Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotyk aniołkaaaa

FACECI!!!! napiszcie ille dotychczas kobiet mieliście.....

Polecane posty

Gość wer4
28 lat - 1 kobieta

Gość taki tennn
beda zawyzac jakimi to jebakami nie sa

Gość gralem roka
i potwierdza sie ze tu nie ma facetow-same pizdy

Gość kolejny temat wszechstronnie
durnej sryldy :O

Gość 37 - tak gdzieś
ze dwadzieścia przeleciało mi przez łóżko (bądź auto) Ale to były same uczciwe kobiety - statystki kurwiszonów nie prowadzę bo komu by się takie rzeczy dla nich robić chciało? :-)

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuu

Gość onanista81
28 lat i zero wrealu (mnóstwo zaliczonych przed kompem)

Gość Krzysiek 20 lat--
20 lat 4 kobiety

haah, moja zona nie wychylila nosa poza wrocław, tamto to była prowo, żeby pokazac jako to polskie kobitki pracuja na wyspach

Gość do valdi
hahaha to nas gosciu rozbawiles :D rozumiem ze ty sie nie szmacisz?? :D i te laski zagraniczne z ktorymi byles tez nie??? :D cholera, tylko polki sie szmaca :( hahahha ale mamy ubaw teraz :D pozdro valdi od kumpli ktorzy ryja ze smiechu po przeczytaniu twojego tekstu hahaha :D jeszcze ich w takim stanie nie widzialem :D jestes the best!!!!!!! :D

Gość olejzpierwszego
no wlasnie kurwa... facet napisal jeden post szczerze a wy go jedziecie... juz mu kazda chce pokazac ze w jego rodzinie kazdy to dziwka albo ze jej 'koledzy' sie ryja z czegos... mnie to nie bawi wcale - prawde jaka jest kazdy wie ko tam byl albo gadal z ludzmi co tam byli... rozwala mnie jak kazda co tam byla gada ze ona nic nie robila ale jej kolezanki to sie walily z kim sie da... ale nei trzeba patrzec za granice.. znam jedna dziewczyne z rodziny katechetow z pewnego miasteczka nad warta w lodzkim co sie wali z czarna murzyna studenta.. na codzien udaje swieta, chlopaka ma itp. a co jakis czas wpada i sie wali do oporu

Gość do valdi
hahaha valdi mylisz sie w zeznaniach :D raz piszesz ile to lasek nie przeleciales, pozniej ze to prowo a teraz znowu ze zapinasz inne :D sie zdecyduj chlopie :D i do tego dupcysz za kase jelopie, zaplac mi to tez ci teatrzyk odstawie jak mi dobrze jest :D piszesz ze masz zone? toc ty szmata do potegi jestes i nic na to nie poradzisz. Szmacisz moj wizerunek jako faceta i mnie to wk**** dziewczyny! nie wszyscy faceci to takie dzi*ki jak valdi

Gość Falka33
Najbardziej mnie rozbraja pisanie jakie to polki są kurweki podczas gdy już w drugiej linijce facet wprost się przyznaje do tego, że prowadzi takie bujne życie seksualne, iż bez chwili namysłu można go również mianować męską kurewką. Wybacz ale to działa w obie strony...

Gość olejzpierwszego
sorry to nie dziala w obie strony... nigdy nie dzialalo i nigdy nie bedzie... nawet jak bedziesz bardzo chciala i zacisniesz piastki albo sie ebdziesz modlila do boga... to jak prawo ciązenia nic nie zrobisz z tym wiec naucz sie zyc

Gość rok po slubie.
27 lat. okolo 20. - od 3 lat ta samą.

Gość rok po slubie.
valdi valdi valdi.... ale sex za kasior sie nie liczy, do to nie ma sensu. ktos ma kase to moze i wyruchac 1 000 000 dziwek i co z tego. ja nigdy ale to nigdy nie bylem w burdelu nawet na piwko, kiedys kumpel chcial mi nawet przysponsorowad dymanie w bajzllu ale to nie dalmnie.

Gość duuuuuuuuuuuuuzo
383ß4269´ß762372ß

Gość ana ana ana
1 i 34lat