to psy na baby i jesli to tobie nie przeszkadza to moze wyjsc.

Gość gość
Tutaj taki jeden pisał, że ma żonę z północy Afryki i jest szczęśliwy ponoć i tobie uda się moze

Gość gość
ja italski meszczyna, my lubimy polska kobieta bo szybko zdejmuje majtki, szybsza niż ukraina dziewczyna albo bialorosja. polska najszybciej zdejmuje majtki, ale seks slaby, nie rewelacja. pozdrawiam polska, gianluca

Gość gość
jestem z wlochem ok.15 lat.ma dojsc za rok do slubu.mieszkamy w polsce ,ale powoli zaczyna sie wycowywac, sa klamcy i kombinatorzy iwyzyskiwacze.