Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulicia..

chce byc nizsza bo takie dziewczyny maja powodzenie u facetow

Polecane posty

Gość kicia ;pp
taak ale mi jest głupio stać obok chłopaka niższego a co dopiero iść z nim za reke a jak mam się przytulić to się schylać ... dla mnie to to takie inne ale każdy inaczej na to patrzy ... tylko że zazdroszcze tym niższym ;//

Autorko - wiele zalezy od ...wieku ;-) tak wynika z moich obserwacji - potarz na kobiety ok 30 lat - ktore z nich wygladaja w oczach facetow atrakcyjniej - niskie czy wysokie?? po drugie, pamietaj ze sa rozne gusta - i czesc facetow lubi wysokie dziewczyny - nie kazdego pociaga , jak tu ktos trafnie opisal "male i piekne i do zaopiekowania" to tak jak z piersiami - potocznie i pewnie statystycznie mezczyzni wola duze piersi - choc z rozmow z nimi wynika ze najbardziej lubia jedrne a rozmiar jest na drugim miejscu. wiec przekonanie ze czym wieksze piersi tym trakcyjniejsze jest bledne. Podobnie ze wzrostem - sadze ze mezczyzni zwracaja uwage tez ogolnie na proporcje damskiego caiala a nie czy wybranka ma 164 cm czy 172;-))

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) A tak serio to ja znowuż w przeciwieństwie do Ciebie jestem niska - 160cm. Na brak zainteresowania nie narzekałam nigdy, owszem. Ale wiesz jak koszmarnie czułam się z facetem, który miał ponad 180cm. Wyglądałam przy nim jak krasnal :D mój obecny jest niski jak na faceta ma 175 cm i bardzo mnie to cieszy. A on zawsze mi powtarza,że nie chciałby żebym była wyższa. Za to ja zazdroszczę wyższym dziewczynom. Chciałabym mieć 170 cm :) takie fajne długie nogi.. jak ubiorą jakąś balową suknię to cudownie wyglądają.. takie od 170 cm wzwyż. A ja jestem niska, szczuplutka i wyglądam jak dziewczynka z gimnazjum :D

kazda sytuacja ma plusy i mimusy ale zgadzam sie zasadniczo z weridiana - nalezy skupiac sie na plusach;-))

Bo tak to jest,że niskie chciałyby być wyższe, wysokie wolałyby być niższe.. Te które mają proste włosy kręcą je. Te które mają kręcone to wiecznie prostują.. Ja noszę okulary.. dla jednych może jestem okularnicą itd. Ale ja sobie życia bez nich nie wyobrażam. I uważam,że dodają mi uroku :) wkurzam się tylko latem jak nie mogę założyć okularów przeciwsłonecznych, ale zawsze wtedy mogę założyć soczewki :)

Gość A ja jestem niska...
Mam 160 cm. Nie chciałabym być wysoka, ale średnim wzrostem bym nie pogardziła. Mój wymarzony wzrost to coś z przedziału 165-169. Ale jestem już dorosła, więc nie urosnę. A wzrost autorki jest moim zdaniem jej atutem:)

Gość ja bym chciala byc wyzsza bo
zle czuje sie w towarzystwie wysokich

Gość max xander max
Skróć się o głowę bo w niej nic nie masz. Nie chodzi o wzrost tylko proporcję wzrostu do reszty.

Gość wysoka-ja
ja mam 172. nosze szpilki, nawet takie 12cm. wtedy w metrze lub tramwaju na wszystkich spogladam z gory. na facetow tez :) i wcale mi to nie przeszkadza... nasmieszniej sie czuje gdy faceci 170-175 spogladaja na mnie z taka lubieznoscia. nie wiem dlaczego, ale wysokie dziewczyny sa pociagajace dla nizszych facetow. moj obecny chlopak jest ode mnie wyzszy, ma 182. ale w lozku najfajniej jest gdy partnerzy sa tego samego wzrostu, taki byl moj pierwszy facet. Najbardziej nie rozumiem jak bardzo wysoki facet jets z niska kobieta - wlasnie ze wzgledu na seks. np na jezdzca facet nie moze calowac kobiecych piersi, bo musialby sie zgiac chyba w pol. a ja tak uwielbiam calowanie piersi w czasie seksu ;)

