Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulicia..

chce byc nizsza bo takie dziewczyny maja powodzenie u facetow

Polecane posty

Gość lulicia..

:O

Gość lulicia..
zauwazylam ze facei wola takie, niestety:O moj ostani obiekt ma taka ona 148 cm on ponad 190:O ja mam 172

Gość maly ksiaze
ja tam lubie takie jak ty , mam ponad 190;]

Gość to prawdaax
ojej,moze jakos to przezyjesz:D:O

Gość się znam
172? To najlepszy wzrost jaki może być.

Gość cóż ja bym
"172? To najlepszy wzrost jaki może być." wszystko zalezy od punktu widzenia. ja bym nie chciala miec 172cm bo moj chlopak ma 168 i bylabym od niego wyzsza. a lubie jak patrzy na mnie z góry

Mam 160cm wzrostu. Jestem niska. Nigdy nie mialam problemow ze znalezieniem faceta. Zawsze byli wyzsi ode mnie - ok 180cm. Moj obecny ma 183 podajze :) Wiecie z czego to wynika? Nie ze wzrostu. Z tego ze te male jawia sie jako takie \"male, niepozorne, ktorymi sie trzeba zaopiekowac\" a faceci kochaja sie nami opiekowac:) Wiec nie przejmuj sie tym ile masz cm. Za to czasem udaj bezradna i popros faceta ze slodka mina o pomoc. Poczuje sie supermeski i wzbudzisz w nim chec zaopiekowania sie Toba:)

Gość cóż ja bym
ja tez jestem niska. mam 151cm i lubie swoj wzrost. z moim partnerem jest nam teraz bardzo wygodnie bo nie ma miedzy nami duzej roznicy. jednak spotykalam sie wczesniej z chlopakiem majacym 185cm i tez bylo spoko

Gość PatReMax
Ja jestem facetem i mam 188cm i bardzo mi się podobają dziewczyny od 170cm w górę .Nie wiem ale jakoś mam obrzydzenie do małych dziewczyn ( bez obrazy oczywiście) po prostu nie podobają mi się niskie dziewczyny.Choćby była nie wiem jak ładna to i tak ją skreślam i mam gdzieś..Dziewczyna musi być wysoka ! kobieca ! i musi mieć przede wszystkim to coś w sobie..Zawsze miałem wysokie dziewczyny a najcudniej wspominam taką jedną która była mojego wzrostu!! Sex z nią był najcudowniejszym sexem jaki mogłem mieć !

Kwestia gustu. Ja mam 170cm i nigdy nie narzekam na brak powodzenia :) Więc wcale nie jest regułą, że niewysokie dziewczyny są bardziej pożądane przez facetów.

Gość to se giry obetnij
do kolan.

prawda jest taka ze kazda panna chcoilaby byc wysoka... przekonalalm sie nnie raz o kobiecej zadrosci....kurduplice nie lubia fajnych wyslokich lasek...bo jak one sie czuje gdy ty :wysokoa" patrzysz na nia z gory?

Gość maja87
ja też wolałabym być niższa... no ale nic się nie zrobi:P chyba się już przyzwyczaiłam:) moje piękne 178cm

Gość Morandii
małe i szczupłe lubia sie walic!

Gość ewka1
Ja tez bym wolała byc nizsza bo byc wysoką to udręka

Gość adrian000
Oczywiście to nie możliwe, byście były niższe... I po co się tym zadręczać? Dla wielu jest to atut. Niekórzy uwielbiają wysokie kobiety, ale raczej wy tego nie widzicie. Uznajcie to za atut, a nie przekleństwo :) Pozdrawiam ----------------------------- Samotność coraz bardziej Ci doskwiera? Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym? Biuro Matrymonialne http://iDuo.pl

Gość asaskasa1
Wysokie dziewczyny, macie szczęście! Przecież taki wzost to marzenie każdego faceta, długie nogi, smukła sylwetka. Ja sama jestem niziutka i bardzo chciałabym być wyższa, ale się nie da niestety.

Gość kicia ;pp
kurde ja mam 170 cm . i strasznie mi się to nie podoba ;[[ chce być niższa bo podoba mi się wiele chłopaków ale są troche niżsi i mi to przeszkadza ;/ nie potrafiłabym chodzić z niższym .. dla mnie to jest dziwnee ( bez obrazy) chciałabym mieć tak 165 cm ....

A ja 160 i uważam, że to idealny wzrost. Moja kumpela ma 176 i narzeka, że jak spotka jakiegoś fajnego, to jet niższy od niej.

Gość beauty dolly
a ja mam 168 i chcialabym byc wyzsza....

Gość kicia ;pp
kkurde ale ja chce być niższaaaa ;( mam nasdzieje że już nie urosnee mam 14 lat i 170 cm ;/

Gość madziatttttttttttttttt
e tam,jedni lubią wysokie ,a drudzy niskie.