Gość do wysoka ja
moj mam 175 i jakos jemu sie nie podobaja wysokie. mowi ze nigdy by nie chcial takie wysokiej ze lubi mnie taka malutka :)

Gość men in the cape
wysoka-ja Najbardziej nie rozumiem jak bardzo wysoki facet jets z niska kobieta - wlasnie ze wzgledu na seks. np na jezdzca facet nie moze calowac kobiecych piersi, bo musialby sie zgiac chyba w pol. a ja tak uwielbiam calowanie piersi w czasie seksu . . . wysoka-ja

Gość men in the cape
wysoka-ja już cię lubię dziewczyno !!! :D wreszcie jakieś fajne i super sensowne podejście :) Poruszyłaś ważne kwestie. Właśnie o to chodzi. O odpowiednie dopasowanie i proporcje. Nie jest ważne czy dziewczyna jest wysoka czy niska czy średnia. Ważne odpowiednie dopasowanie z mężczyzną. Właśnie nawet w kwestiach seksu :) Można oczywiście kombinować z pozycjami gdy np. dziewczyna jest niska np.ok. 160, a facet wysoki np. ok. 190. Ale ... ;) ale właśnie trzeba iść na kompromisy i np. zrezygnować z niektórych pozycji czy pieszczot. Ja też bardzo lubię pozycję na jeźdźca gdy mogę dziewczynę trzymać za pupę i piersi oraz własnie podnieść się do niej,całować się z nią i jej piersi, obejmować ją kładąc jej całe przedramiona na plecach i czuć ją blisko siebie :) Albo jak siedzę na łóżku , a ona siedzi na mnie i oplata mnie nogami. Mogę patrzyć jej w oczy i całować się z nią i w piersi :) Odpowiednie proporcje. Jakbym miał 190 a ona 160 to bym się musiał wyginać i kombinować i to już nie było by to. W mojej ocenie dziewczyna ma największe powodzenie gdy jest delikatna, ma fajny wesoły charakter, dużo się uśmiecha i ma ładny uśmiech, ładne równe i białe ząbki, nie ma nałogów, dba o siebie naturalnie, nie przesadza z kosmetykami i ubiera klasycznie i fajnie w zależności od sytuacji i jest fajna a nie suka czy poważna zołza :)

Gość zugubionamarzycielka
ja też chciałabym być niższa :( chodzę do 3 gim. w tym roku tańczę poloneza. mam partnera moich marzeń, sama nie wiem jakim cudem z nim tańczę, bo marzyłam o tym od dłuższego czasu, ale on jest tylko o jakiś 1 cm ode mnie wyższy. ja mam 176 cm. ogólnie jestem dość szczupła, mam długie nogi, wiele razy słyszałam, że na prawdę ładne, lubię nosić buty na obcasach. no ale do poloneza nie będę mogła ich założyć, ale już się z tym pogodziłam, z resztą co mi tam, dla tego chłopaka mogę się poświecić. chciałabym być niższa chociaż o 2-3cm :( boję się że po pierwszych próbach mogą zmienić mi partnera, bo mogą stwierdzić, że za niski. ale ja nie chcę go oddać! czy dam radę się skurczyć o 2 cm?! pomocy! :(

marzycielko, nic się nie martw. Jeśli jesteś szczupła i długonoga, to facet nawet nieco niższy i tak jest ogólnie "większy" więc będziecie razem dobrze wyglądać. Nie waż się tylko garbić i kurczyć na siłę. Prosta postawa i uśmiech na twarzy, nie masz się czego wstydzić. Wysoki wzrost to atut :)

Oj nie rozumiem jak można mieć kompleksy z powodu wzrostu. Rozumiem jakieś skrajne przypadki,ale jak się mieścicie w normie to przecież wszystko w porządku. Mam wiele koleżanek, które by wiele dały za mój wzrost(176 cm).Z żadnymi negatywnymi komentarzami się nie spotykam, a raczej zawsze mi mówią,że super wyglądam nawet w długich sukienkach i mam ładne nogi (ja nie do końca tak uważam,ale cóż:D). Nie ważne czy niska dziewczyna czy wysoka, nie od wzrostu zależy czy jesteśmy ładne czy też nie!:) Ważne siebie zaakceptować ...i pokochać mimo wszystko!:) A ty marzycielko się nie martw, kilka cm wcale nie widać aż tak jakby Ci się wydawało:)